Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayır yurtdışı 3 kat daha pahalı vpn ile kullanılır belki ama ne kadar kaliteli izlenir tartışılır daha da önemlisi o riske girilmezyurtdisindan kullanabiliyor muymusuz o paketi?
[MENTION=9927]severall[/MENTION] ip tv mi?
Derbilerde napacaksınız?
evet digitürkplaydigitürk play mı kardeş
Derbilerde napacaksınız?
ben de aldım çok güzel düşük hız internette bile sorun çıkarmıyor donanımhaberde bulabilirsin hocam ortak bir bak
Digiturkplay'e 480TL vermek de iyiymiş; ben 499 TL'ye Türksat şampiyonlar paketi aldım, 30 TL de aktivasyon verdim; belgesel, sinema kanalları falan da var ...
Ben çoğunlukla dışarda olduğum için türksat paketi bana gelmiyor zaten evde nextin paketi var bizde aldık haziranda.Henüz 4.mesajında böyle konuyla alakasız görmemişin digitürkü olmuş gelmiş digitürkplay ortak arama konusuna yazmış dedirtecek bir yorum yapmasaydın iyi olurdu.
konuyla gayet alakalı da sen o alakayı çözecek kapasitede değilsin bence; 160TL Digiturkplay gibi 1 dakika geriden gelen bir yayında 32 maç seyretmek için bence çok para; hoş 4 hafta da geçmiş kalmış 28 maç galatasaray da mevcut durumuyla zaten 3 büyük arasında en az şansı olan takım; yani adam mı öpüyorsunuz siz çok mu zekisiniz ilk yarının %25'i bitmişken 32 maçın 8'de 1 eksiğini tam fiyatına satıyorsunuz ...
burasi ortak arama konusu sana sence digitürkplay pahalı yada ucuz mu diye bir şey sormadım ? sana çoğunlukla dışardayım diyorum, sadece takımının maçlarını izliyorum 3 ortak kişi başı 160 tl yapıyor evde zaten nextin paketi var.Çalıştığım için o nextin bana faydası olmuyor.İlla anlaman için herşeyi açık açık yazayım mı ? ben burada ortak arıyorum sen gelmişsin ben 500 liraya aldım çok pahalı diyorsun.Kardeşim sana digitürkplay sence ucuz mu diye soran oldu mu ?
güzel kardeşim ben sana cevap vermiyor; bu konu her türlü yoruma açık olduğuna göre; ben de fikirlerimi belirtiyorum; kişisel olarak algılamana gerek yok, eğer almayı düşünen varsa fikirleri olgunlaşsın diye kendi fikrimi yazıyorum; sana nextin faydası varmış yokmuş şuymuş buymuş beni ilgilendirmiyor banane senden, sen ortağını arayacaksın, ben de konuyla alakalı yorumumu yapacağım ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.