Lucid Rüya ( Rüyanı Kontrol Etme )

Adın Soyadın kadar emin olabilirsin kardeşim. Bahsettiğim konudaki hakimiyet kolay kolay elde edilmez ama. Bunun için Allah'ın emirlerini yerine getirmek ve günahlardan sakınmak çok ama çok mühim. Benim tanıdığım birinin emrinde iki cin var. Birtakım işler yaptırıyor. Bu ve daha fazlasının insanın emrine verilebileceğine dair ayet ve hadisler de mevcuttur.

Ben ninemden duymuştum dualarla fln her gece yarısında okursan bir harabe varmış yarın 2 altın getiriyorlarmış. ne kadar doğru bilmem.

@Hmzslymn, sen neden her rüyada trip atıyorsun kardeşim. :)
@tan06,
Hocam abartmayın yahu yüzükler falan noluyoruz.
İnsanlarda mümkün birşey sanacak, heveslenecekler sonra :D
Takva ehli olan kişi, inan böyle boş işlerle işi olmaz. Hayırda şerde Allah'tan der geçer.
Başı sıkışınca "ruhani"lere değil Allah'a sığınır.
Hz. Süleyman'ın emrine sadece cinler değil, rüzgarlar ve hayvanlarda verilmiştir.
Ama kendisinde kibrin k si bile görülmemiştir.
Dünyada böyle bir insan varmı? Tabi ki yok.
Bahsi geçen insanda zaten peygamber.
Günümüzde insanların emrine ruhaniler verilebilir demişsiniz,
Bu dediğiniz mucizedir, Mucizelerde peygamberlere mahsustur. Öyle takva ehli olup ibadet yapmakla olsaydı
ohooo..

O değilde beyler bugün gördüğüm rüyamı anlatayım size şimdi yolda yürüyorum arkamda 3 tane bakan bisiklet sürüyolar ama yani şu an ki bakanlar değil hatta daha önce hiç görmedim bu adamları.Sonra benim bi yerden sağa dönmem gerekiyo ben tam dönerken arkamdan gelen bakanlardan biri bana çarpıp bisikletten düşüyo sonra karışıklar derken bi bakıyorum mahkemedeyiz sonra birden mahkeme bitiyo ne olduğunu anlamadan eve dönüş yolundayım yürüyorum neyse eve geliyorum tam o sırada elektrik faturası gelmiş bizimkiler faturaya bakıp bağırıp çağırıyolar ben ne oldu diyorum 3600 TL elektrik faturası gelmiş diyolar sonra bana kızıyolar ne biçim rüya bu rüyayı bi yorumlayabilir misiniz
kardeş nedensizce hunharca güldüm rüyanda fatura görüyon ha :D:D:D:D

ekibi topluyorum bu gece Astral seyahat ile Awesomeness ı basıcaz bizim paralar nerde kaldı diye :D gelmek isteyenler ulaşsın

lucid rüya beynin ve vücudun kandırılmasıyla yapılan birşeydir (yani beynin uyuduğuna ikna olması lazım) ve kontrol edebilmek için 10-15 sene uğraşman gerek çünkü aklına ne gelirse bianda olan bir yer orası einstein,nostradamus gibi alim 'lerin yaptıklarına inanılır

Bir kere bir rüya gördüm gerçekten çok gerçekti sanki rüyanın hiç bitmesini istemedim yönettim resmen sanki rüyayı çünkü tatlı geldi :D. Rüyada şu: Bankamatige gidiom işim var bankamatikte bankamatikler sıralı cadde üstünde,Daha kartı çıkarmadan bankamatik para veriyor çıkarmadan para veriyor yan bankamatiğe geçiyorum o da veriyor.Sayıyorum her seferinde verdigi para 2000 tl mi ne kendi kendime diyorum ulan alala demek tek sefer çekim limiti 2000 saçmalığa bak :D neyse çekiyorum paraları çekiyorum harcamaya vakit bulamadım birisi uyandırdı ama o kadar gerçekçiydi ki :D tabi uyandırana baya kızmıştım uyku sersemi :D rüya işte:D
işte favorim bu :D:D:D

Forumda benden kalan herkes Rüya görüyor, Bir benmi Rüya göremiyorum arkadaş ya.

bende varım ya yazık bize valla

@Hmzslymn, sen neden her rüyada trip atıyorsun kardeşim. :)
@tan06,
Hocam abartmayın yahu yüzükler falan noluyoruz.
İnsanlarda mümkün birşey sanacak, heveslenecekler sonra :D
Takva ehli olan kişi, inan böyle boş işlerle işi olmaz. Hayırda şerde Allah'tan der geçer.
Başı sıkışınca "ruhani"lere değil Allah'a sığınır.
Hz. Süleyman'ın emrine sadece cinler değil, rüzgarlar ve hayvanlarda verilmiştir.
Ama kendisinde kibrin k si bile görülmemiştir.
Dünyada böyle bir insan varmı? Tabi ki yok.
Bahsi geçen insanda zaten peygamber.
Günümüzde insanların emrine ruhaniler verilebilir demişsiniz,
Bu dediğiniz mucizedir, Mucizelerde peygamberlere mahsustur. Öyle takva ehli olup ibadet yapmakla olsaydı
ohooo..

süpersin iyi cevap verdin ha bide Allah sevgili kullarına Keramet verebilir ama kerameti sahabilerde bile görmediysek bu devirde hiç göremeyiz

La halen burada mısınız bir yeriniz açıkta falan kalmıştır hayatımda böyle saçma rüyalar duymadım. :D

Lucid ruyayi bilmemde astral seyahat bence gercektir cunku deneyim sahibi olarak bunu soyleyebilirim cogu arkadas inanmayacaktir ama gercektir.Ben basimdan gecen olayi anlatayim 4 yil kadar once hala aklimda.Astral seyahati arastiriyorum okuyorum olmuyor neyse birgun tekrar denemek istedim o gunde dus aldim deneyeyim dedim.Belli bir sure gecti 10 dk filan oylece yatakta uzanmisim neyse isyte vucudumda bir uyusukluk basladi bacaklarim istemsiz kasiliyor sonra birden birsey oldu bir anda hic birsey hissetmedim.Kalp atisini elini kendi vucudunu hissetmiyorsun etrafim bembeyaz oyle bos bir sayfa gibi oldummu ne dedim korkudan kendi kendime sicradim bir anda kalbim cok hizli carpti yuzumden terler akiyordu.Dusunun siz kalbinizi vucudunuz hic bir yerini hissetmediginizi bir dusunsenize?Sonra tam hatirlamiyorum o gece yada diger gece bir ses geliyor mikail mikail... diye gece sicradim yataktan o gunden sonra bir daha kalkismadim bu islere o gun kuran okudum dua ettim.Bildigim kadariyla eger bilincsiz yapilan astral seyahatlerde vucutun etrafindaki enerjiyi yani aurayi cinler hissedebiliyor ve bu yuzden kisileri rahatsiz edebiliyormus ben oyle dusundum belkide baska bir varliktir bilemem o kadarini.Tek soyleyecegim sey denemeyin boyle seyleri guzelmiydi derseniz guzel yani evet vardi o anda sanki boslukta gibiydim bedenim yok sadece beyaz bir yer ve dusuncelerim vardi.Boylelikle herkesten sakladigim bir sirrimi ytparada sizinle paylasmis oldum.Kusura bakmayin telden yaziyorumda elim agridi bu kadar yazabildim :)

böyle bi forumda bu konuyu açarsan cevaplar da böye olur :D

Merhaba arkadaşlar belki aranızda bilenler olabilir, 3 yıl öncesine kadar denk gelmişti bana biraz araştırmıştım ama yapmaktan korkmuştum. Bugün 1-2 arkadaşım konuşuyordu onun üzerine yine nette araştırmaya çıktım.

Hiç bu tarz şeylerle ilgilenen oldu mu veya yapan ? (Astral seyahat vs..)

Bu link ile google da aratabilirsiniz daha detaylı bilgi için (nasıl yapılır vs..) : https://www.google.com.tr/#q=lucid+r%C3%BCya&safe=off&spell=1

Benim asıl merak ettiğim şu arkadaşlar ; rüyamızda kendi normal hayatımızda yaşar gibi yaşarken ama tabii biraz farklı olarak yani hayal gücümüzün hayal ettiği herşey olurken biz de kendi şu an hayatımızda yaşarken gibi yaşıyoruz fakat asıl sorun şu ; ya eğer uyadan kalkamassak ? Uykuda kalırsak ?

Yani böyle bir şey mümkün mü aklıma takıldı çok :)

Bu alanın adı parapskolojidir. 3 yıldır bu işin içindeyiz eğitim vs almadan yapamazsın çok derin konudur bilgisi olmayanlar. Atmasyon mesajlarla konuyu sulandırmasın.

küçükken rüyamda plajda birileri kovalıyordu beni, baktım kaçamıyorum birinin çantasından bıçak buldum baktım yaklaşıyorlar, sapladım kendime uyanmak için :D

bu aralarda rüyamda ne yüklesem sürekli dünya engeli geliyor ordada rahat bırakmıyor youtube :)

Millet nöbete geçmiş benim rüyamın en güzel en tatlı yerinde gelip beni bir türlü uyandırıyorlar biri zile basar biri telle arar bilgisayarı şarjda açık unuturuz alarmı çalar. Hayır ben bu durumun televizyoncularla alakası olduğuna da inanmaya başladım tam en güzel en heyecanlı nokta da basıyorlar reklamı vijdansızlar.

Rüyada ben hiç iyi seyler görmedim 18+ tam baslıyordum ki uyandım :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri