Liverpool - Beşiktaş | 19.02.2015 - Tartışma Alanı

şu motta takımın en kötüsü. bu kadar kötü bir sağ bek olamaz.
hocam motta kötü değil karşında ki adam cok atlet ayak uyduramıyor o konuda yapılacak bişey yok karşısında oynayacak bir oyuncumuz yok gerçi dünyada o adamı tutabilecek adam sayısıda az

Takımı yakacak 2 oyuncu gözlemledim ilk yarı. Ya ersan kırmızı kart görür ya da serdar penaltı yaptırır.Müdahaleleri çok dengesiz.
Onun dışında son 15 dk hariç beşiktaş oyunu çok iyi yönlendirdi , 2.yarı daha baskılı olurlar.Umarım sterling'i sokmaz sıkıntı yaratır yoksa.

Piyangı motta'ya çıktı. Yaptı yine yapacağını yaktı takımı

hareket halindeyken eğer rakibe dokunursan uçar o yüzden penaltı :rolleyes:

Allah bin belanı versin motta ********i feyenoord maçındada aynısı yaptın..

üzüldüm şaka gibi ya okadar mücadeleye bir penaltı sonucu belirlesin

Ya su beklere iki tane adam gibi adam bulamadilar. Motta resmen katletti bizi.. ama yinede bu skorda avantajdir. Insallah istanbulda elicez liverpoolu..

her önemli maçda illa bi mallık yapan çıkıyo artık alıştık bu mallara lanet olsun.

Olcay neydi öyle ya ulan ben oynasam daha iyi oynarım herif kabeyi tavaf etti nerde başta kerim oynasaydı şu golü yedikten sonraki oyunu oynasak maç bizde olacaktı çok ürkek oynadık defansta bi ersan hakkını verdi maçın demekki sadece futbol oynamakla olmuyor psikolojide lazım futbolda

Bjk'li arkadaşlar ne yaptınız ümidi kestiniz mi konu açan yok açık konuyu güncelleyen yok.
Ben GS'li olarak bugün BJK büyük ihtimalle tur atlar diyorum.
Liverpool'da Johnson, Sakho ve Henderson yokmuş. Coutinho maç saatinde belli olacakmış. Lucas ve Jose Enrique de yokmuş.
Takımın çok eksiği var yani, inşallah beşiktaş bu fırsatı iyi değerlendirir.

İnşallah Beşiktaş geçecek turu :)
Galatasaraylı olmama rağmen inanılmaz bir heyecanla bekliyorum maçı.

beşiktaşlıyım ama liverpolun gol atmaması düşük ihtimal. o halde bizim en az 3 gol atmamız lazım yani mucize lazım

Adamlara kontra atak fırsatı verirsek hüsran olur. Çok süratli ve atletik forvetleri var. Korkum Bjk'nin defans hattı hepsi çok acemi. İnşallah bu akşam hata yapmazlar. Forvette Demba BA, Gökhan Töre, Olcay Şahan %90-%100 performans göstermeleri gerekiyor. Onlara eğer Sosa, Veli ve ATiba da katılırsa, bir ümit var. Artı 70 bin seyirci desteği ile umarım Liverpool'u eleriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri