Linux ile windows arasındaki fark?

Karınca

Yasaklanmış
Forumda yeni satışlar başladı Linux işletim sistemı var ama rağbet yok up down ıcın işe yaramazmı arkadaşlar?
yanı windows ıle linux arasındaki farklar nelerdir acaba?

Edit: Tek yapacağım şey : Freemake downloader açıp up down yapmak ?

Son düzenleme:
Çok fazla fark var.Dosya uzantısından tutda program uyumluluklarına kadar. linux uyumlu programlar vs sayılıdır.Kısaca windowsdakı gibi fazla özgür değilsin linuxta.

download / upload icin soruyosan en iyi windows zaten .ben ubuntu isletim sistemi kullandim internet hizini kesip veriyodu biraz.
ama programlamada falan linux isletirsen cok faydasini gorursun.mesela ben python-da bazi kutuphaneleri windows ile calistira bilmiyorum.ama linuxda calsitira biliyorum rahat sekilde

en iyi işletim sistemi linux, esnek ve kullanışlı süper bilgisayaların işletim sistemleri linux'dur...normal günümüz bilgisayarların yıllar seneler süreecek hesapları süper bilgisayarlar çok kısa bi zaman diliminde hesaplayabilmektedir.bu tarz bilgisayar çok nadir ülkelerde var.. ve kullandıkları işletim sistemin tabanı Linux'dur....

Bir farkı yok Masaüstü botu kullanmayacaksan.

Hocam tek yapacağım şey : Freemake downlaoder açıp up down yapmak

Hocam linux'u genelde bizim gibi yazılımcı arkadaşlar kullanır, ve çoğu firma linux için uzak masa üstü bağlantısı sağlamaz buda sizin işinize yaramaz. Eğer .php botu kullanıyorsanız ozaman linux işinize yarayabilir, ama dersenizki ben alayım uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanayım vs. ozaman linuxu unutun :)

Hocam linux'u genelde bizim gibi yazılımcı arkadaşlar kullanır, ve çoğu firma linux için uzak masa üstü bağlantısı sağlamaz buda sizin işinize yaramaz. Eğer .php botu kullanıyorsanız ozaman linux işinize yarayabilir, ama dersenizki ben alayım uzak masaüstü bağlantısı ile bağlanayım vs. ozaman linuxu unutun :)

Hocam tek yapacağım şey Fremake downlaoder programını ındırıp vede UP/DOWN yapmak bukadar başka bişey yapmıcam :D olurmu acava freemake yı açarmı

linuxte freemake yükleyemeyeceğini bilmen lazım herşeyden önce :S

Linux un sadece adini duyduysan uzakdur :) kendi pc de sanal pc olustur ona kur dene Türk yapimi pardus var birdene bence hala basarisiz da neyse. sonra ubuntu var ubuntu debian tabanliydi bundada bu tabanlari kullanarqk ubuntunun 14 tanemi ne farkli dagitimi vardi misal xubuntu -lubuntu - kubuntu - ubuntu satanic edition bu satanisler icin bir sürümdü :D kubuntu - , fedora var , mint var , opunsuse var, redhat var , centos var , backtrack var yani var oglu varbunlarda taban dagilimli degisiyor yani isin ozu okadar cok linux dagilimi varki bunlardan hangisi iyi diye sorarsan kisiye gore degismekte malesef şu iyidir denmesi yanlisn ben backtrack kullaniyorum sanal pc de hatta usb de :D ha bunlari kurmak sorun degil asil sorun depoda olmayan x programini ole cift tikla yukle olayi yok duzenleyip ole yukliycen falan filan bence bulasma :D

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sadece up down için kullanıcam diyor arkadas siz nelerden bahsediyonuz.her turlu yaparsın hocam kullan freemake kullanmana gerek yok onlarca youtube download programları var linuxta.Rahatlıkla işini görürsün linuxta yapılmıcak bişey yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri