Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bekleyin öderler belki bende pm attım bu yanıtı aldım
For May in June 20-30
Right
Thats why we say "from 20 till 30" because we pay each day for some channels, not all in one day. So, wait please.
PS: I'm will be on vacation 30/06 - 14/07. Please, use email [email protected] to mess em.
Hocam öderler belki ne demek ya zaten ödemeleri gerekmiyomu?
Artık lifedamı güvenemicez
"Payout period = 20-30 days after the end of the month in question" bunun meailini dillendirecek biri var mı?
beyler kanalı kaç ihtardan sonra atıyorlar
eşleşen geliyor mu ? @condansator
20.700 abonelı yabancı komedı kanalım var %100 organık
şimdi life a uye olmak ıstıyorum ama kaç teliften sonra atıyorlar ?
beyler kanalı kaç ihtardan sonra atıyorlar
eşleşen geliyor mu ? @condansator
20.700 abonelı yabancı komedı kanalım var %100 organık
şimdi life a uye olmak ıstıyorum ama kaç teliften sonra atıyorlar ?
ödemeler ayın 20-30 arası diyo.
Dostum bu arada yanlış etiketlemişsin.
2 telifden sonra genelde atılıyor.Eşleşen içeriğe göre değişir.Ödeme konusunda diğer partnerlere oranla daha iyi.
3 tane yedim yine atmadılar kanal teliften kapandı. eşleşentabiki geliyor tüm partnerlerde olan bişy bu.
kanal partnerken teliften kapanabiliyormuı ?
bakmam gereken yerleri söyle hocam. 0 dan bakmam lazım olaylarasen biraz dolaş forumu kardeş,youtube işini bırakalı baya olmuş anlaşılan![]()
iki telif olan bir kanalım dan 4 haneli bekliyorum ama şüphe içindeyim. Geçen ay tek teliften almıştım güzel bir mevla 25 de yapmıştı bu ay 2 gün geçikti
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.