Lütfen birini tanımadan kulaktan dolma şeylere inanmayalım

BU adamdan kaç kez mail aldım daha kapananı görmedim. Varsa kanıtlıyacak baba yiğit çıksın aydınlatsın herkesi.

Son düzenleme:
ALINTI : arkadaşlar kimseyi kötülemek istemem ama bir arkadaş geçenlerde dedi ki Dadaş mail ve İzmir mail sattıkları kanalların url leriyle yapılan kanalları kopyalayıp flag atıyorlarmış.
Ben bu ikisinden de mail almadığım için böyle bişey yaşamadım. sadece arkadaştan duydum.. bunu SKYPE gruplarda yazan arkadaş neden kim söylüyorsa buraya gelip yazmıyor veya bana ..sen neden 2. şahıs olarak kendini kullandırıyorsun?? kimin ekmeğine yağ sürmeye çalışıyorsun ??

kazım Erkaya (kazmerkaya) ytpara/r10 @kazmerkaya

bir daha söyleyeyim hayatımda spam çalışmadım ( VE BİLMİYORUM ) ve flag yapmadım bunu ispatlayın diye kaç kez yazdım neden herkes ekmeği ile uğraşmak yerine başkalarına çamur atıyor...

Son düzenleme:
spam mı :D bırak abi ya senin olayın mail açmak sen ondan anlarsın senin flag yada spamdan anlamadığından eminim :)

Çamur it izi kalsın. Meyve veren ağaç taşlanır misali sen boşver işine bak Yavuz abi. İt ürür kervan yürür.

bu ıse balsyalı kac sen oldu bılmem daha ne spam yapmayı bılırım ne flag atma yı bılırım zaten flag ne olduğunu bılmem neden bole yazarlar ndn boler bısey çıkartırlar bılmem ama sunu ogendım ınsanlara ıyılık yapıyosun elınden geldıkce yardımcı oluyosun 3.5 bakmıyosun kım geldıse elımden geldıkce yardımcı ooldum gecenın 3 nınde yatağımdan kalktım numara ıstedıler verdım dedım kı ıslerı gorulsun herkesın ama yeter artık yaıp e3dep yahıu ne ışıyorsunuz ınsanlardan ekmegınımızı kazanıyoruz sadece kımsenın ne kanlından ne ıcerıgı benı ılgılendırmez yavuz abıyıde ılgılendırmez sattığımız kanalı sılıyoz zaten anlam vermeyom karı gıbı dedıkodu yapıp olmadık seylerı solyleyınce ne gecıyor elınıze

bu ıse balsyalı kac sen oldu bılmem daha ne spam yapmayı bılırım ne flag atma yı bılırım zaten flag ne olduğunu bılmem neden bole yazarlar ndn boler bısey çıkartırlar bılmem ama sunu ogendım ınsanlara ıyılık yapıyosun elınden geldıkce yardımcı oluyosun 3.5 bakmıyosun kım geldıse elımden geldıkce yardımcı ooldum gecenın 3 nınde yatağımdan kalktım numara ıstedıler verdım dedım kı ıslerı gorulsun herkesın ama yeter artık yaıp e3dep yahıu ne ışıyorsunuz ınsanlardan ekmegınımızı kazanıyoruz sadece kımsenın ne kanlından ne ıcerıgı benı ılgılendırmez yavuz abıyıde ılgılendırmez sattığımız kanalı sılıyoz zaten anlam vermeyom karı gıbı dedıkodu yapıp olmadık seylerı solyleyınce ne gecıyor elınıze

fırat bizi tanıyanlar tanıdı zaten flagmıdır nedir ismini dahi doğru dürüst bilmeyiz ...

[MENTION=46780]yaneolsun[/MENTION] hocam gayet iyi biri yardımsever bu zamanda böle işinde iyi yapan yardımsever güvenilir birini bulmak zor o tşk ediyorum tekrardan kendisine

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri