Çeviri de en son : Telifli kanalıd ödemicez mi diyor? Bing çevirisi ancak böyle çevirebildi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
böyle bişey yapacak olsa quiz dashboardunda adres kısmı türkiye olanları ödemezlerdi![]()
Bu sektörde olup quiz life calisan ve ülkemizde yasayanlarin hepsi bu foruma uyemi? En azindan benim cevremde en az 20 kisi var.
Çeviri de en son : Telifli kanalıd ödemicez mi diyor? Bing çevirisi ancak böyle çevirebildi?
adamlar bize selam veriyor haftasına türkiye de adsense kıyımı başlıyor. komplo teorisi olacak qmq [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] abinin söylediği gibi bu adamlar bizi google'a satmış olabilir mi ?
tam rus mafyası tarzı öldüreceğin adama önce selam göndermek.
adamı forumdan banladıktan sonra meseleyi kişiselleştirmişte olabilir tabi ))
sövdü herkes adama )
direk forumu şikayet etmişse google a,google da sadece tr ye operasyon yaptı diyeceğim ama,tam komplo teorisi gibi valla :d
yok be abi benım adsense de uçtu![]()
yok be abi benım adsense de uçtu![]()
hocam adsense tr mi yoksa Fransa mı ?
fransada yasıyorum fransa ipli vdsden açtım pinli 1 senelik ödeme almadım ama içinde para vardı yani ödeme yöntemini girmemiştim artık kanalların parası birikmişti. 2 senelik adsensem duruyor
hocam pin fransayami geldi ? 2 senelik adsenseniz trmi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.