Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paypaldan tek seferde mi? Benim küçük ödemeyi geçenlerde yaptılar.Asıl ödeme için salı gününü bekletiyorlar. Ne olurdu sanki alın terimiz kurumadan paramızı ödeselerbu yeni dashboard da acaba bütün kanalları adsense gibi bakabilir miyiz günlük kazançlara?
paypaldan tüm kanalların parasını tek seferde yolluyorlar sonuçta![]()
Paypaldan tek seferde mi? Benim küçük ödemeyi geçenlerde yaptılar.Asıl ödeme için salı gününü bekletiyorlar. Ne olurdu sanki alın terimiz kurumadan paramızı ödeseler![]()
bugün ödeme alan varmı arkadaşlar?
yok hocam beklemedeyiz 5 ağustosa kadar yolu var. bu tarihe kadar göndermezlerse mail atmayı düşünüyorum. Mn,freedom,zoominde yaşadığımız hayalkırıklığından sonra partnerlere olan güven bitti. umarım lifeda da aynı akibeti yaşamayız
Ödeme alamayan arkadaşlar , zor bi ihtimal bu ay ödeme alamazsanız ödemeleriniz öbür aya kaldı demektir![]()
sen aldın mı?![]()
freedom da ne sorununuz var hocam?
6k param içerde teliften kapatılmıştı kanal onu öder mi acaba freedom bu ay ödeme yapması lazım
Ödeme alamayan arkadaşlar , zor bi ihtimal bu ay ödeme alamazsanız ödemeleriniz öbür aya kaldı demektir![]()
hocam kesin bilgimi?
Life konusunda Fredom muhabbeti yapmayalım!
Satılık Lifede boş bi kanalı olan var mı arkadaşlar ?
bende bekliyom sımdıye kadar gelirdi normaldeArkadaşlar 1 ağustosta 4 kanalla başvuruda bulundum 2 kanalıma sözleşme geldi imzaladım ancak 2 tanesine sözleşme gelmedi ne yapmalıyım?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.