Life Partner ödeme yardimi büyük bir mebla

• Kullanıcı jacksparrow45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
selam arkadaslar
suan film calismalarima kaldigim yerden devam etme karariyla yeni bir organizasyon planladim kendime
ilk olarakda life partnere bir kanal soktum kabul ettiler
telif gelip kanal kapanana kadar eminim 15-20 milyon arasi izlenim alacaktir kanal
20-30 bin dolar arasida para biriktirir
life partner iyimi dersiniz sansimi deniyeyimmi.
zamanim az arkadaslar lütfen kesin bilgi verirseniz sevinirim.

dipnot:aweden dilim yandi awe demeyin rica ediyorum

O rakamı ödeyecek partner oldunu sanmıyorum

yoo yabancilarda cok gördüm 6 hane bile alan usta ama kendi icerigi onlar tabiki

Hocam Life Network'te telif gelip kapansa bile eğer telif hakkı sahibi gelip de ben bu parayı istiyorum demediği takdirde ödemeler yapılacakmış, miktar önemli değilmiş. (Bunu Life Network kullanıcı isimli, forumdaki Life Network yetkilisi (sahibi mi emin değilim öyle sanırım :D) söyledi, forumda söyledi.)

Rakamdan dolayı kanal incelenir mutlaka özgün olmadıgı için ödeme yapılmaz büyük ihtimal hocam. Yine bagla kanalını ama ümitlenme çok :) mümkünse adsense bağla
adsense SIKINTI cikariyor premium kanalim var 2 tane ama heba etme riskini göze alamam
deniyecem ya sansimi
hirs degil risk alirsan kazanirsin demisti rektör bizim
alak bakalim riski. hayirlisi

Hocam Life Network'te telif gelip kapansa bile eğer telif hakkı sahibi gelip de ben bu parayı istiyorum demediği takdirde ödemeler yapılacakmış, miktar önemli değilmiş. (Bunu Life Network kullanıcı isimli, forumdaki Life Network yetkilisi (sahibi mi emin değilim öyle sanırım :D) söyledi, forumda söyledi.)
riski göze almak gerek madem bonna vardi burda abi gel awe ile denemelik calis dedi 4 bin dolar hala duruyo orda iwocan alirsa alacak paramizi yoksa birseyde talep edemeyiz

adsense SIKINTI cikariyor premium kanalim var 2 tane ama heba etme riskini göze alamam
deniyecem ya sansimi
hirs degil risk alirsan kazanirsin demisti rektör bizim
alak bakalim riski. hayirlisi

1 her zaman 0 dan iyidir demişti bizim rektörde [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] :D

mnote katılıyorum :) agzınızla söylemişsiniz içerik kendine aitse alıyorlar diye ödemeyi :)
diyelim ki kendi partner firmanız var basvuru yapanlarada uyarı olarak lütfen kendinize ait içerikleri paylasın aksi halde ödemenizi alamayabilirsiniz yazdıgınızı düşünün.satış politikasıdır bu adam üye sayısını artırmak için basta içerik özgün olmasada kabul eder ama der ki özgün değilse ödemeni alamazsın.tüm partner firmalarında bu böyledir içerik özgün değilse bazılarını ödemezler bazılarını öderler ödemedikleride genelde yüksek meblaglardır firma benim olsa ben meraktan olsa ayda 5 10 bin dolar kazanmıs kanalı bu adam ne atmıs der girer bakarım giripte özgün olmadıgını görünce bunu basta söylediğim için vermem parayı yani bu kadar basit hiç bi hak iddia edemezsin sonucta :)kendi adıma konusacak olursam daha 1 tane ödeme alamadıgım partner firması yok benimde içerik özgün değil ama asırı yüksek paralar beklemiyorum hiçbirinden :)

problem olmazsa mayıs sonuna 7-8 bin dolar kazanacağım gibi görünüyor ödeme yapılırsa bende bildiririm.ama 700 küsür dolarlı kanalımı ödemediler,telif vardı orası ayrı.

mnote katılıyorum :) agzınızla söylemişsiniz içerik kendine aitse alıyorlar diye ödemeyi :)
diyelim ki kendi partner firmanız var basvuru yapanlarada uyarı olarak lütfen kendinize ait içerikleri paylasın aksi halde ödemenizi alamayabilirsiniz yazdıgınızı düşünün.satış politikasıdır bu adam üye sayısını artırmak için basta içerik özgün olmasada kabul eder ama der ki özgün değilse ödemeni alamazsın.tüm partner firmalarında bu böyledir içerik özgün değilse bazılarını ödemezler bazılarını öderler ödemedikleride genelde yüksek meblaglardır firma benim olsa ben meraktan olsa ayda 5 10 bin dolar kazanmıs kanalı bu adam ne atmıs der girer bakarım giripte özgün olmadıgını görünce bunu basta söylediğim için vermem parayı yani bu kadar basit hiç bi hak iddia edemezsin sonucta :)kendi adıma konusacak olursam daha 1 tane ödeme alamadıgım partner firması yok benimde içerik özgün değil ama asırı yüksek paralar beklemiyorum hiçbirinden :)

aynen bende alamadim.
adsenseden güzel kazaniyordum
2 ay önceki faciadan sonra toplamasi zor oldu dümeni
ben bu riski göze alacam ya minnos
bakalim aweden kulagimiza bi küpe yaptik
bide bundan yapariz diger kulakda bos kalmaz

problem olmazsa mayıs sonuna 7-8 bin dolar kazanacağım gibi görünüyor ödeme yapılırsa bende bildiririm.ama 700 küsür dolarlı kanalımı ödemediler,telif vardı orası ayrı.
var yani lifede paran kesinlesmis durumdami suan paran kardesim telif sayin kac

telif sayısı 3 ya da 4 olması lazım. ama kanal hala kapanmadı ayakta dimdik duruyor nedense anlayamadım.videolara dünya engeli geldi.bekliyoruz bakalım.

aynen bende alamadim.
adsenseden güzel kazaniyordum
2 ay önceki faciadan sonra toplamasi zor oldu dümeni
ben bu riski göze alacam ya minnos
bakalim aweden kulagimiza bi küpe yaptik
bide bundan yapariz diger kulakda bos kalmaz
bence o riski almaya degmez ilk mesajınızdan anladıgım kadarıyla ortada henüz böyle bi kanal yok yavas yavas yapıyorsunuz bu hayalinizdeki kanalı yani 1 ayda 15 20 bin dolar kazandırabilcek bi kanal hazırlayacak birisi 5 10 günde de en kötü 1-2 bin dolarlık kanal hazırlar tek kanaldan 15 20 bin bekliyceğinize 10 kanalın hepsinden bin dolar bekleyin illaki 2 3 tanesi ödenir :)

1 her zaman 0 dan iyidir diye bosuna dememişler bak :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri