Life Network

Şu Life da durumu kontrol edecek bır yer alan yok mu?

Sadece kayıt olup odeme mı beklenıyor :D

Kesınlesen ıcın falan nasıl bılgı alıyorsunuz maılmı gelıyor?

Life Network sorunu (ACABA NE OLACAK )

Arkadaşlar iyi çalışmalar.

Temuz ayında Life parner yapmış olduğum kanalım (tam hangi gün bilemiyorum bu gün farkettim) Life ortaklığından çıkarılmış..kanaldan eylül ayı ödemesini aldım.ekim ayı bittik ten sonra kasım 1 itibari ile videolarımı gizliye aldım ve ekim ödemelirini beklerken böyle bir şey oldu.. ACABA NE OLACAK ödeme alabilecekmiyim ..

Arkadaşlar Life Kasım ödemeleri konusuna da yazdım ama cevap alamadım...Lütfen bilen arkadaşların yardımını bekliyorum...
Geçen ay life bağlı bir kanalım vardı...Kanal tek topluluk yedikten sonra atılmıştı...Life network ana konusuna baktığım zaman daha önce atılan kanalların ödemesinin yapıldığını gördüm...Fakat benim kanal daha önce adsenseye bağlıydı ve malum youtubenin ADSENSE BİÇME FESTİVALİ sırasında benim adsensemde uçmuştu...Bu nedenle kanalım partnerden atıldıktan sonra otomatikman adsenseye geri bağlanmış oldu ve adsensemin durumu nedeniyle de para kazanması kapandı...Bu durumda paramı alablirmiyim diye yine forumdan aldığım ingilizce maili life göndererek bu ay ne kadar ödeme alacağımı sormaya çalıştım...

Hello

Was your channel banned?

böyle bir cevap geldi...aslında cevap mı sorumu pek anlayamadım...Kanalınız kapandı mı diye soruyor yoksa bana kanalımın para kazanmasının kapandığını ve ödeme alamayacağımı mı anlatmaya çalışıyor...İngilizce bilen arkadaşlar durumumu nasıl anlatabilirim ve ödeme alıp alamayacağımı kısaca nasıl sorabilirim yardım edermisiniz rica etsem...

Yav gören yanlış anlar bu yorumları :). Şu an Life Network ta herkes düzenli ödeme alıyor. Ayrıca Life buraya kayıtlı ve bazen yorumlara cevap veriyor. Ödemesini alamayan görmedim daha. Büyük meblağları 5-10 gün geç ödüyor.

o konuda kesinlikle sıkıntı yok yanlız ne alacağımızı kendimiz hesaplıyorz yada mail atarak öğüreniyoruz dashboard olmayınca ..

lifede olan vine kanalımda hiç reklam gözükmüyor teknik bir sorun mu var acaba anlayamadım ?

Kapanan Kanalımdan Ödeme Alamadım Ama Yeni Açtıgım Bir Kanal Vardı +30 $ Üstü Ödemesi Gelmiş Teşekkürler Life

2 gün önce bi kanalımın paypalını degistircektim contack mailleri hepsini aynı oldugu icin yanlıslıkla tüm kanallarımın paypalı degismis dün mail attım degistirin diye 1 gün gecti hala cvp vermediler ? bide dün aksam üstü lifedan ödeme aldım kendi paypalıma mail gelmedende degistiriyolar mı acaba biri yardımcı olursa sevinirimm

konu acıp sorsam galiba öyle cvp alabilirim

Son düzenleme:
2 gün önce bi kanalımın paypalını degistircektim contack mailleri hepsini aynı oldugu icin yanlıslıkla tüm kanallarımın paypalı degismis dün mail attım degistirin diye 1 gün gecti hala cvp vermediler ? bide dün aksam üstü lifedan ödeme aldım kendi paypalıma mail gelmedende degistiriyolar mı acaba biri yardımcı olursa sevinirimm

Normalde su saatten sonra degisim yaptiklarinda bu ay alinacak kazanclari etkilemiyor degisiklikler. Facebook sayfasinda falan yazdilar daha onceden, eger paypal degistirmek istiyorsaniz ayin 15 inden once mail ile ulasmaniz gerekiyor onlara. Odemelerle ugrastiklarindan dolayi su siralar pek online olmuyolar, maillerede o yuzden gec cevap verebilirler. Yarinda cevap alamazsan gun icinde tekrar mail gonder.

Kadın bugün bana kızdı :D ödemelerini neden sık sık soruyorsun diye zaten ödemeni yapacağım bunu sende biliyorsun dedi :D kadın hem azarladı hem rahatlattı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri