Lucid Rüya ( Rüyanı Kontrol Etme )

O değilde ben böyle bir gerçek gibi rüya gördüm kendim kontrol ediyordum ;

Arkadaşlarımla oturuyorduk benimle dalga geçtiler kırgın bir şekilde okuldan çıkıyordum tam çıkarken sevdiğim kız karşıma geçti ben sağa gittim oda sağa ben sola o sola daha sonra çekil dedim ittim (trip attım çok malım) dışarı çıktım eski arkadaşlarım sigara içiyordu onlarla biraz muhabbet ettik ve uyandım...

ulan rüyada bari sevdiğimi söyleseydim :)

Aklıma sevdiğim kız ile 2. rüyam geldi ondada kendimi kontrol ediyordum o daha kısaydı ama ;

Mutluyduk dönme dolap ile ilgili muhabbet açılmıştı çok mutluyduk bir karışıklık oldu burnundan kan akmaya başladı ve anlattığım 1. rüyamdaki eski arkadaşlarımdan birine çabuk selpak getir derkeeen uyandım...

Ben ruyamda şifreli bir şekilde ertesi gun olacakları gördüm Kısaca anlatayım ruyamda deniz gibi büyük bir gölde kıyıda yeşil çalılıklar var balık tutuyorum balık tutarken m-1 e benzeyen tüfekle dedemi öldürüyorum Sonra bir subay dört de asker geliyor Subay ifademi alıyor nasıl yaptın diye soruyor Sonra beni 4 askerle görükleye(bursa ilşçesi) sevk ediyorlar münübüsle pek ayrıntıya (girmeden anlattım) Ertesi gün Saat 15 civarı ganyan bayıden eve geldım içeri girer girmez 1-2 dk sonra bir acı baırma duydum duymamla zaten dısarı cıktım Komşularda çıkmıslar ses bir alt katımızdan gelıyor hemen ındık o kata Dede diye hıtap ettığımız yaşlı adam alt kat komşum kendını asmış Onu ipini kopardık ama artık o can vermıstı Kısa bir süre sonra polislerle savcı geldı ifademızı aldı rahmetlıyı görüklede bulunan uludağ unıversıtesıne sevk etti (biz onu morga götürdük) Ruyamda olan büyük benzerlık dede ölüyor ruyamdakı ifademi alan komutan olayda ıfademı alan savcı ruyamdakı sılahlı askerler olaydakı polısler ruyamda 4 kişiyle ve munubusle görukle ye hapıshaneye gıtmem gercekte 4 kişi ve aynı ruyamda gördüğüm münübüsle görukle morguna gidişimiz olay birebir benzerlıkle gercek hayatta oldu Bu dunya boş değil

Tüylerim ürperdi :eek:

Bende bi ara " Astral Seyahat " denilen olaya sarmıştım. Astral seyahat dediğimiz uyurken ruhumuz bedenden ayrıldığında, onu bilinçli olarak kontrol edebilmemiz. Baştan söyleyim dinimizde yeri var bu olayların, ismini tam bilmiyorum. Ayrıca büyük din alimlerinin ve önemli kişilerin bu yolları kullanıldığı söylenmekte. Bknz: Piri Reis. Piri Reis'in yıllar önceden Dünyanın haritasını % 1 2 gibi bi hata ile çizmesi o dönemde doğal yollarla ne kadar mümkündür ?

Teorik bilgiden sonra uygulanışa geçelim :D Astral seyahat uyurken zihni açık tutma diyebiliriz. Astral'e geçmek için çeşitli yollar var, internette detaylı detaylı anlatımlar mevcut ben, kendi yaptığımı anlatayım. O zamanlar ( 3 5 yıl önce ) 1 hafta etkisine girmiştim bu olayların. Bi türlü denemeye cesaret edemedim, en sonunda bir gün uzandım yatağa, internetten okuduğum bilgilerle, zihnimi alnımda tek bi noktaya odakladım. Dümdüz yatarak tavana bi noktaya odaklandım. Hiçbir şekilde hiçbi uzuvumu oynatmadım. Etrafta da ses, zihnini meşgul edebilecek şeyler v.s olmaması gerekiyor. Tavanda odaklandığım noktaya bakarken te düşündüğüm tepeden kendime baktığım. Gittikçe odaklanmayı artırdım, konsantrasyon üst düzey, 5 dk, 7 dk , 10 dk, odaklandıkca ayaklarımdan başlayarak vücudum uyuşmaya titremeye başladı. Gittikçe hiçbiryerimi hissetmemeye başladım. TEk düşündüğüm tavandan kendimi gördüğüm, bu arada alnının tam ortasından bir halatla ruhunun yukarı doğru gittiğini de düşünmen lazım. Hafiften başımda ağırlık olmaya başladı. Tüm vücudum titremeye, başladı zaten her tarafım uyuşmuş birtek beynmi hissediyorum. O an geldi. göz kapaklarım titremeye başladı, bi an kendi bedenini görmek çok önemli, fakat aynı zmaanda insan korkuyor ister istemez. Göz kapaklarım ayaklarım zangır zangır titriyordu. Kendimi tavandan görmeye çalışıyordum, herşey tamam Tam çıkacaktım ki, bir an kendi bedenimi, uyku halinde görürsem, korkarmıyım, ne hissederim, dönemezmiyim gibi düşünceler geldi ve birden kendime geldim. Yavaş yavaş vücudumu hissetmeye başladım. sonuç: Başaramadım :) İnternette biraz okuduğumda, çoğu insanun benim gibi son ana kadar gelip başaramadığını okudum. Başaramayan insanlar o başarısızlıktan sonraki denemelerde %90 başarısız oluyorlarmış. İlk çıkış çok önemliymiş. Bende zaten birdaha asla o noktaya kadar bile gelemedim.

Denemeden önce tamamen kendinizi hazırlayın ;)

Çok gaza gelen olur heralde :D

astral ve lucid in ne kadar tehlikeli oldugunu anlatmak isterdim ama konu cok baska yerlere gidecek ve baska tartismalar cikacak diye uzatmak istemiyorum , sadece olabilecek bir kac seyi soyliyim... ruhun gun icerisinde istemsiz bedenini terketmek isticek, bu sende bayilmalara sebep olacak, 6. hissin asiri guclenmeye baslicak. paralel boyutlara kanallar acilcak ( yt kanali gibi degildir ) . psikoloji zaten bozulacak. bu 2 turlu. 1 - kendini normal, hatta insanlardan ustun sanirsin.ama aslinda tam bi kirık olursun . 2 - istedigin psikiyatr git, istedigin ilaci kullan , teshisin degisir hastaligin bitmez( istisnalar vardir) . tibbi riskleri , en cok gorulen MS ve beyinde tumor... konu cok detayli bi kitap yazacak kadar ama ugrasmaman icin sadece belli bolumleri yazdim

avantajlari varmidir? malesef yoktur . sadece "zan" vardir. yani avantaji var sanirsin... biber yersin ama agzina baklava tadi gelir... "en dogrusunu Allah bilir"

ben her uykuda kesinlikle rüya görüyorum hiç sapmıyo nerdeyse kestirme yapsam bile görüyorum.. ama acayip alıştım yani rüya görmediğim ender zamanlarda kendimi huzursuz hissediyorum... :D bunlar saçma sapanda oluyo aksiyonluda günlük yaşamda ne yaptıysam aynısıda olabiliyo .. çok rüya görmenin avantajı rüyamdan istediğim zaman uyanabiliyorum..bazen rüyada fazla farkındalık yapan bi saçmalık oluncada istemeden de uyanabiliyorum.. :D bu zamana kadar bir kez uyanmak isteyip uyanamadım oda acayipti yani karabasan denen olay başıma geldi sanırım...

hocam din alimlerinin kullandigi astral degildir. benzeri bir durumdur. bi onceki msjimda belirttigim gibi konu cok detayli ve uzun.sadece soyle soyliyim. Manevi olan ilhamdir , seytani olan vesvese, manevi olan keramettir , seytani olan istidrac , manevi olan tayyi mekan , tayyi zamandir, seytani olan astral... bunlar es anlamli gibi ama aralarinda cok kucuk gorunen buyuk farklar var . -1000 ve 1000 gibi . fark sadece " - " bi eksi isareti ama aradaki fark ?

Arkadaşlar böyle bir şey var yani yalan değil en azından lucid ruya öyle, astral seyahati bilemem tabii. Ama çok aşırı zararlı ve tehlikeli olduğunu biliyorum :)

İslam'a göre ruh bedenden 2 türlü ayrılır. Biri ölüm diğeri de uykudur. Ölümde ruh beden bağı koparılırken uykuda bu bağ ecel gelmedikçe koparılmaz. Astral 3-4 tecrübem oldu, ancak bu işi yapmaya çabalayan biri değildim (Halen de öyle bir çabam yok.) Tavsiyem uzak durmanız yönünde farklı yaratıklar görmeniz mümkün bu da psikolojik bozukluğa yol açabilir...

İslam'a göre ruh bedenden 2 türlü ayrılır. Biri ölüm diğeri de uykudur. Ölümde ruh beden bağı koparılırken uykuda bu bağ ecel gelmedikçe koparılmaz. Astral 3-4 tecrübem oldu, ancak bu işi yapmaya çabalayan biri değildim (Halen de öyle bir çabam yok.) Tavsiyem uzak durmanız yönünde farklı yaratıklar görmeniz mümkün bu da psikolojik bozukluğa yol açabilir...

bende o konuya girmek istemedim hocam . farkli yaratiklar... yeni bi tartisma konusu acmak istemedim :)

98-2005 yılları arası gizemli.org(artık bir işlevi kalmadığı için adres belirttim) adında bir sitem vardı, belki dial up'çılardan bazıları görmüş duymuştur. Zaten o yıllarda bu tür konuları araştırdıysanız kesin uğramışsınızdır. Neyse konuya gelecek olursak, astral seyehat konusunda isim yapmış kişiler vardı aramızda. Hatta millet o şahıstan ücretli ders almak için can atıyordu. Hadi deneyelim, sana 1 ay müddet. Bu süreç içerisinde benim evimi ziyaret edeceksin ve herhangi bir odayı tarif edeceksin dedim.
Birdaha görünmedi ortalıkta.
İlk sayfada bir üye'nin dediği gibi, gerçek olsaydı sizce ne olurdu ?
ÖSYM vb sınavların soruları, Devletlerin Ülkelerin Kıtaların gizli sırları, Zenginlik vs..vs..vs..
Yani yapabileceklerinizi bir düşünün, dünya da 1 numara olurdunuz kesinlikle. Hatta yönetebilirdiniz bile kendi başınıza, çünkü insanların sırlarını bilirdiniz.
Astral kısacası saçmalık, hurafe. Lucid Dreaming olayına gelecek olursak, derin uyku ile uyanıklık arasında yaşanan dalgalanma sebep olur bu olaya. Bilinciniz açıktır, aynı zamanda uyku modundasınızdır. Arada ince bir çizgi vardır, tam üzerine denk gelmişsinizdir. Bu sıradan bilgisiz insanlarda dahi olmuştur ve hala olmaya devam etmekte istem dışı olarak. Hatta rüya içerisinde rüya görenleriniz bile vardır aranızda burada.
Tekrar astral olayına gelecek olursak, tamamen kendinizi inandırıp beyini kandırmaktan öteye gitmez. Kendinizi şartlıyorsunuz çünkü astral yapacağım diye..
Durum böyle olunca da rüyanızda astral yapıyorsunuz, lakin uyanınca gerçekten yaptığınızı sanıyorsunuz. Neyi arzularsanız onu görürsünüz uyku modunda.
Susuz kalmış biri uyuduğunda kendisini havuzda görür, bunun gibi yani...
Size bir hikaye anlatayım; Araştırmacının teki sokaktan bir adamı tutmuş ve zifiri karanlık ışık görmeyen ufak bir odaya hapsetmiş. Araştırmacı her gün aynı saatte odanın kapısının önüne gelir ve "Diline kızgın kaşık basacağım işkence edeceğim sana sen bayılana kadar" dermiş.
3 Ay sonra kapıyı açmış ve adamın diline kaşığı dokundurmuş, adam çığlık atarak bayılmış. Sonrasında görülmüş ki adamın dili yanmış su toplamış. Ya peki kaşık ?
Soğukmuş.

hocam tam benlık konu :D lucid ruya astral seyahat telekinezi telepati kısaca parapsikolojik tüm konular hakkın'da soru sorabılırsın bana bu konularla baya ugrasmıslıgım var suan ugrasmıyorum fakat elımden geldıgınce yardımcı olurum .

Ben az önce 2 kere denedim sonuçlar :

1-Aynanın karşısına geçtim sağ gözüme daldım 2-3 dakika sonra vucudumdaki uyuşuklukları hissetim sağa sola sallanıyordum (ayaktayken aynaya bakıyordum) daha sonra sağ gözümün göz bebeği bir anda büyüyor bir anda küçülüyordu etrafım bulanmaya başladı daha sonra renkler birbirine girmeye başladı fln. sonra dayanamadım çekildim

Sonuç : Başarısız
2- Daha sonra yatağa yattım ve tavana doğru daldım öylece uyuşmalar fln derken sanki tavan üstüme geliyodu yada ben yükseliyordum aynı uyuşukluklar olmaya başladı daha sonra bir sesler duydum sanki bana doğru geliyordu başımı sola çevirdim ses yok.

beyler astral seyahatla çok uzaklara gidilebilirmi merak ettiğim birileri var mümkünmüdür böyle bişey şaka değil ciddi sorudur :)

Bir kere bir rüya gördüm gerçekten çok gerçekti sanki rüyanın hiç bitmesini istemedim yönettim resmen sanki rüyayı çünkü tatlı geldi :D. Rüyada şu: Bankamatige gidiom işim var bankamatikte bankamatikler sıralı cadde üstünde,Daha kartı çıkarmadan bankamatik para veriyor çıkarmadan para veriyor yan bankamatiğe geçiyorum o da veriyor.Sayıyorum her seferinde verdigi para 2000 tl mi ne kendi kendime diyorum ulan alala demek tek sefer çekim limiti 2000 saçmalığa bak :D neyse çekiyorum paraları çekiyorum harcamaya vakit bulamadım birisi uyandırdı ama o kadar gerçekçiydi ki :D tabi uyandırana baya kızmıştım uyku sersemi :D rüya işte:D

Forumda benden kalan herkes Rüya görüyor, Bir benmi Rüya göremiyorum arkadaş ya.

Forumda ilginç konular açılmaya başladı dikkat edin zaten yt bütün enerjimizi, beyin gücümüzü alıyo. kafa dagıtın arada böyle şeylere hiç girmeyin :)

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

Astral vb bilmiyorum ama bende Dejavu oluyor genelde. Rüyada yaşadığım bir olayı bir süre sonra gerçek hayatta yaşıyorum. Olay gerçekleşince ben bunu nerden hatırlıyorum diyorum kendi kendime sonra rüyada gördüğümü hatırlıyorum.

Bir kere gerçekten hissettim . Rüya görüyordum ve rüyada olduğumu biliyorum çok değişik bir histi.
Rüya görürken rüyada olduğunu bilmek bahsettiğiniz buysa .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben kesin sonuc olarak telepati yapıyorum fakat ucu cok tehlikeli böyle seylerle ugrasmayın bilmiyorum astral seyahati ama bir kişiyi ayağıma kadar getirip onu kendime istediğimi söyletebilirim fakat gerçekten riskli işlerdir.

Daha önce astral seyahat, lucid rüya birde telekinizeyle az çok ilgilenmiştim etraftan duyduklarımı ve kendi bildiklerimi yazayım.

Lucid rüya , rüyayı kontrol etme rüyada istediğini yapabilmedir. Örneğin rüyadasın ve evindesin, aklından amerikayı geçiriyorsun orada olmak isitiyorsun anında amerikadasın.. uzayamı çıkmak istiyorsun anında uzaya ışınlanıyoyorsun.. :) Tabi günlük hayatımızdaki gibi renkler vs. canlı değildir etraf, çevre farklı ve soluktur..

Gelelim astral seyahate.. İnsanlar zaten hemen her zaman istemsizce astrale çıkar.. Bu işle uğraşanlar bilerek isteyerek astrale çıkmak isterler yani hem bilinciniz açık olacak hemde astrale çıkacaksınız. Peki astral seyahatte ne yapabilirsiniz.. Yukarıda lucid rüyada yazdığım her şeyi aynen astral seyahatde de yapabilirsiniz lucid rüyadan tek farkı her şeyin gerçek zamanlı olması.. yani amerikada bi caddeye ışınlandınız gerçekte orada bir araba geçiyorsa sizde onu görürsünüz ama hiç bir şekilde hiç birşeye müdahale edemezsiniz. Sadece başkalarının rüyasına girebilirsiniz diye duydum (Ne kadar doğru bilmiyorum)

İlk astrale çıkacağım zaman gece herkes uyuduktan sonra üstüme çok hafif giysiler giyip işe koyuldum.. yatağa uzandım iyice rahat konuma geçtim.. (hiç bir şekilde hi bir şeyin sizi rahatsız etmemesi lazım..) üstünüz kesinlikle örtmeyin merak etmeyin zaten üşümeyeceksiniz ister kış olsun ister yaz olsun.. Gözlerimi kapattım ve sanki kendime yukarıdan bakıyorumuş gibi düşündüm düşündüm düşündüm... yaklaşık 3-5 dk... ve yavaş yavaş bişeyler olmaya başladı sanki bi boşlukta uzanıyormuş gibi altımdaki yatağı hissetmemeye başladım heyecanlanadım, tabi kalp atışlarım falanda hızlandı :) ve ardından sanki havada uçarmışcasına bi sağa bi sola sallanmaya başladım (ciddi ciddi bu duyguları yaşıyorsunuz) arından kulaklarım çınlamaya başladı herşey doğru gidiyordu astrale çıkmamam için hiç bi sorun yoktu aynen okuduğum gibi herşey olmuştu bi tek asrale çıkmak kalmıştı ama cesaret.. azıcık daha cesaretli olabilseydim çıkmıştım astrale.. inanın o durumdayken insan korkuyor ilk başta yaparım yaparım diyorsunuz ama tam et kemikten ayrılacak hissi geldi derken geri dönüyorsunuz işte :) Çok farklı bi duygu çıkamadım o zaman sonrada bi kaç kez denedim olmadı daha sonraki denemelerimde uyuya kaldığım için yine olmadı :D zaten ilk çıkıştı çıktınız çıktınız çıkmamazsanız diğer denemeleriniz %95 başarısız oluyor.. ve birgünde sadece 1 kere deneyin 1de cıkamazsanız 2. denenemeyin hiç boşuna uğraşmış olursunuz.. İşin zararlı kısımları şu şekilde diyelim astrale çıktınız ve odaya babanız girdi sizin bedenize dokundu ve uyandırdı astraldeki ruhunuz hemen vücüda geri dönüyor uyanıyorsunuz bu durum piskolojik sorunlara yol açabiliyor(muş).

Telekineziyide ben değil bu video anlatsın :)

Edit: Parapsikoloji ile ilgili ayrıntılı bilgi için spatyom.net'e bakabilirsiniz.. Dikkat edin kendinizi çok kaptırmayın :)

bende girmek isterimmm nasıl giriyoruz anlatın girelim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri