Life Network

Hocam Sizinkide Sorumu 15 Quiz 15 Life Aynı Paypal Adreslerini Kullandım Rahat Olun Birşey Olmaz Aynı Adıda Kullandım Aynı Adreside Kullandım Aynı Telefon Numarasınıda :D Sadece Kanallar Farklı
kazanclar istatistik bolumunde degil mi hocam ? surekli adsense calistimda pek bilmiyorum

Discovery cihazımdan gönderildi

Life sizi ağına katılmaya davet etti.

Kabul etmek için Google+ sayfası sahibi hesabınızla oturum açın.

arkadaşlar başvuru yaptığım kanal alt kanaldı,ana maıl kapandı dğrulama yaptım maıle ama yınede sorun duzelmedı,nasıl kabul ettırebılırız bunu hıç böyle bıseyle karşılaşan olmadımı

Hocam nasıl kabul edebildiniz mi teklifi?Aynı durumdayım bende ana maille giriş yapamıyorum. :(

Hocam nasıl kabul edebildiniz mi teklifi?Aynı durumdayım bende ana maille giriş yapamıyorum. :(

O teklıfı kabul edemedım ama farklı bır yontem uyguladım ben.

Alt kanala ulaşarak başka bır maılı yonetıcı olarak atadım,kanala ulaşarak ordan teklıfı kabul ettım

arkadaşlar sözleşmede paypal hesabımın mailini yalnış girmişim imzaladıkdan sonra farkettim sonradan düzeltme şansımız yokmu acaba boşa gidicek bütün emekler yardımcı olabilecek varmı ?

life parayı 30 gün sonra verecegini söyledi
neden dedim. kanalın banlandımı dedi
topluluk telif degil dedim
o daha kötü google parayı topluluk oldugu zaman tutuyor dedi
benim anlamadıgım bu adama benim kanalın parası yatmıssa yatmıstır neden 30gün sonra ödüyor
google bunlara ödemeden bunlar bize mi ödüyo bu durumda

benim anlamadıgım bu adama benim kanalın parası yatmıssa yatmıstır neden 30gün sonra ödüyor

Aynı durum benim de başıma geldi. Diğer ay dediyse hiç endişe etmeyin paranızı youtube ödedikten sonra kesinlikle alırsınız. (1 ay bekletmeli 4 bin dolar ödeme aldım)

arkadaşlar life a yeni üye oldum kanalımı nasıl görüryorum life da

Hocam sen yine şükret 1 aysonrada olsa alıyorsun. Creative gibi bir partner olsa ne yapacatın 6 ay sonra yarısını öderiz diyorlar :)

Durum soyle. Life odemeleri kredi kartindan yaptigindan dolayi googledan odeme almadan bize odemeye basliyor. 29-30 u gibi onlarda googledan paralari aliyor. Eger kanalinin kazandirdigi miktar 1000 dolar ve uzerindeyse ve kanalin kapandiysa Life bunu 1 ay gibi bi sure bekletiyor cunku oderse ve google parayi geri isterse adamlar gelip sana parayi geri ode diyemez sonucta degil mi? O yuzden 1 ay bekletiyorlar, 1 ay google geri istemezse odemeni sana yapiyorlar.

topluluktan kapanan kanalın ödemeleri yapılmıyor mu ağustos ayı yapılır mı mesela ?
2 gün önce kapandı kanalım

topluluktan kapanan kanalın ödemeleri yapılmıyor mu ağustos ayı yapılır mı mesela ?
2 gün önce kapandı kanalım

6532 kere aynı cevap verildi. Yapılıyor arkadaşım yapılıyor. Life'dan parasını alamayan 1 kişi bile olsa şimdiye Life karalama kampanyası başlatılırdı zaten duymayan kalmazdı.

6532 kere aynı cevap verildi. Yapılıyor arkadaşım yapılıyor. Life'dan parasını alamayan 1 kişi bile olsa şimdiye Life karalama kampanyası başlatılırdı zaten duymayan kalmazdı.

peki 1 ay geç mi ödüyor topluluktan kapandığında her zaman,yukarıdaki arkadaş da sanırım aynı konudan müzdarip

başvuru yaptım kabul edildi sanırım life diye yazıyor özelliklerde kanalımda ancak sözleşme gelicekmiş sanırım başvuru yaparken kanalımda 4 bölüm dizi vardı ben bu dizileri gizliye alsam adamlar anlarmı atarlarmı napayım beyler biri akıl versin :D

edit: başvuru yaptıktan 9 dk sonra sözleşme geldi imzaladım

Son düzenleme:
hocam şimdi life alt ödeme 30$ benim ağustosta 18$ kesinleşti bu ay 50$ falan olacak herhalde ikisini toplu halde ekim de mi ödeyecekler yoksa sadece eylül ayını mı öderler?

hocam şimdi life alt ödeme 30$ benim ağustosta 18$ kesinleşti bu ay 50$ falan olacak herhalde ikisini toplu halde ekim de mi ödeyecekler yoksa sadece eylül ayını mı öderler?

ödeme limitini geçmeyen (30ı geçmeyen,18$ da kalan) ayın parası bi sonrakine eklenir.her ay 30$ geçmenize gerek yok yani,bi öncekinden 18$ varmış,52$ da bu olsa 18+52 = 70 şeklinde ödenecek.

Daha önceden 2 adet video attığımın fragman sayfası vardı , o kanal öyle duruyor başvursam kabul edilir mi ? Başvururken videoları gizlememiz gerekiyor mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri