Lütfen birini tanımadan kulaktan dolma şeylere inanmayalım

yaneolsun

Yasaklanmış
Bu konuyu açmamdaki sebep bu sitede beni tanımadıkları halde ön yargı ile ve kulaktan dolma sözlere inandıklarını gördüğümden dolayı yazma gereği duydum
Bir insan çok iyi niyetli olabilir, çok sakin görünebilir, merhametli olabilir , güler yüzlü olabilir veya çok kötü niyetli olabilir, çok sinirli olabilir, çok gaddar olabilir , çok asık suratlı olabilir ve tabii herkes her insana karşı aynı görünmez aynı olamaz bu karşısındaki insanlara göre değişir .. Eğer karsındaki insan senin saf ve iyi niyetini kullandığını ,karşındaki insana gösterdiğin ilgi alakayı ve verdiğin değeri hakketmediğini görürsen değişirsin , normal insanların yapması gereken veya yaptığı da budur ..
Sonuç olarak sadece şunu söylemek istiyorum hani bir söz vardır; bir insanı tanımak istiyorsanız onunla yolculuğa çıkın veya alış veriş yapın . Aklı başında bir kişi tanımadığı insanlar hakkında kulaktan dolma söylentilere inanmamalı ki ; bu konumu okuyan ve bu siteye giren herkes zaten bu kapasiteye sahip olan insanlar, bundan şüphemde yok zaten.

olayını bilmiyorum fakat hepimiz bir yanlışa düşüyoruz ailemizden çevremizden aldığımız önyargılarla büyüyüp yaşıyoruz ve ölüyoruz ama malesef farkına varan bir kaç kişi oluyor.Tarih kişilikler hakkında bu çok var tanımadığımız bilmediğmiz insanlara doğruluğu muamma olan bilgilerle ya küfrediyoruz ya yüceltiyoruz.O yüden aslında insanların %90'ı düşünme yetisinden muaf başka bir aile yada çevrede büyüse seveceği adama şu an küfredebiliyor.İnsana değer verelim ne olursa olsun her zaman önemli olan tek şey insan.

Çok doğru valla hocam, bizimde genelde iyi diye saçımızı süpürge ettiğimiz insanlarda bizi ......

olayını bilmiyorum fakat hepimiz bir yanlışa düşüyoruz ailemizden çevremizden aldığımız önyargılarla büyüyüp yaşıyoruz ve ölüyoruz ama malesef farkına varan bir kaç kişi oluyor.Tarih kişilikler hakkında bu çok var tanımadığımız bilmediğmiz insanlara doğruluğu muamma olan bilgilerle ya küfrediyoruz ya yüceltiyoruz.O yüden aslında insanların %90'ı düşünme yetisinden muaf başka bir aile yada çevrede büyüse seveceği adama şu an küfredebiliyor.İnsana değer verelim ne olursa olsun her zaman önemli olan tek şey insan.

yorum için teşekkür ederim hocam ..maksadım tartışma konusu açmakta değil, 42 yaşındayım hocam bir çok şey yaşadım bu yaşıma kadar şuan buraya bu konu açmama sebep buradan beni tanımadıkları halde birilerine hakkımda bir şeyler söylediğini uzun zamandır duymuş olmam ama bugün yeni bir şeyler duydum sağ olsunlar beni tanıyan arkadaşlar kişiliği mide nasıl bir insan olduğumu da biliyor, ne kadar kızmış olsam da burada isim vermek benim kişiliğime ters geliyor maksadım kimseyi rencide etmek değil sadece herkes birini tanıyıp sonra kendi karar vermeli bir insanın kişiliği veya işi hakkında ..

---------- Spam Engelliyici 21:46 ---------- Önceki Mesaj 21:44 ----------

Çok doğru valla hocam, bizimde genelde iyi diye saçımızı süpürge ettiğimiz insanlarda bizi ......

İşte bir insan ne kadar iyi olur olsun bunu fark ettiğinde çok kötü bir insana dönüşebiliyor .. o insana karşı zaten aklı başında bir insanın yapması gerekende bu zaten bence ..

Kesinlikle katılıyorum forumdan bir xxx kişiyi hakkında tanımadan önce farklı düşündüm burdaki yorumlar yazılan mesajlardan dolayı ancak konuşmaya başladıkça gerçekten ne kadar dürüst olduğunu anladım o okuyorsa belki anlar kesinlikle konuşmadan tanışmadan görünüşü yada dediğiniz gibi kulaktan dolma bilgilerde tanımak çok yanlış bir karar olur

insan yolculukta tanınır kısmına katılıyorum 2 yıllık kız arkadaşımın hiç bilmediğim yönlerini 42 günlük bir anadolu turunda gördüm (belki o da benimkileri gördü) ve ayrılmaya karar verdik..

sana gelirsem hocam kimseyi takma ve dürüst ticaretine olduğu gibi devam et ;)

Hocam insanlar karsidakini kendileri gibi bilirler, sana sallayan da ayni sekilde tahmin ediyorum, bosver kisiliksiz insanlari.

Eğer karsındaki insan senin saf ve iyi niyetini kullandığını ,karşındaki insana gösterdiğin ilgi alakayı ve verdiğin değeri hakketmediğini görürsen değişirsin haklısında hocam bu kısım :( değişmiyor mağlesef çevrende az insan varsa :)

Eğer karsındaki insan senin saf ve iyi niyetini kullandığını ,karşındaki insana gösterdiğin ilgi alakayı ve verdiğin değeri hakketmediğini görürsen değişirsin haklısında hocam bu kısım :( değişmiyor mağlesef çevrende az insan varsa :)

hocam maalesef çevresinde benim kadar insan olan az çıkar :)) çok oldukça bu sorunlar çoğalıyor :)) önemli olan doğru insanların çevremizde olması

Özgün, spam mail, her neyle uğraşıyorsak uğraşalım sanal ortamda çok şeylere şahit oluyoruz.Forumda buna dahil.Büyük hayat tecrübeleri edindik belkide çoğumuz.Kişilik ve adamlık konusunda bir konu açılacaksa emin ol sayın abim gönün ferah olsun.İt ürür kervan yürür.Başkaları sizi konuşuyorsa bir adım öndesinizdir.Seni bilmeyen kendi gibi bilir;) Hiç bu meselelere takılmadan alnının akıyla mail işine devam et derim.Bu işi temiz ve hakkıyla yapan hizmet edip ter akıtan sayılı adamlardansın diye düşünüyorum.Belki 3 4 defa paket halinde mail almışımdır Mesele sadece mail almak değil yazılarına denk gelip ayrıca yardımda bulunduğun arkadaşların tepkilerini görüyorum tebrik ve teşekkür ederim Durmak yok derim.Hak eden yerini bulur.Kolaylıklar dilerim:)

[MENTION=46780]yaneolsun[/MENTION] hocam işini gayet iyi yapan ayrıca çok yardımsever biri ne zaman işim düşse hallediyor sağolsun rahatlıkla mail alınacak bir arkadaş tanıdığıma memnun oldum.

Her insan bir dünyadır. -Herbert-
yavuz hocam felsefecinin bakış açısı böyleyken tanımadan arkandan konuşanların seviye düşüklüğü üzücü. arkadan konuşulanlar değil.

Özgün, spam mail, her neyle uğraşıyorsak uğraşalım sanal ortamda çok şeylere şahit oluyoruz.Forumda buna dahil.Büyük hayat tecrübeleri edindik belkide çoğumuz.Kişilik ve adamlık konusunda bir konu açılacaksa emin ol sayın abim gönün ferah olsun.İt ürür kervan yürür.Başkaları sizi konuşuyorsa bir adım öndesinizdir.Seni bilmeyen kendi gibi bilir;) Hiç bu meselelere takılmadan alnının akıyla mail işine devam et derim.Bu işi temiz ve hakkıyla yapan hizmet edip ter akıtan sayılı adamlardansın diye düşünüyorum.Belki 3 4 defa paket halinde mail almışımdır Mesele sadece mail almak değil yazılarına denk gelip ayrıca yardımda bulunduğun arkadaşların tepkilerini görüyorum tebrik ve teşekkür ederim Durmak yok derim.Hak eden yerini bulur.Kolaylıklar dilerim:)

@yaneolsun hocam işini gayet iyi yapan ayrıca çok yardımsever biri ne zaman işim düşse hallediyor sağolsun rahatlıkla mail alınacak bir arkadaş tanıdığıma memnun oldum.

Her insan bir dünyadır. -Herbert-
yavuz hocam felsefecinin bakış açısı böyleyken tanımadan arkandan konuşanların seviye düşüklüğü üzücü. arkadan konuşulanlar değil.

Herkese teşekkür ederek son noktayı koyayım kimse kimseyi tanımadan kulaktan dolma sözlere inanmasın herkese iyi geceler dilerim ..

Son düzenleme:
Sürekli kanal alıyorum çok temiz iş yapıyor kendisi arkasındayım her zaman..

Kesinlikle katılıyorum ağzınıza sağlık

[MENTION=46780]yaneolsun[/MENTION] aynen hocam katılıyorum agzına sağlık

Son düzenleme:
"ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zordur"demiş Albert Einstein.
ayrıca haklısın hocam

Seninle alışveriş yaptıktan sonra arkandan konuşan art niyetlidir , yoksa gayet de düzgün bir esnafsın.Teşekkür ederiz.

Sürekli kanal alıyorum çok temiz iş yapıyor kendisi arkasındayım her zaman..

Kesinlikle katılıyorum ağzınıza sağlık
@yaneolsun aynen hocam katılıyorum agzına sağlık

"ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan daha zordur"demiş Albert Einstein.
ayrıca haklısın hocam
Seninle alışveriş yaptıktan sonra arkandan konuşan art niyetlidir , yoksa gayet de düzgün bir esnafsın.Teşekkür ederiz.

yorum yapan herkese teşekkür ederim ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri