akşama kadar cevap gelmezsse şikayet konusu açacam arkadaş hakkında ödemesi ni yaptınızmı bilmiyorum ama ben ödemesinide yapmıştımm
bende yapmıştım ödeme
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
akşama kadar cevap gelmezsse şikayet konusu açacam arkadaş hakkında ödemesi ni yaptınızmı bilmiyorum ama ben ödemesinide yapmıştımm
bende yapmıştım ödeme
zaten daha kendisine sahtekar felan demedim deseydim direk olarak şikayet konusunu açardım ama ertesi gün teslim edecem diyipte 5 gün geçmesine ragmen kendisinden cevap alamamak da insanı deli ediyorEricH'e güvenirim. Foruma girmiyordur. Çok iş yaptık. Hepsinde de memnun kaldım.
Yalnız EricH'in profesyonellikle ilgili sıkıntısı var. İletişim sorunu çok yüksek. Bu onu hemen sahtekar yapmaz.
Sikayet konusunu nerden açıyoruz kardeş ben açacam
teslim ettiği 3 kanal hiç bir video atmadan kapandı. Eğer gerekeni yapmaz ise şikayet konusunu açacağım.
toplamda 25 tane kanal alldım kendisinden 20 tanesi ertesi gün spamdan spamdan dolayı kapanmıştıki daha hesaba ble giriş yapmamıştım sözde ertesi güne yeni kanlllar teslim edecekti ama 15-20 gün oldu hala ortalıkta yok kendisini geçen bir skypde gordum yazdım ama dalga geçer gibi cevap verip çıktı dahada ortalıkta yani sizin anlıyacagınız vermiş oldugunuzz paranın vede kanlların üstüne soguk bir su için en iyisi
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam bu baslikda bir suru sikayet var arkadasa bende 2 kere siparis verdim donus olmadi. Ben para yollamamistim arkadasa. Konudada son 2-3 sayfaya bakilirsa arkadasin pek guvenilirligi yoktur gereginin yapılmasını arz ederim..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.