Çizgi Film, dizi, film ve buna benzer içeriklerden Life ile çalışıp ödeme alan var mı ?
ben aldım 5 haneye yakın bir miktar bugün.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çizgi Film, dizi, film ve buna benzer içeriklerden Life ile çalışıp ödeme alan var mı ?
Ben aldım , zaten benim kategori full çizgi filmdir başka kategori sevmiyorum![]()
Life'den ödeme geldi tskler life
ne zaman yattı hesabına?
iki dakika önce ayriyetten küsüm ben sana senle konusmuyorum![]()
o niye
20 yillik arkadasina ihanet ettinde onun icin 10 lira icin gidip baskasindan bilgisayar aldinda onun icin
Life çizgi filmleri atıyor diye spekülasyon yapıyorlar o zaman, seni nasıl atmadılar![]()
Life dan gecenlerde atilan bir kanalimdan ödeme aldim önemsiz bir rakam 150 $
gülle gülle harca bende kapanan kanalara ödeme bekliyorum bakalım ödeyecekler mi ..
[MENTION=12130]yavuz[/MENTION]e .. [MENTION=11504]Prosks[/MENTION] benim 20 yıllık arkadaşım olur3 aydır konusmuyorduk
![]()
Malesef gelişme yok ben de sizde durumlar nasıl?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.