Life Network

life daki bazı kanallarım kendi kendine KedooTV adlı bi kanala abone olmus nedeni nedir bilen var mı ?

Life Network'un kendi kanali o. Network'a bagli bazi kanallari abone etmislerdir abone sayisi yukselsin diye.

hocam 2 bin izlenimi dolmayan kanallarımı öyle yapmıslar bide bunlara sözlesme yollamadılar ama partnerdende atmadılar acaba 2bin izlenimin dolmasını mı bekliyolar ?

hocam 2 bin izlenimi dolmayan kanallarımı öyle yapmıslar bide bunlara sözlesme yollamadılar ama partnerdende atmadılar acaba 2bin izlenimin dolmasını mı bekliyolar ?

Hayir, o kanallardan mail at yuksek ihtimalle sana sozlesmeye gerek yok boylede calisabiliriz diyecekler. O mailleri sakla dursun. Sorun cikmaz pek. Kanallari bos tutma yalniz yoksa atarlar.

Partner konusunda ilk deneyimimi yaşamak istiyorum acaba kullananlar life'ı öneriyor mu? ödemede sıkıntı vs yaşayan var mı?

dün gece sitedeki network sorgulama aracılıgı ile bakayım dedim bende ilk önce zaten.fakat şu mesajımda belirttigim gibi,kalbime iniyordu :p

7 kanal sorguladım,3 tanesi life dan atılmış görünüyordu.kanallara girip baktım hepsi saglam,sorun yok :)

Anladım üstad ben genelde baktığım zaman doğoru bilgi veriyordu..

sözleşme yollamadılar iki kanalımada yazdım sözleşmeyi istedim. Bunu yazdılar
[FONT=&quot]Bug with it[/FONT]
[FONT=&quot]Don’t worry[/FONT]
[FONT=&quot]Its ok to work without it[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Best regards[/FONT]
[FONT=&quot]Your LIFE NETWORK[/FONT][FONT=&quot] support

sorun var sözleşmesizde çalışabilirsiniz mi demek istemişler.
[/FONT]

Forumdan değilde mail üzerinden daha hızlı Yanıt alırsınız arkadaşla.

iPad'dan gönderildi .

Arkadaşlar paypali nerden degistirebiliriz?

mobildeyim. yazim hatasi olabilir.

maili tüm kanallar için mi atıyosunuz yoksa tek tek her kanalın mail adresine girerek mi?

imzayı kanal maili dışında bir mailden imzaladıysanız o mailden yollayın.
yoksa değiştirmiyorlar şu mailden ulaşın diyorlar.

dostlar benim iki kanalın sözleşmesi halen daha gelmedi. izlenim koşulu olmadan partnere bağlayabildiğimiz gün başvurdum. gmail'e hala bişey gelmemiş. kanallara bişey yüklesem parasını alabilir miyim sözleşme olmadan?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri