LİFE = QUİZ'e mi geçti ?!

• Kullanıcı dingdong
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
arkadaşlar life kanalımla quizden login oldum dashboardı oluştu ama diğer kanallar gözükmüyor hepsini birleştirmemişler yine çorba olacak herşey :)bir şeyler yapıyorlar ama hep yarım yamalak

arkadaşlar life kanalımla quizden login oldum dashboardı oluştu ama diğer kanallar gözükmüyor hepsini birleştirmemişler yine çorba olacak herşey :)bir şeyler yapıyorlar ama hep yarım yamalak

Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

bende niye bu hatayı veriyor bi anlamadım gitti arkadaş. hep bi sorun

Sorry, your Google Account had not signed up with QuizGroup
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.

bende niye bu hatayı veriyor bi anlamadım gitti arkadaş. hep bi sorun

Bazi kanallarimda bendede ayni sorun var, bazilarinada giriyor fakat kazanclar gorunmuyor. Bidahaki odeme donemine kadar duzeltseler bari.

Şimdi her kanal için tek tek dashboardmı olusturcaz ? şöyle her paypal için aynı dasboard olsa :D

Gecen ay Pm atmistim hem Life hemde Quiz ile ilgili bir istek icin. Life Network'un forum uzerinden verdigi cevap;

kAXLlq.png

ee beyler quızde paypal webmponey harıcı banka eklemek ıcın yer yok?

Life a 10 abone çok gereksiz kaldırın dedim
cevaba bak; will think about it

artist olmuşlar düşünecekmiş felan..

yine dashboardlarınız hepsi ayrı birleştirsenize dedim ileride birleştirecez diyor arkadaş önce birleştir hepsini sonra aktarımını yap bunlar neyin kafasında niye acemice hareketler yapıyorlar anlamış değilim harbi şeyini çıkartıyorlar.. kaliteli iş yaparken düşünmeden hareket ediyorlar

edit: bu arada daha evvelden kulllanılan hesap bilgileri tekrar eklenebiliyor paypallarını değiştirebilirler

Keske birlesmeseydi en azindan biri kalitesini bozdu mu digerine gecerdik

s for PayPal problems: We have spent 3 last days talking to PayPal Support Team to authorize the payments made on Jan 30. That was the reason of your payment delay. We intended to protect you against having a dispute to PayPal.
PayPal is constantly monitoring all kinds of activities and reviewing transactions. Many payments of Jan 30 had been selected for review and PayPal internal security system had suspected that they were not authorized by us. No doubts, we had authorized all of them. We saw in our PayPal dashboard that the current status of such payments were marked as 'Completed'.
Unfortunately, it's usual for PayPal to review and suspect high value transactions. Public explanation is maintaining high security level and users fraud protection. Our experience shows it causes a headache for all parties involved without any logical link to the security issues. All transactions PayPal treats as high valued may become a subject of suspension and investigation. Potentially, all payments above 100 USD are in a risk zone.
We apologize for the inconvenience caused but PayPal is not going to change its rules. We strongly suggest you to change a payment method to WMZ or BANK type to avoid a problem with receiving your payment in the future.
You may change your payment method in the Profile section of your dashboard www.join.quizgroup.com to receive December payment to your new payment account.
If you do so, please inform us at [email protected]

Yine ne demeye çalışmış bunlar ya

bence kötü oldu.quizle hiçbi konuda adam gibi konuşabildigimiz,anlaşabildigimiz yok.lifedakileri seviyordum ben :) benim için hiç iyi olmadı bu...

Girmeye calisiyorum.sorry falan diyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarından itibaren aktif olacak yazmışlar.

Tek tek kanalları girdirebildim ama tek dashboardda birleştiremedim bir türlü kanalları. Ayrı ayrı oluyor. Ne anlamı kaldı ki toplu bakamayacaksak?

of ya sımdı 10 tane aboneyı kım ayarlıcak :(

Hala sorry hatasi var ne zaman duzelecek acaba sizde de ayni hata var mi? Yoksa bir seyleri yanlis mi yapiyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vay arkadaşya bende diyorum bu Lie'a ne oldu kafayımı yedi. İşin yoksa şimdi abone çek birde. :)

Ortak bir yolunu bulsalar şunun 1500 izlenim 5 abone mesela :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri