Ben ruyamda şifreli bir şekilde ertesi gun olacakları gördüm Kısaca anlatayım ruyamda deniz gibi büyük bir gölde kıyıda yeşil çalılıklar var balık tutuyorum balık tutarken m-1 e benzeyen tüfekle dedemi öldürüyorum Sonra bir subay dört de asker geliyor Subay ifademi alıyor nasıl yaptın diye soruyor Sonra beni 4 askerle görükleye(bursa ilşçesi) sevk ediyorlar münübüsle pek ayrıntıya (girmeden anlattım) Ertesi gün Saat 15 civarı ganyan bayıden eve geldım içeri girer girmez 1-2 dk sonra bir acı baırma duydum duymamla zaten dısarı cıktım Komşularda çıkmıslar ses bir alt katımızdan gelıyor hemen ındık o kata Dede diye hıtap ettığımız yaşlı adam alt kat komşum kendını asmış Onu ipini kopardık ama artık o can vermıstı Kısa bir süre sonra polislerle savcı geldı ifademızı aldı rahmetlıyı görüklede bulunan uludağ unıversıtesıne sevk etti (biz onu morga götürdük) Ruyamda olan büyük benzerlık dede ölüyor ruyamdakı ifademi alan komutan olayda ıfademı alan savcı ruyamdakı sılahlı askerler olaydakı polısler ruyamda 4 kişiyle ve munubusle görukle ye hapıshaneye gıtmem gercekte 4 kişi ve aynı ruyamda gördüğüm münübüsle görukle morguna gidişimiz olay birebir benzerlıkle gercek hayatta oldu Bu dunya boş değil
Tüylerim ürperdi
Bende bi ara " Astral Seyahat " denilen olaya sarmıştım. Astral seyahat dediğimiz uyurken ruhumuz bedenden ayrıldığında, onu bilinçli olarak kontrol edebilmemiz. Baştan söyleyim dinimizde yeri var bu olayların, ismini tam bilmiyorum. Ayrıca büyük din alimlerinin ve önemli kişilerin bu yolları kullanıldığı söylenmekte. Bknz: Piri Reis. Piri Reis'in yıllar önceden Dünyanın haritasını % 1 2 gibi bi hata ile çizmesi o dönemde doğal yollarla ne kadar mümkündür ?
Teorik bilgiden sonra uygulanışa geçelim

Astral seyahat uyurken zihni açık tutma diyebiliriz. Astral'e geçmek için çeşitli yollar var, internette detaylı detaylı anlatımlar mevcut ben, kendi yaptığımı anlatayım. O zamanlar ( 3 5 yıl önce ) 1 hafta etkisine girmiştim bu olayların. Bi türlü denemeye cesaret edemedim, en sonunda bir gün uzandım yatağa, internetten okuduğum bilgilerle, zihnimi alnımda tek bi noktaya odakladım. Dümdüz yatarak tavana bi noktaya odaklandım. Hiçbir şekilde hiçbi uzuvumu oynatmadım. Etrafta da ses, zihnini meşgul edebilecek şeyler v.s olmaması gerekiyor. Tavanda odaklandığım noktaya bakarken te düşündüğüm tepeden kendime baktığım. Gittikçe odaklanmayı artırdım, konsantrasyon üst düzey, 5 dk, 7 dk , 10 dk, odaklandıkca ayaklarımdan başlayarak vücudum uyuşmaya titremeye başladı. Gittikçe hiçbiryerimi hissetmemeye başladım. TEk düşündüğüm tavandan kendimi gördüğüm, bu arada alnının tam ortasından bir halatla ruhunun yukarı doğru gittiğini de düşünmen lazım. Hafiften başımda ağırlık olmaya başladı. Tüm vücudum titremeye, başladı zaten her tarafım uyuşmuş birtek beynmi hissediyorum. O an geldi. göz kapaklarım titremeye başladı, bi an kendi bedenini görmek çok önemli, fakat aynı zmaanda insan korkuyor ister istemez. Göz kapaklarım ayaklarım zangır zangır titriyordu. Kendimi tavandan görmeye çalışıyordum, herşey tamam Tam çıkacaktım ki, bir an kendi bedenimi, uyku halinde görürsem, korkarmıyım, ne hissederim, dönemezmiyim gibi düşünceler geldi ve birden kendime geldim. Yavaş yavaş vücudumu hissetmeye başladım. sonuç: Başaramadım

İnternette biraz okuduğumda, çoğu insanun benim gibi son ana kadar gelip başaramadığını okudum. Başaramayan insanlar o başarısızlıktan sonraki denemelerde %90 başarısız oluyorlarmış. İlk çıkış çok önemliymiş. Bende zaten birdaha asla o noktaya kadar bile gelemedim.
Denemeden önce tamamen kendinizi hazırlayın
Çok gaza gelen olur heralde