Lütfen bir yardım edin

• Kullanıcı Mehmet26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

Mehmet26

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar bu gün para kazanma için başvuru yaptık eşimin kanalı için daha önce blogda kullandığımız bir adsense hesabını bağladık ve bir kaç saat sonra para kazanmaya Uygun değilsiniz dedi daha önce o adsense de uyarı almıştık büyük ihtimalle bu yüzden şu anda ne yapabilirim gerçekten eşim ve ben bu konuda çok üzüldük acil bir yardım ederseniz sevinirim kanal komple mi gitti acaba ?

benzer bir durumdan admob hesabım gitmişti benimde siteden dolayı unutarak çözümünü bende bulamadım ne yazıkki

Para kazanma sekmesinde yeniden adsense başvurusu çıkmıyor mu?

1.1k abone , 4k saat kanal karşılıyor mu?
2. Kanalın para kazanma menü görseli bizimle paylaş.
3. Gelen mail bildirimi bizimle paylaş.

Çok ucu açık sorular var. Şuan kimse yardımcı olamaz. Geçen benim başıma geldi. Admob hesabına kanal bağladım. Kanalın para kazanması gitti 3-5 saat içinde tekrar açıldı.Admob hesabımda daha önceden yt için açılmış adsense yoktu. Bu sebepten dolayı 3-5 saat hesap onay sürecini beklemiş oldum. Detaylı bilgi paylaşman lazım. Kolay gelsin.

Eğer tahmin ettiğim problem ise şuan onun bir çözümü yok, 2 aydır mevcut bir problem var, ya da bir yaptırım.

https://hizliresim.com/1pz4JY
Mail gelmedi para kazanma ile ilgili

---------- Spam Engelliyici 23:29 ---------- Önceki Mesaj 23:29 ----------

1.1k abone , 4k saat kanal karşılıyor mu?
2. Kanalın para kazanma menü görseli bizimle paylaş.
3. Gelen mail bildirimi bizimle paylaş.

Çok ucu açık sorular var. Şuan kimse yardımcı olamaz. Geçen benim başıma geldi. Admob hesabına kanal bağladım. Kanalın para kazanması gitti 3-5 saat içinde tekrar açıldı.Admob hesabımda daha önceden yt için açılmış adsense yoktu. Bu sebepten dolayı 3-5 saat hesap onay sürecini beklemiş oldum. Detaylı bilgi paylaşman lazım. Kolay gelsin.

https://hizliresim.com/1pz4JY

blogda kullandığımız bir adsense = Web adsense olarak geçiyor. Daha önceden blog adsense yt kanal bağlama işlemleri yapmadığınız %100 yt için adsense başvurusu gerçekleşmemiş.(Başvurmamışsınız) Benim başıma gelen olayın aynısı bekleyin 5-10 saat sonra yt için adsenseniz açılır. Daha önceden kanalın para kazanması açık ise otomatik açılacaktır.

Son düzenleme:
blogda kullandığımız bir adsense = Web adsense olarak geçiyor. Daha önceden blog adsense yt kanal bağlama işlemleri yapmadığınız %100 yt için adsense başvurusu gerçekleşmemiş.(Başvurmamışsınız) Benim başıma gelen olayın aynısı bekleyin 5-10 saat sonra yt için adsenseniz açılır. Daha önceden kanalın para kazanması açık ise otomatik açılacaktır.

Hayır daha önce kesinlikle bağlandım YouTube hesabı içimi biraz olsun rahatlattı yorumunuz inşallah açılır

---------- Spam Engelliyici 00:00 ---------- Önceki Mesaj 00:00 ----------

Geçersiz tıklanma almamışsınız. Aynısı geçen gün bende oldu. Maksimum 1 güne yine para kazanma ekranı gelecek orada adsense değiştirebiliyorsunuz.

Nereden değişiyor göremedim bir gün bekleyeyim açılmaz ise değiştiririm tam nereden gosterirseniz sevinirim

daha önce o adsense de uyarı almıştık. 1 ay ceza mı? adsense hesabınıza giriş yapabiliyormusun.

Hayır daha önce kesinlikle bağlandım YouTube hesabı içimi biraz olsun rahatlattı yorumunuz inşallah açılır

---------- Spam Engelliyici 00:00 ---------- Önceki Mesaj 00:00 ----------

Nereden değişiyor göremedim bir gün bekleyeyim açılmaz ise değiştiririm tam nereden gosterirseniz sevinirim

Para kazanma sekmesi eski haline 3 aşamaya geri geliyor.

Birde adsense çift hesap uyarısı vermişti ben ikinci hesabı sildim komple sonra bağladım bundan dolayı olabilirmi acaba ?

Kesin çözüm olmamakla birlikte bir kere yt adsense de denedim ve ertesi gün başvuru seçeneği tekrar açıldı (1 yıl kadar önce denemiştim sanırım) adsense yönetici panelinden başka bir maile yöneticilik verin daha sonra o maile gidin ve onaylayın ardından yeni maille adsense e giriş yapın yine yönetici panelinden eski mailin yetkilerini komple kaldırın 24 saat kadar bekleyin.tekrar söylüyorum kesin çözüm değil.

Birde adsense çift hesap uyarısı vermişti ben ikinci hesabı sildim komple sonra bağladım bundan dolayı olabilirmi acaba ?

Birebir aynısı başıma geldi. Yeni adsensim onaylandı ve kanalım pk sı açıldı. O dediğim ekran gelecek oradan yeni bir sıfır gmail üzerinden adsense oluşturun.

adsense ban yemiş gibi duruyor kanal özellikleri kısmında para kazanması devre dışımı yazıyor

Adsense ban yediği yok. Size gelen mailde zaten bir adsense hesabınız var başlığı mı yazıyor?

Merhaba arkadaşlar bu gün para kazanma için başvuru yaptık eşimin kanalı için daha önce blogda kullandığımız bir adsense hesabını bağladık ve bir kaç saat sonra para kazanmaya Uygun değilsiniz dedi daha önce o adsense de uyarı almıştık büyük ihtimalle bu yüzden şu anda ne yapabilirim gerçekten eşim ve ben bu konuda çok üzüldük acil bir yardım ederseniz sevinirim kanal komple mi gitti acaba ?

Merhaba. Kanalın oturumunun açık olduğu tarayıcıda BU LİNKE TIKLAYIN.
Değiştir butonu görmeniz gerekiyor.
Başka bir adsense e taşıyabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri