Liveleak Hakkında Bilmeniz Gerekenler

arkadaşlar ben de 1 yıldır kullanıyorum fakat sadece zevkine, sorusu olan sorabilir.
Videolar kesinlikle manuel moderatör onayından geçiyor, yükledikleriniz kesinlikle izlenip kontrol ediliyor.

Adamlar ta 2 yıl önce yüklenmiş en basit videoya bile repost buluyor öyle söyleyeyim.
Eğer dikkat çekebilirseniz ve para kazanmak istiyorsanız güzel bir mecra ; mesela benim 7-8 videom var ; 2 tanesi 50 k ve 20 k izlenmiş. zevkine takıldığım halde durum bu.

Liveleak'ın bir diğer avantajı ise kullanıcılarının büyük kısmının paylaşmayı seven insanlar olması, her online hesaplarından üşenmeden share ediyorlar :)

Sıkça sorulan sorular kısmında bulduğum bir alan;

What are points and how can I earn them?
Points are a virtual reward for your activity on Liveleak. For some functionalities on Liveleak (like rating comments), you will need a certain amount of points. You can earn points the following ways:
- Adding items, for each upload you get 1.5 points.
- Sharing items to your friends, 1 point(s) per item shared.
- Getting your comments upvoted by other (0.1 points per upvote).
- Getting your items featured, 30 points per item featured.
- Getting your channel featured, 50 points per channel featured.

-Video upload ettiğinizde 1.50 puan kazanırsınız.
-Arkadaşınız videonuzu paylaştığında 1.00 puan kazanırsınız.
-Yorumunuz oylanırsa 0.10 puan kazanırsınız.
-Videonuz anasayfada çıkarsa yani liveleak tarafından önerilirse 30 puan kazanırsınız.
-Kanalınız liveleak tarafından önerilirse 50 puan kazanırsınız.

Banlanmamak için dikkat edilecek şeyler nelerdir [MENTION=1837]Rorschach[/MENTION] ? Sonucta biz hep kopya video paylaşacağız orada.

[MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION]
Bak puan veriliyormuş yorumlara. Yorum yazamıyoruz o başka.

Banlanmamak için dikkat edilecek şeyler nelerdir [MENTION=1837]Rorschach[/MENTION] ? Sonucta biz hep kopya video paylaşacağız orada.

evet yoruma puan gelince 0.10 point kazanıyorsun ama nasıl oylandığını bulamadım henüz, yada benim üyeliğe açılmadı bu özellik

Buraya video yüklemesini nasıl yapıyoruz. Daha önce teknoloji kanalı açmıştım video yüklemeyince bırakmışım demek ki. Şimd komedi kanalı açtım, ama açtığım kanal ortada gözükmüyor, tam olarak nereden video yükleyebiliyoruz.

Banlanmamak için çok repost girmeyeceksin, aynı IP'den bir çok hesap girmeyeceksin. +18 videoların ''bir kısmı''(savaş videoları-uprising videoları) okey. fakat fazlaca kişisel şiddete yönelik videolar atmayacaksın, Liveleak'ın anlaşamadığı telifler var bir de, gerçi o banlanma sebebi değil.

Modların videolarını geri çevirmesinden korkma fakat çok aykırı video atmamak lazım.

onun dışında banlanmazsın, ben türkçe saydırıyorum bazen yorumlarda, afedersin dalga,küfür vs gırla banlanmadım daha.

Buraya video yüklemesini nasıl yapıyoruz. Daha önce teknoloji kanalı açmıştım video yüklemeyince bırakmışım demek ki. Şimd komedi kanalı açtım, ama açtığım kanal ortada gözükmüyor, tam olarak nereden video yükleyebiliyoruz.

üye girişi yaptıktan sonra üst kısımda submit yazan butona tıklıyoruz.

add files>>> videoyu bilgisayardan seçiyoruz
start upload diyoruz.

video başlığı ve açıklamasını girdikten sonra alt kısımda kimlerin oylayabileceğini soruyor. Herkese hitab eden videolar için GA'yı seçiyoruz ve video yüklendikten sonra yayınlıyoruz.

bugünlük video ekleme limitimi doldurduğum için videolu veya resimli açıklama ekleyemiyorum k.bakma

şuan tam puanı hatırlamıyorum fakat ; karşıdakinin video altına yazdığı yoruma +/- puan vermek için sizin de belli bir puanınızın olması lazım.

Yamulmuyorsam 10-20 falandı.

bir video atmışım sabah bir harfi yanlış yazmışım diye yerin dibine soktular beni arkadaş :) bir de ingilizcemiz var diye hava basarız :) düzelttim yorum olarak özür diledim ama sanırım oda onaydan geçmesi gerekiyor.

bir video atmışım sabah bir harfi yanlış yazmışım diye yerin dibine soktular beni arkadaş :) bir de ingilizcemiz var diye hava basarız :) düzelttim yorum olarak özür diledim ama sanırım oda onaydan geçmesi gerekiyor.

video yükleyemediğiniz zamanlarda video altındaki yorumlara da cevap yazamıyorusunuz.

şimdi bir video attım 40 yorum yazılmış ve ayrıca 3 facebook ve 4 diğer sosyal paylAşım ağında paylaşım gözüküyor. liveleak üzerinden video da reklam çıkmıyor demiştiniz acaba sosyal ağlarda paylaşıldığında orada izleyenlerede mi reklam çıkmıyor.

paylaşım yapılan sitelerde herhangi bir player çıkmıyor, sadece site linki çıkıyor.Ancak youtube videolarını izlerken üst kısımda paylaş butonu var gördüyseniz, o butonu kullanan kullacılar illa ki olacaktır. O zaman youtube player paylaşıldığı için reklam çıkacaktır.

Liveleak'taki paylaş butonu kullandığı zaman çıkan link önizlemesi;
rdjlm.jpg

Arkadaşlar 2 gün önce dasboot dan bir liveleak hesabı satın aldım ve 3 video attım embed özelliği ile 2 videom 1k izlenim aldı yalnız sebebini bilmediğim durumdan dolayı ban yedi dasboot paramı geri yatırdı. Yeni bir hesap açtım ve konuyu yazan arkadaşın dediklerini yaptım benim sorum su an bir hesap ban yediği için ip den dolayı bu yeni açılan hesabın ban yeme ihtimali var mı?
Bu konu hakkında bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.Bu arada cidden iyi izlenim alıyor arkadaşlar...

Arkadaşlar 2 gün önce dasboot dan bir liveleak hesabı satın aldım ve 3 video attım embed özelliği ile 2 videom 1k izlenim aldı yalnız sebebini bilmediğim durumdan dolayı ban yedi dasboot paramı geri yatırdı. Yeni bir hesap açtım ve konuyu yazan arkadaşın dediklerini yaptım benim sorum su an bir hesap ban yediği için ip den dolayı bu yeni açılan hesabın ban yeme ihtimali var mı?
Bu konu hakkında bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.Bu arada cidden iyi izlenim alıyor arkadaşlar...

şu an kullandığım bilgisayarda ilk hesabım ban yemişti, şimdi de farklı tarayıcı da bilmeden 2 hesaba video attım.

Yani anlayacağın şu an 1 pc de hem 1 kere ban yedim hemde iki üyeliği aynı anda kullanıyorum.Eğer bu iki hesap ban yerse diğer pc den bu yaptıklarımı tekrarlamadan hesap oluşturacağım.

Ban konusunda sorular çok cevaplar net değil, denedikçe sonuçları aktarıyorum.

[MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION] Chatten bir soramazmisin neden sebebsizce milleti banladiklarini. Öyle virt pirt sebebsizce banlayacaklarsa valla ugrasmaya degmez.

Birkaç güne belli olur zaten, hesap hakkında ve öğrendiklerim hakkında yazarım bu arada konu için ayrıca teşekkürler:)

[MENTION=2262]KUMANLI[/MENTION] Chatten bir soramazmisin neden sebebsizce milleti banladiklarini. Öyle virt pirt sebebsizce banlayacaklarsa valla ugrasmaya degmez.

valla chatte adamına denk gelmek gerekiyor :D hepsi cevap vermiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri