- Web sitesi
- purtukal.com
Lifenetwork'de ödeme yöntemini nerden ve ne şekilde yapıyoruz ,?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lifenetwork'de ödeme yöntemini nerden ve ne şekilde yapıyoruz ,?
Arkadaşlar öncelikle gelecek ay yüksek meblağ bekliyorum..
Bu paypalın %5 komisyon aldığını duydum eğer böyle bir şey varsa karta yönlendirebilirmiyiz![]()
3 haneli ilk ödememi bugün aldımDarısı ödeme bekleyenlere inşAllah
3. telifi yedim az önce kanali kökten sildim bende. Bu durumda ödeme alan oldu mu?
ben kanalımdaki tüm videoları silip kanalı boşaltmıştım. Kanal daha sonra bot kaynaklı kapanmıştı. Bugün bu kanala ait ödeme geldi.
Banada yollamışlar az once 3 haneli, darısı diger arkadaşların başına.
Geçen ay bende öyle diyordum ama, 20-30 arası kesin yatırıyor, beklemekte fayda varbir tek banamı yollamıyor bu life
bana yolladılar, sıkıntı olmaz bence tamamen formaliteden yaptıkları bir işlem.Bende bir kanalımı ekledim bugun Life networke ama dijital sözleşme gonderdıler onayladım onceden böle bişe yoktu sakata gelmeyeyım yenı kanal ekleyen başka arkadaşlarımızada gönderdılermı acaba
teliften kapanma varmıydı _
çoktandır var o hocam bir sorun cıkacagını sanmıyorumBende bir kanalımı ekledim bugun Life networke ama dijital sözleşme gonderdıler onayladım onceden böle bişe yoktu sakata gelmeyeyım yenı kanal ekleyen başka arkadaşlarımızada gönderdılermı acaba
S.a arkadaşlar .. Partnere bağlı kanalım 2 telif ve 56 günya geneli yedi dünya genelleri kanal ayarları bölümüne işlemedi.
Benim sormak istediğim şu içeride 500$ para var kanal daha kapanmış değil bunların ödemesini alır mıyım?
Dünya engelli gelen videolar şuan sildim hepsini ama 24.06.2014 için minimum kazancı 100$ olacaktır bu analiz bölümüne işlenecek mi?
Kanalı gizliye alıp partnerin parayı ödemesini mi beklemeliyim? yada beklemeden devam edip akışına mı bırakmalıyım.
Dünya geneli gelen video kanalı adsenseye de bağlı adsense zarar görür mü?
Partner Life network .. bilgisi olan arkadaş beni aydınlatırsa seviniri
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.