Life Network

Merhaba arkadaşlar
life da yeniyim konuları okudum fakat aklıma takılan bir konu oldu. bilip cevaplayan olursa sevinirim.
analytics de 18k izlenim ve tahmini kazanç 8$ yazıyor
ayrıca oynatmaya göre bgbg 4,28$
bürüt gelir 13$
tahmini para kazanılan oynatma sayısı 3.300 yazıyor

şimdi benim kazancım nedir ?

Merhaba arkadaşlar
life da yeniyim konuları okudum fakat aklıma takılan bir konu oldu. bilip cevaplayan olursa sevinirim.
bürüt gelir 13$

8$ tabi paradan life ve paypalda nasiplenicek :D

Merhaba arkadaşlar
bürüt gelir 13$

ay sonu

tahmini kazancın - (network&paypal) kesintileri

cevap için teşekkür ederim.

life da her 1k izlenime ödeme yapılıyor diye gördüm forumlarda. bu life da her 1k izlenime para vermiyor mu yani ? burdan o sonuç çıkıyor. fazla soru sordum kusurabakmayın

Bazı Arkadaşlar Dizi Bağlamış sıkıntı yok diyorlar sizce nedir durum ? Baglasam olurmu :D

Hello, my friends

One important message.

Our payment period has been changed. Now it's “from 20 till 05” for all types of payment methods. It will be more convenient for us and for you. It won't let you wait and worry about payment.

Thanks for understanding.

Best

With Love from Russia

Vay arkadaş forumda Life'dan adam da varmış. Bu nasıl bir kaynak nasıl güzel bir forumdur yahu.

Thanks Mr. Life :)

From_Russia_With_Love_Logo.jpg

Hello, my friends

One important message.

Our payment period has been changed. Now it's “from 20 till 05” for all types of payment methods. It will be more convenient for us and for you. It won't let you wait and worry about payment.

Thanks for understanding.

Best

With Love from Russia

kurban bayramına kadar ödersen çok makbule geçer
dit:ödemişler

Son düzenleme:
cevap için teşekkür ederim.

life da her 1k izlenime ödeme yapılıyor diye gördüm forumlarda. bu life da her 1k izlenime para vermiyor mu yani ? burdan o sonuç çıkıyor. fazla soru sordum kusurabakmayın

Hic bi network izlenim basi para odemez.

Life sanırım gösterim başına ödeme yapıyor. Çok yeniyim, bilmişlik yapmak istemem fakat kendi sayfalarında şöyle bir ibare var:

click.jpg

1000 gösterim başına diyor burda, tıklama değil sadece gösterilen reklam başına ödeme var diyor.

Yanlışım varsa düzeltin :)

Life sanırım gösterim başına ödeme yapıyor. Çok yeniyim, bilmişlik yapmak istemem fakat kendi sayfalarında şöyle bir ibare var:

click.jpg

1000 gösterim başına diyor burda, tıklama değil sadece gösterilen reklam başına ödeme var diyor.

1000 gosterim basina "gostermelik" bi rakam oluyor, bununda adi BGBM. Networklarin izlenime odeme alirsiniz demesine bakmayin, tamamen aldatmaca o olay. Sen 100,000 izlenim al ama 2 tane tik olmasin bak bakalim herhangi bi kazanc saglayabilecek misin?

En basitinden soyle dusunmek gerekir, Hindistan'dan aldigin izlenim ve tikla Amerika'dan aldigin izlenim ve tik bir midir? Millet neden Amerikan icerik calisicam diye ugrasiyor? Ne geregi var, basalim telifi olmayan 3. dunya ulkelerinin iceriklerini bize gosterim basina odeme yapsinlar :) Reklam gosterimi olmadan, reklamlara tiklanmadan bu adamlar nereden para kazanip bize odeme yapacaklar?

Edit: Resime simdi baktim, adamlar zaten "cost per 1000 views" demisler. Bu su demek oluyor, diyelimki sen 1000 izlenime 10 tik aldin ve tbm oranin 0,15 TL. O zaman senin BGBM oranin 1.5 TL'dir. Bu sonraki 1000 gosterimde ayni olacak diye bi kaide yok, 2 TL'de olabilir 0,25 kurusta. Izlenim yukseldikce bunlarin ortalamasi gorunur surekli.

Sadece izlenim almak yeterli degil, reklam gosterimi olmasi gerekiyor. Reklam gosterimi olacakki tik alacaksin. Izlenime para kazandirmadigi bu sekilde anlasilabilir zaten.

Son düzenleme:
Partnerdeki kanallara göre Ortalama değerler bunlar fikir versin diye,Gösterim başına para hiçbir yerde yok

Mercurial, Bismarck çok teşekkürler. Bir aydınlanma yaşadım cidden.:)

click.jpg

You know, it was not fully correct info. I was wrong. Earning is the result of ad views and ad clicks. Both these factors are affect on your income.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri