Life Network

Ödeme alt limit Quiz gibi 5usd olsa?

Please 5USD payment limit ?

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

life paypal alt limiti 30$ arkadaşlar.

aynı maile birden fazla kanal bağlarsak kanal alacaklarını toplayıp 30$ üstü olduğunda yollar mı yoksa her kanal için 30$ alt limit.

hi i have some asks. Now my one channel is on your network. İ will add a new channel to your network. Will I request with same mail or other one? If my second channel will be accept, my channel's pay limit (30$) will availability to channels one by one, or i will get pay when they are pass 30$ limits together? thank you.

life paypal alt limiti 30$ arkadaşlar.

aynı maile birden fazla kanal bağlarsak kanal alacaklarını toplayıp 30$ üstü olduğunda yollar mı yoksa her kanal için 30$ alt limit.

hi i have some asks. Now my one channel is on your network. İ will add a new channel to your network. Will I request with same mail or other one? If my second channel will be accept, my channel's pay limit (30$) will availability to channels one by one, or i will get pay when they are pass 30$ limits together? thank you.

Hello

1. You can use the same email and paypal
2. Earning for all channels will come together (as usually). If you have chanels with 15$ and 15$ - you will be paid 30$.

Hello

1. You can use the same email and paypal
2. Earning for all channels will come together (as usually). If you have chanels with 15$ and 15$ - you will be paid 30$.

hello

i have a channel that has 15k views.. i send a request for the your partner from here but there is no invitation im my channel dashboard.. im wating for about 24 hours..

would you help me please?

Hi. Are you thing to down your pay limits to 5$ such as quiz network? Or do you have any work about think ?

Son düzenleme:
Hi. Are you thing to down your pay limits to 5$ such as quiz network? Or do you have any work about think ?
birkac ustte cevap vermis,hepsini ayni paypal a verin toplami 30 u gectiyse kanal basi kac kazandigi onemli degil.

bende hepsini tek mail adresine yönlendirdim ve hayır,gelmedi bana mail.ama girip kontrol ettim hepsinide atmışlar.

Üstad girmen mi gerekiyor illa kanallara yt araçlarından bunu anlayabilmek lazım..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Bi paypala max kaç kanal eklenmeli?
10 kanaldan fazlasi zararli diye bi muhabbet vardi sanki

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi paypala max kaç kanal eklenmeli?
10 kanaldan fazlasi zararli diye bi muhabbet vardi sanki

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende oyle dusunuyordum yokmus sanirim isini garantiye al paypala mail ekle hocam odemeler oraya gelsin

Ya arkadaşlar benım kanala sozleşme gelemdı ıngılızce yazdım anlamadılar

şurdan bana ingilizce: Kanalıma sözleşme yollarmısınız? yazarmısınız çevirdimmi anlamıyolar :D

Üstad girmen mi gerekiyor illa kanallara yt araçlarından bunu anlayabilmek lazım..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

dün gece sitedeki network sorgulama aracılıgı ile bakayım dedim bende ilk önce zaten.fakat şu mesajımda belirttigim gibi,kalbime iniyordu :p

7 kanal sorguladım,3 tanesi life dan atılmış görünüyordu.kanallara girip baktım hepsi saglam,sorun yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri