Lise 4 staj konusu yardım

Lise 4 metal bölümünü okuyorum yaklaşır 1,5 aydır yani 16 17 gün staja gitmedim haberde vermedim fabrika çok yoruyodu ordan çıkışta antremana gidiyodum eve 11 de gelip sabah 5te kalkıp tekrar fabrika için hazırlanıyodum yorucu geldi sevmiyorum o ortamı zaten gitmediğimi babamada söylemedim fabrikayada haber vermedim napçam bilmiyom yarın gitsemmi diye düşünüyom biyandan açıktan okumak istiyorum babam izin vermiyo çıldırıyo acaba yarın gitsemmi kalırmıyımki busene ? besyo okumak istiyorum üniversitede böyle staja giderekte olcak iş değil illallah ettirti bu fabrika beni . eğitimin sistemide berbat zaten lise 2 demi 1 de mi ne ben istemediğim halde zorla metal bölümüne gönderdiler normalde pc istiyodum sonra beğenmiyosanız bölümü seçmeseydiniz diyolar böyle salak hocalar var bu dünyada. ne önerirsiniz kalırmıyımki sınıfta ? şimdi antremana gidiyorum cevaplarsanız gelince okurum

staj defterinde yoklama var onu devamsizligi yok yazıp okuıla verirsin ve o neysede sonra hocan gelcek seni kontrole ozman seni gormez ve ordakiler derse bu cocuk gelmiyor staja felan sonra okulda kalırsın sana tavsiyem acıktan gitme okulunu bitir.

koordinatör öğretmen, iş yerine gelip staj defterini dolduracak. ve devamsızlık sınırın 10. bunu iş yerine bildirmen lazım yoksa sınıfta kaldın

Merhaba,
Yaz stajyeri olsaydın sınıfı geçmeyle alakası yok stajının. Fakat, kış stajında işletmeden alınan not senin sınıf geçmeni ya da kalmanı sağlıyor. Olay tamamen işletmeyle koordinatör öğretmeninin arasında oluyor. Senin olayın tamamen öğretmenin insiyatifine bağlı olarak değişiyor. İsterse stajını yakma şansı var ve bu da otomatik olarak sınıf tekrarı demek oluyor.

bende geçen sene gidiyordum makinaya benimde canımdan bezdirdiler 1 sene sabrettim okul bitince hemen çıktım şuanda ders alıyorum inşallah farklı bölümlere gideceğim sanayi işi çok zor birde küçüksün her dediğini yaptıracağını zannediyorlar amele gibi kullanıyorlar ben 1 sene sabrettim sırf lise bitsin bitince farklı yere giderim diye sana tavsiyem 3 sene okumuşsun 1 sene daha dişini sıkman sonra hemen farklı bölümlere gidersin allah kolaylık versin :(

Koordinatör hocana git konuş hocanla aran iyiyse halledersiniz 1 sene sabrediver bütün arkadaşlarım 3 gün gidiyor cumarteside staja gidiyorum git stajına hiç birşey diyemezler

2001 yılında Tesviye bölümü son sınıf ikinci dönem okulu bırakmıştım ..Düz açık lise okumak istemistim ama Meslek Lisesinden ayrılanlar düz Açık Lise okumalarına izin verilmiyordu ..Eğer Açık Liseyi düz lise olarak okumayı düşünüyorsan iyi araştır .. 10 sene öncesine kadar buna izin verilmiyordu ..

Düz liseye izin verilmeyince bari açık lise kendi bölümümden mezun oluyum dedim .. Malesef sisztem düz açık lisede ki değil , Mesleki Eğitim derslerini yüz yüze almak gerekiyor.Ayrıca bu derslerin açılması için yeterli sayıda öğrencinin baş vurması gerekiyor . Yeterli sayıda öğrenci başvurmamışsa belki seneye yeterli sayıda öğrenci başvuru yapar umuduyla bir sonraki seneyi bekliyorsun. Hafta sonu gündüz , hafta içi akşam okula gidip ders görüyorsun ..
Eğer lise son sınıfta zorunlu staj saatini tamamlamadıysan mezun olabilmek için yine staja gitmen gerekiyor..Ayrıca Matematik,Türkçe gibi Kültür derslerinden de sorumlusun .Bu dersler için her iki dönemde sınava giriyorsun .1 dersden bile başarısız olsan mezun olamıyorsun ve o dres için bir sonraki sene tekrar sınava giriyorsun ..

Tam anlamıyla rezillik yani . Bunları yaşamış biri olarak okulu bırakmayı aklından bile geçirmemeni tavsiye ederim .

Şu an imkanın varken okuluna , stajına git gel ,mezun ol . İlerde pişman olma.insan en kolay kendini kandırır ,bahanelere sığınır , istediğim bölüme göndermediler , bu bölüme zorla gönderdi filan bunları unut ,emin ol istediğin bölümede gitsen yine staja gitmeyecektin .Her şey aynı olacaktı .Şu an içinde bulunduğun duruma bahane aradığın için bu bahanelere sığıyorsun .(Kendimden biliyorum )

Son düzenleme:
Benim öğrencim olsaydın seni direk bırakırdım. Şimdiki lise öğrencilerine herşey zor geliyor zaten. Hayat bu kadar kolay ve basit değil gençler. Adrenalin videoları çekmeye benzemez bu işler. Sen ve senin gibiler daha sorumluluk almayı, üstlenmeyi bilmiyorsunuz. İlerde vurursunuz kafanızı. Yapmanız gereken öncelikleri yapmadan saçma sapan işlerle uğraşmak ne kadar hoşunuza gidiyor. Birde orda yazmışsın " salak öğretmenler" diye sen ergen aklınla mı bir öğretmenin salaklığını sorguluyorsun ? Evet eğitim sistemini bir öğretmen olarak bende en az senin kadar sorguluyorum. Ama ondan önce öğrenci olarak sen kendini bi sorgula sonra gel öğretmenleri sorgula sonra eğitim sistemini sorgula sevgili öğrenci.

üniversite 2 okuyorum mercedeste, haftanın 5 günü staj yapıyorum sabah 6 akşam 5 ,2 saat akşam trafiği az kaldı sabrediyorum başka çaresi yok

Şuraya yazıyorum lise ve üniversitede staj yapacaklar sanayi ye gitmesin adam akıllı kaliteli fabrikada staj yapın. Staj tecrübeme dayanarak yazıyorum. İnsanı hayattan bezdirirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri