Lig maçları için ortak aranıyor

severall

Kayıtlı Üye
1200k pakete ts li (65 tl) 1800k pakete gsli (160tl) ortak aranıyor dileyenler benimle irtibata geçsin

Son düzenleme:
ben de aldım çok güzel düşük hız internette bile sorun çıkarmıyor donanımhaberde bulabilirsin hocam ortak bir bak

ben de aldım çok güzel düşük hız internette bile sorun çıkarmıyor donanımhaberde bulabilirsin hocam ortak bir bak

aynen güzel adam akıllı maç izleniyor.Donanımhaberde kimin ne olduğu belli değil burdan biri çıkmazsa artık son çare oraya bakaacağız

Digiturkplay'e 480TL vermek de iyiymiş; ben 499 TL'ye Türksat şampiyonlar paketi aldım, 30 TL de aktivasyon verdim; belgesel, sinema kanalları falan da var ...

Digiturkplay'e 480TL vermek de iyiymiş; ben 499 TL'ye Türksat şampiyonlar paketi aldım, 30 TL de aktivasyon verdim; belgesel, sinema kanalları falan da var ...

Ben çoğunlukla dışarda olduğum için türksat paketi bana gelmiyor zaten evde nextin paketi var bizde aldık haziranda.Henüz 4.mesajında böyle konuyla alakasız görmemişin digitürkü olmuş gelmiş digitürkplay ortak arama konusuna yazmış dedirtecek bir yorum yapmasaydın iyi olurdu.

Ben çoğunlukla dışarda olduğum için türksat paketi bana gelmiyor zaten evde nextin paketi var bizde aldık haziranda.Henüz 4.mesajında böyle konuyla alakasız görmemişin digitürkü olmuş gelmiş digitürkplay ortak arama konusuna yazmış dedirtecek bir yorum yapmasaydın iyi olurdu.

konuyla gayet alakalı da sen o alakayı çözecek kapasitede değilsin bence; 160TL Digiturkplay gibi 1 dakika geriden gelen bir yayında 32 maç seyretmek için bence çok para; hoş 4 hafta da geçmiş kalmış 28 maç galatasaray da mevcut durumuyla zaten 3 büyük arasında en az şansı olan takım; yani adam mı öpüyorsunuz siz çok mu zekisiniz ilk yarının %25'i bitmişken 32 maçın 8'de 1 eksiğini tam fiyatına satıyorsunuz ...

ben zaten pahalı olduğunu söylemeye çalıştım; temmuz ayında falan 419TL'ye satıldı 3 ya da 4 ay da premium paket hediye edildi yanında; şimdi lig başlamış 4 hafta geçmiş 479'a almak ne biliyim akılcı değil bence ...

konuyla gayet alakalı da sen o alakayı çözecek kapasitede değilsin bence; 160TL Digiturkplay gibi 1 dakika geriden gelen bir yayında 32 maç seyretmek için bence çok para; hoş 4 hafta da geçmiş kalmış 28 maç galatasaray da mevcut durumuyla zaten 3 büyük arasında en az şansı olan takım; yani adam mı öpüyorsunuz siz çok mu zekisiniz ilk yarının %25'i bitmişken 32 maçın 8'de 1 eksiğini tam fiyatına satıyorsunuz ...

burasi ortak arama konusu sana sence digitürkplay pahalı yada ucuz mu diye bir şey sormadım ? sana çoğunlukla dışardayım diyorum, sadece takımının maçlarını izliyorum 3 ortak kişi başı 160 tl yapıyor evde zaten nextin paketi var.Çalıştığım için o nextin bana faydası olmuyor.İlla anlaman için herşeyi açık açık yazayım mı ? ben burada ortak arıyorum sen gelmişsin ben 500 liraya aldım çok pahalı diyorsun.Kardeşim sana digitürkplay sence ucuz mu diye soran oldu mu ?

burasi ortak arama konusu sana sence digitürkplay pahalı yada ucuz mu diye bir şey sormadım ? sana çoğunlukla dışardayım diyorum, sadece takımının maçlarını izliyorum 3 ortak kişi başı 160 tl yapıyor evde zaten nextin paketi var.Çalıştığım için o nextin bana faydası olmuyor.İlla anlaman için herşeyi açık açık yazayım mı ? ben burada ortak arıyorum sen gelmişsin ben 500 liraya aldım çok pahalı diyorsun.Kardeşim sana digitürkplay sence ucuz mu diye soran oldu mu ?

güzel kardeşim ben sana cevap vermiyor; bu konu her türlü yoruma açık olduğuna göre; ben de fikirlerimi belirtiyorum; kişisel olarak algılamana gerek yok, eğer almayı düşünen varsa fikirleri olgunlaşsın diye kendi fikrimi yazıyorum; sana nextin faydası varmış yokmuş şuymuş buymuş beni ilgilendirmiyor banane senden, sen ortağını arayacaksın, ben de konuyla alakalı yorumumu yapacağım ...

güzel kardeşim ben sana cevap vermiyor; bu konu her türlü yoruma açık olduğuna göre; ben de fikirlerimi belirtiyorum; kişisel olarak algılamana gerek yok, eğer almayı düşünen varsa fikirleri olgunlaşsın diye kendi fikrimi yazıyorum; sana nextin faydası varmış yokmuş şuymuş buymuş beni ilgilendirmiyor banane senden, sen ortağını arayacaksın, ben de konuyla alakalı yorumumu yapacağım ...

Yahu fiyatı belli, alacağınız hizmet belli, izleyeceğiniz maç belli. Adam herşeyi yazmış daha neyin kavgasındasınız kardeşim. Yok GS nin durumu belli, yok lig tatsız bilmemne, foruma yeni üye olmuşsun attığın mesajlara bak. Adam kişilere bir seçenek sunuyor, eğer sadece GS maçlarını izlemek istersen uygun fiyattan faydalanırsın, pahalı geldiyse de izleme olsun bitsin konuya yorum yazarak olayı başka boyuta çekmek neyin nesidir. Anladığım kadarıyla IQ sıkıntısı çekiyorsun. Bence şansını çok zorlama, insanlar forumdan bilgi alabilmek için üye olabilmek için yırtınıyorlar. Bak işine gücüne boş yere banlanma.

Sana bedava verse zıplayarak istersin, fiyat pahalı gelince auwww

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri