LOL Hesabım acil satılıktır.

• Kullanıcı silentspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

silentspy

Kayıtlı Üye
Öncelikle bu yazıyı kesin alıcılar okusun, dolandırmaya çalışacak olan arkadaşlar direk CTRL + W yapsın.

LOL'ü ilk çıktığı zamanlar oynuyordum bundan 5 sene öncesi. Hesap açmıştım ama sonra bıraktım oynamayı anlamamıştım ilk zamanlar, sonra reklamlarını görmeye başladım yabancı sitelerde sezon 2'de tekrar başladım sezon 2'nin sonlarından sezon 5 başlangıcına kadar aralıksız oynadım.

Üniversite sınavlarım ve acil para ihtiyacım olduğu için hesabımı satıyorum zaten 59-60 skin var pulsefire ve 1820 lik skinler falan yaklaşık 500-600 TL'lik skin var hesapta acil para ihtiyacım olduğundan satıyorum.

7 Adet rün sayfası vardır.

Görüntüler aşşağıda ;

Bu skinlerin olduğu listedir Toplamda 58830 RP'lik skin vardır. En az 500-600 TL'Lik. Kapalı olan 1820'lik skinler açıktır örnek olarak : "Zombi Brand, İtfaiyeci Tristana.."

---------------------------------------------
4LQrB0.jpg

sID9TIE.jpg

Ontqxyk.png

hpaLps4.jpg

Sezon 3 takım simgeler ve sezon 3 gold simgesi de vardır.
ydhhHVo.jpg

Fiyat 200 TL'dir.

İletişim : 0534 239 1667

daha fazla bilgi isteyen yukarıdaki numaradan bana ulaşabilir.

dediğin kadar varsa oldukça iyi zaten nerdeyse hepsi açılmış.ezik charım olsaydı şuan mutlaka alırdım bunu ama ihtiyaç yok maalesef

dediğin kadar varsa oldukça iyi zaten nerdeyse hepsi açılmış.ezik charım olsaydı şuan mutlaka alırdım bunu ama ihtiyaç yok maalesef

Valla hocam beni forumda tanıyanlar bilir öyle yalanla falan işim olmaz. Ciddi alıcılara Team Viewer verebilirim gelip bilgisayarımda hesabı inceleyebilirler :) Çok acil para ihtiyacım olmasa kesinlikle satmazdım. Neredeyse 3 yıl aralıksız oynadım ve beraber oynadığım kişiler bırakınca bende tek başıma zevk alamaz oldum ve acil nakit ihtiyacım var o yüzden satmak zorundayım varsa tanıdığın falan alabilirler hocam çok ucuza veriyorum

---------- Spam Engelliyici 15:39 ---------- Önceki Mesaj 15:39 ----------

hesap gayet güzel. iyi satışlar

teşekkür ederim kardeşim sağolasın

şu oyundan ölümüne nefret eden bi tek ben varım galiba :D

hayırlı satışlar

şu oyundan ölümüne nefret eden bi tek ben varım galiba :D

hayırlı satışlar

Teşekkür ederim hocam. Valla hocam aslında çok kral oyun inanın bana 1-2 ay alıştıktan sonra aşırı zevk almaya başlıyorsunuz. DotA benzeri bir oyun gerçi DotA bundan çok daha iyi ama bunun grafikleri ve heroları hoşuma gidiyor.

Ya aslında çok zevk alınabilir bu oyundan kısacası ama oyunun yaş seviyesi o kadar düştü ki sinirden sağa sola vurmaya başlamıştım bu oyun yüzünden iyice deliriyordum :) CS:GO gibi K tuşuna basıp sesli de konuşamıyosun yani en azından CS:GO da sövüp sayabiliyorum rahatlıyorum :D Ben oynarken TR serverini geç TR de bu oyunu oynayan kişi sayısı bile çok azdı. Sonra TR serverini getirdiler ardından çoluk çocuk doluştu yoksa aşırı zevkli ve saran bir oyun tabii bilinçli oyuncu varsa :)

Öncelikle bu yazıyı kesin alıcılar okusun, dolandırmaya çalışacak olan arkadaşlar direk CTRL + W yapsın.

LOL'ü ilk çıktığı zamanlar oynuyordum bundan 5 sene öncesi. Hesap açmıştım ama sonra bıraktım oynamayı anlamamıştım ilk zamanlar, sonra reklamlarını görmeye başladım yabancı sitelerde sezon 2'de tekrar başladım sezon 2'nin sonlarından sezon 5 başlangıcına kadar aralıksız oynadım.

Üniversite sınavlarım ve acil para ihtiyacım olduğu için hesabımı satıyorum zaten 59-60 skin var pulsefire ve 1820 lik skinler falan yaklaşık 500-600 TL'lik skin var hesapta acil para ihtiyacım olduğundan satıyorum.

7 Adet rün sayfası vardır.

Görüntüler aşşağıda ;

Bu skinlerin olduğu listedir Toplamda 58830 RP'lik skin vardır. En az 500-600 TL'Lik. Kapalı olan 1820'lik skinler açıktır örnek olarak : "Zombi Brand, İtfaiyeci Tristana.."

4LQrB0.jpg

sID9TIE.jpg

Ontqxyk.png

hpaLps4.jpg

Sezon 3 takım simgeler ve sezon 3 gold simgesi de vardır.
ydhhHVo.jpg

Fiyat 200 TL'dir.

İletişim : 0534 239 1667

daha fazla bilgi isteyen yukarıdaki numaradan bana ulaşabilir.

hesabın güzel satılmadıysa pm at alayım hocam

Son düzenleme:
Sezon 1 den beri LoL oynuyorum ve buna dayanarak söylüyorum ki bu hesap çok ucuza satılıyor :D 200 TL den gerçekten fazlası eder.
İhtiyacım yok ihtiyacım olsa alırdım.

Hesap ederinin gerçekten altında .Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyor olmasaydım düşünmeden alırdım

hesabın güzel satılmadıysa pm at alayım hocam

daha satılmadı hocam pm atıyorum :)

---------- Spam Engelliyici 19:05 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

Sezon 1 den beri LoL oynuyorum ve buna dayanarak söylüyorum ki bu hesap çok ucuza satılıyor :D 200 TL den gerçekten fazlası eder.
İhtiyacım yok ihtiyacım olsa alırdım.

Evet dostum ama acil nakit ihtiyacım var yoksa satmazdım maalesef :)

Hesap ederinin gerçekten altında .Bu sene üniversite sınavına hazırlanıyor olmasaydım düşünmeden alırdım

Çok teşekkür ederim kardeşim yorumun için, evet maalesef biraz öyle ama nakit ihtyiacım var maalesef :)

Aşırı uyguna gidiyor gerçekten. Hayırlı satışlar hocam.

bu arada ytparadan takım mı çıkarsak acaba

Skinler süper, ligi söylemiyorum bile :D alana hayırlı olsun. Yanlız isim çok tanıdık geliyor hocam yayın falan yapmışlığınız varmı

Aşırı uyguna gidiyor gerçekten. Hayırlı satışlar hocam.

bu arada ytparadan takım mı çıkarsak acaba

sattım bile hocam :)

Olursa ben kardeşimin hesabı ile gelirim sorun olmaz :) [MENTION=9224]mNote[/MENTION] sponsor olursa turnuvalara falan gideriz :D

---------- Spam Engelliyici 19:45 ---------- Önceki Mesaj 19:43 ----------

Skinler süper, ligi söylemiyorum bile :D alana hayırlı olsun. Yanlız isim çok tanıdık geliyor hocam yayın falan yapmışlığınız varmı

hesabı [MENTION=12838]ankavatar[/MENTION] arkadaşımıza sattım. Oynarken o'dur yani artık ben değilim :D Bir zamanlar twitch denemiştim ama pc yetersiz gelmişti. Ama dediğim gibi 3 yıl sürekli neredeyse her gün oynadım denk gelmişizdir elbet bir çok kez :)

hesap çok güzel bir muhabbetle birlikte arkadaşımdan alınmıştır. Teşekkür ederim
Konu kapatılabilir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri