Life Partner Yüksek İzlenim ama Kazanç Çok Düşük Acil Yardım

byandromedadeniz

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar daha önceden de böyle bir konu açmıştım ama sonuç çıkmamıştı düzelmesini bekledim ama yine sonuç alamadım dizi atıyorum ve 64k izlenime 30 dolar alıyorum 31k izlenime 32 dolar alıyorum ve birkaç dizi çalışan arkadaşım daha var onlar 10k izlenmeye 30 dolar alıyorlar gerçekten bu sorun beni çok sinir etmiş durumda sizden acil yardım ve yorumlarınızı bekliyorum İşte SS lerden de anlaşılacağı gibi ilk ss de benim kazançlarım ve düşüklüğü , 2. ss de ise başka bir arkadaşımın kazançları ! Lütfen bu konudaki sorun çözümlensin ne yapmalıyım :( Gerekirse life partnerin sahibini biri çağırsın bu konuya ciddiyim artık morel kalmadı çalışacak.Reklamları ekliyorum videolara.

Benim Kazançlarım(Ne kazanç ama!)

7mGazL.jpg

Arkadaşımın Kazançları

0V5RdY.jpg

JLgVno.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşında aynı diziyimi yüklüyor aynı partnerdemi ?

Kazançlar diziye , partnere , BGBM'e, reklam aralıklarına, video kalitesine, izlenen ülkelere göre değişir

Bir dizim var 5k izlnime 40$ alıyorum
Bu hafta başka bi dizi yükledim 50k izlenim 110$

Kazançlar diziye , partnere , BGBM'e, reklam aralıklarına, video kalitesine, izlenen ülkelere göre değişir

Aynı diziyi atıyor,aynı partnerde.

Videoların Çoğu HD hocam bu sorun cidden başka birşey ile alakalı her daim benden yüksek kazanç alıyorlar aynı videolarda

youtube analystic kısmından bgbm bölümünüzü kontrol edin. arada mutlaka fark olcaktır. bu farkın da partner firmasıyla en ufak alakası yoktur. partner firması analystic kısmına yansıyan verileri size gösterir. analystic kısmı ise videonuzun kapasitesine göre gelirini hesap eder. aynı partnere bağlıysanız aynı şartlarda yarışıyorsunuzdur ama içerikteki değişiklikler birinizi daha öne çıkarır nitelikte belli ki. dizideki reklam aralıklarınızı kıyaslayın, dizinin izlenim aldığı ülkelerin oranları ve bgbm neticelerini kıyaslayın, dizideki reklam seçeneklerini kıyaslayın ( belki unuttuğunuz bi kutucuk kalmıştır onu işaretleyin tekrar ) vs vs. partnerle büyük bi alakası olduğunu düşünmüyorum.

7Şer Dakika videoları ilk ben yüklüyorum.

Reklamların sorunsuz gözüküyomu arkadaşın dediği gibi para kazanılan oynatma sayısı kaç
Hd dizi yüklüyorsun 2k gösterime 1$ dolar çok düşük arkadaşında az alıyor bence
hem hd hem uzun her halükarda yüksek kazanç sağlaması lazım uzun süredir böylese başka partnere geçmenizi tavsiye ederim

gösterimlerin yanına paralı oynatmalarında adetini koyarsanız bakalım

youtube analystic kısmından bgbm bölümünüzü kontrol edin. arada mutlaka fark olcaktır. bu farkın da partner firmasıyla en ufak alakası yoktur. partner firması analystic kısmına yansıyan verileri size gösterir. analystic kısmı ise videonuzun kapasitesine göre gelirini hesap eder. aynı partnere bağlıysanız aynı şartlarda yarışıyorsunuzdur ama içerikteki değişiklikler birinizi daha öne çıkarır nitelikte belli ki. dizideki reklam aralıklarınızı kıyaslayın, dizinin izlenim aldığı ülkelerin oranları ve bgbm neticelerini kıyaslayın, dizideki reklam seçeneklerini kıyaslayın ( belki unuttuğunuz bi kutucuk kalmıştır onu işaretleyin tekrar ) vs vs. partnerle büyük bi alakası olduğunu düşünmüyorum.

Reklamların sorunsuz gözüküyomu arkadaşın dediği gibi para kazanılan oynatma sayısı kaç
hem hd hem uzun her halükarda yüksek kazanç sağlaması lazım uzun süredir böylese başka partnere geçmenizi tavsiye ederim

JLgVno.jpg

Uzun süredir böyle... :( :(

Hocam partneriniz nedir ? Telifli videolara ödeme yapıyor mu veya kapanan kanallara

para kazandıran oynatma çok az toplam izlenimin yanında mobilden izlenenler ne kadar ? onları da koyun videoların süreleri kısa mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri