Life Network

quiz almadı lifeye basvuru yapınca bos sayfaya atıyor 2000 bini geçmıs izlenme var bu kanalı lifeye girdırmemın yolu var mı?

Son düzenleme:
Kanal Life'a girdi ama imza aşaması gelmedi, herhangi bir sözleşme sorunu çıkmaz değil mi ileride ?

bildigim kadarıyla cıkar imzanın gelmesi lazım benimde birkanalıma imza gelmeişti o kanalın kazancı yalan oldu

Son gunlerde imza gelmiyor benimde kanalı quiz e bagladım bir hafta gecti imza yok hala kanal baglı

uzaydan gönderildi

banada mail gelmiş çok özür dileyip banka ödemelerinin bu hafta olacağını belirtmişler.
ama ufak bir sorun var ben banka hesapına değil paypal hesapına ödeme bekliyorum :D

dun gece bagladıgım 30k dan fazla ızlenımı olan kanalı bugun çıkarmış kanallar sabıt kalmıyor mu bu patnerde.

bende dün gece quize bağlamıştım uygun değil diye çıkarmışlar kanalı eski bir kanaldı iyi izlenimi vardı şimdi life da sokamıyorum boş sayfa geliyor sürekli düzelir mi acaba veya ne yapsam?

bende dün gece quize bağlamıştım uygun değil diye çıkarmışlar kanalı eski bir kanaldı iyi izlenimi vardı şimdi life da sokamıyorum boş sayfa geliyor sürekli düzelir mi acaba veya ne yapsam?

Aynısını ben yaşadım. Quiz'e soktum ve atılmış. İşin kötüsü dolar yanan simgeler şu anda hiç bişey yanmıyor ve para kazanılmaya da açılmıyor.

Ve dediğin gibi, Life Network'e sokmaya çalışınca da hiç bi tepki vermiyor internet sayfaları.

bildigim kadarıyla cıkar imzanın gelmesi lazım benimde birkanalıma imza gelmeişti o kanalın kazancı yalan oldu

Artık kimseye imza gelmiyormuş son dönemde

Şimdi geldi 1 gün gecikmeli geldi ortalama

Son düzenleme:
LİFE network ödeme yapmayacak sanırım

içerde binlerce dolar var hala 1 dolar bile ödemediler. Adam gibi bir parnet yok mu arkadaşlar. emeklerimiz bu partnerlerin cebine gidiyor

imza maile gelmiyor. soran oldu mu imza gerekli mi diye?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri