Life Network

gelir büyük ihtimal. Life ta aynı anda ödenmiyor. Kademeli olarak ödüyorlar o yüzden beklemekte fayda var.

hocam sizinki de iki haneliymiş aldığınız doları tam olarak yazsanız ona göre bir değerlendirme yaparız :)
iki haneli kazanç paylaşımından bişey olmaz olursa sorumlusu benim beni banlasınlar. :)

hocam sizinki de iki haneliymiş aldığınız doları tam olarak yazsanız ona göre bir değerlendirme yaparız :)
iki haneli kazanç paylaşımından bişey olmaz olursa sorumlusu benim beni banlasınlar. :)

12 dolar . Deneme amaçlı açtıydım ödeme gelicekmi gelmicekmi diye. Güvenimi kazandı artık life networkle çalışıcam :D

Life da hayat var. Teşekkürler Life Partner :)
4 haneli ödemem bugün gelmiş.

kaç günde atarlar?
izlenimim çok olursa da yine de atarlar mı?
ayrıca atılana kadar olan kazancı alabilir miyim?

Adamlar milyon kez bu forumdada yazdi cizgifilm kanallari sokmayin diye. Oderlermi odemezlermi bilmem ama kazanc goze batinca illaki farkedip atarlar. Izlenimin onemi yok.

Çizgi filmle ilgili defalarca yazdılar bu forumdan da. Ödeme yapmayacaklarını söylediler. Boşuna zaman ve emek israfı olur. Düzgün ödeme yapan bir partner bulmuşken kurallara dikkat etmek en güzeli. Girdiğimiz her işi batırmazsak herkes açısından yararlı olur.

Çizgi filmle ilgili defalarca yazdılar bu forumdan da. Ödeme yapmayacaklarını söylediler. Boşuna zaman ve emek israfı olur. Düzgün ödeme yapan bir partner bulmuşken kurallara dikkat etmek en güzeli. Girdiğimiz her işi batırmazsak herkes açısından yararlı olur.

neden sadece cizgi film anlamış değilim.
özgün içerik yükleyin diyorsa cizgi harf spam yapan arkadaşların ödemesini niye yapıyorlar? tartışılır.

yanlış yönlendirme insanları hocam herkes denesin görsün !

Bak iste boyle boyle zor durumda birakiyoruz network sirketlerini. Ondan sonra forumda herkes agliyor yok odemem bloke edildi yok oyle yok boyle diye. Suan adamakilli odeme yapan bi life bide quiz var, bu kafa ile onlarida bezdireceksiniz. Ayni digerleri gibi olacaklar.

neden sadece cizgi film anlamış değilim.
özgün içerik yükleyin diyorsa cizgi harf spam yapan arkadaşların ödemesini niye yapıyorlar? tartışılır.

Sadece cizgifilm degil, cizgifilm, dizi, film, futbol maclari, +18 videolar, muzik,vs yazmislardi boyle bi kac kategori.

Bak iste boyle boyle zor durumda birakiyoruz network sirketlerini. Ondan sonra forumda herkes agliyor yok odemem bloke edildi yok oyle yok boyle diye. Suan adamakilli odeme yapan bi life bide quiz var, bu kafa ile onlarida bezdireceksiniz. Ayni digerleri gibi olacaklar.

bu atan arkadaşların sorunu seni ırgalamaz senin bu konuda yapacağın en usturubulu yorum bana göre şudur

çizgi filme para vermeyebilirler ama deneyin görün

uygun olan budur hocam burda bişeyi gizlemenin alemi yok

ben alıyorum şahsen çizgi film e ödeme

bunu bilerek burda çizgi filme para vermezler demek bencillikten başka bişe deil

bu atan arkadaşların sorunu seni ırgalamaz senin bu konuda yapacağın en usturubulu yorum bana göre şudur

bunu bilerek burda çizgi filme para vermezler demek bencillikten başka bişe deil

life mi hocam bir de kaç haneli burdan yazmak isteiyorsanız pm den atın lütfen..

Aferin, 2 aya bunlarda odemeleriniz blokelendi demeye basladiginda gorurum ben sizi o zaman. Adamlar foruma kadar gelip rica ettiyse yuklemeyin diye vardir bi sebebi degil mi? Bu networkten sadece sen ben degil kac yuz kisi para kazaniyoruz. Adam akilli uzun sure kazanmak varken niye isi zorlastiriyosunuz? Adam 5 haneli paradan bahsediyor, ciddi ciddi odeyeceklerini mi dusunuyorsun?

Aferin, 2 aya bunlarda odemeleriniz blokelendi demeye basladiginda gorurum ben sizi o zaman. Adamlar foruma kadar gelip rica ettiyse yuklemeyin diye vardir bi sebebi degil mi? Bu networkten sadece sen ben degil kac yuz kisi para kazaniyoruz. Adam akilli uzun sure kazanmak varken niye isi zorlastiriyosunuz? Adam 5 haneli paradan bahsediyor, ciddi ciddi odeyeceklerini mi dusunuyorsun?

burda durupda seninle polemiğe girip post kasma niyetim yok hocam

demek istediğimden o kadar sapıtıyosunki sana bişi anlatmak zaten mümkün değil

herkes denesin görsün kimse kimseye şunu yapma bunu yapma demesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri