Kilit nokta kanalin neden kapandigi. URL'den girip bakinca "Spam, Oyun ............ " tarzinda kirmizi bi uyari mi var? yoksa teliften falan mi kapandi?
spamdan kapandı benimkisi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kilit nokta kanalin neden kapandigi. URL'den girip bakinca "Spam, Oyun ............ " tarzinda kirmizi bi uyari mi var? yoksa teliften falan mi kapandi?
Arkadaşlar kusura bakmayın basit bir soru ama 15 Haziran'da kanalı bağlamıştım henüz 15 dolar falan var sınır 30 dolar galiba. Ödemem gelecek ay yapılacak ama ben şuan verdiğim paypal adresimi falan nereden kontrol edeceğim dashboard falan da yokmuş galiba.
Çünkü bu ay ödeme alamadım haliyle.
Hocam ayıptır sorması neden attılar kanalını usa içerik mi yoksa telif falan mı geldi ?
Enpara banka ödemesi geldi gençler.5k küsür dolara blok koymuşlar kanal kapandığı için diğer ödemelerde ödenecekmiş.
Dün gece life partnere başvurdum bu sabah bir sözleşme göndermişler:S Kabul edildim anlamın a mı geliyor? Günlük izlenim oyun kanalı 70-80
Hala yatmamış yahu banka hesabına parasını yatan var mı?
sözleşme gelmesede zaten kabul edilmiş olursun. Anlık kabul ediliyor Life de .. Sözleşmeyi de imzalayıp gönder sorun yok
CEvabınız için teşekkürler peki 2 kanalım var 1i ile başvuru yaptım ikincisi için ayrı başvuru yapmam mı gerekiyor yoksa 1.nin profilinden kanal ekle demem yeterli mi? birde bu network'un takip edebileceğim profilimi görebileceğim bir sayfası var mı? Kazançları analisty üzerinden takip ediyoruz onu biliyorum. Ama yinede bir kullanıcı sayfası var mı onu soruyorum?
hayır sadece analiz .. ayrı ayrı basvuru yapacaksın kanallar için
ticket actim simdi kuveyt türke ödeme ne geldigi yok banka ödemelerini bir hafta önce yaptilarsa hesaba yatmasi gerekmez myidi. Var bir aksilik ya.
enpara banka ödemeleri geldi binde 5 kesinti ile
Kuveyt türkü aradim paramin neden hesabima daha gecmedigni sordum. Telefeondaki kiz merkez bankasi endeksli calisiyoruz onlar onaylamadan heabnimiza gecemiyoruz gibi birseyler mirildandi ama ne demek istedigni anlamadimda dogrusu.
Yeni iMac 27.5 i7 512 GB SSD den gönderildi.
Abicim akışına bırak .. Life networkun bloke koydugu para göndermediğinden dert yanan kimseye denk gelmedim ..
Bekle en geç cuma gunu para hesabında olacak .. o kadar eminim yanirelaks ol
banka bilgilerini yanlış vermemişsen cumaya kadar paranı benden al
)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.