Lütfen bu Haberi facebook ve Twiter sayfalarınızda yayın

turgut06

Kayıtlı Üye
Sevgili YT Ailesi aşağıdaki mesajda durumunu belirttiğim kızımız için Kalp bulundu. :):) .. Ve geçen hafta perşembe kalp nakli oldu. Hem ona kalbini veren Ferhat oğlumuza, hem bu yavrunun anne ve babasına böyle bir kutlu kararlarından ve davranlışlarından dolayı tüm yaratılmışların huzurunda teşekkür ediyorum...:) Buradan dularını ve niyetlerini esirgemeyen YT Ailesine de teşekkür ediyorum.. Komşumuzun kızı inşallah tez zamanda iyleşecek ve bebeklikten beridir çektiği bu acılar son bulacak.

Sevgili YT ailesi. Komşumun kızı yoğun bakımda. Ve henüz 11 yaşında. Kalbi hasta ve % 20 ile çalışıyor. Aile perişan. Dün tüm televizyon ve gazetelerde haberi çıktı. Belki görmüşsünüzdür. Lütfen aşağıdaki haberi facebook ve twitter sayfalarınızda paylaşın. Bir umuttur..

Allah şifasını versin temennimiz budur. Bizler de en azından bu bilgiyi paylaşabiliriz..

Şimdiden sizlere çok teşekkür ediyorum..

Deha İdil'e acil organ bağışı bekleniyor...

Deha İdil'e acil organ bağışı bekleniyor | NTV

Son düzenleme:
Sabah haberlerinde gördüm bugün. Allah acil şifa versin. :(

Cok üzülüyorum böyle haberleri görünce,Paylasalim paylasmasinada hocam,Organ sosyal medyadan bulunmazki.Ayrica biri cikip deseki ben veriyorum,Oda olmuyor belirlenmis bir sira var ülke capinda o siraya ve aciliyete göre hakki olan alabiliyor.Bu sistem olmasa onlarca aile cocuklarina kendi organini vermeye hazir.Allah acil sifalar versin.

Evet bende sabah haberlerinde gördüm.Kalp nakli yapılmazsa ölecekmiş.Allah şifa versin.

Allah acil şifalar versin :(

Allah şifalar versin. Ailesine sabır versin.

Ne para ne başka bir şey, tek yapacağınız organ bağışı yaptırmanız.. Mezarda bu organlarınız hiç bir işinize yaramayacak ancak bir çok kişinin hayaıtnı kurtarabilirsiniz! Unutmayın zamanı geldiğinde anne baba veya çocuğunuzun başına geldiğinde neden bulunamıyor diye yakınmayın..
Organ bağışı candan cana en büyük sadakadır!

Organ bağışının ne derece önemli olduğunu gözler önüne sokuyor. Umarım şifasını bulur daha çok küçük.

:) Sevgili YT Ailesi aşağıdaki mesajda durumunu belirttiğim kızımız için Kalp bulundu. :):) .. Ve geçen hafta perşembe kalp nakli oldu. Hem ona kalbini veren Ferhat oğlumuza, hem bu yavrunun anne ve babasına böyle bir kutlu kararlarından ve davranlışlarından dolayı tüm yaratılmışların huzurunda teşekkür ediyorum...:) Buradan dularını ve niyetlerini esirgemeyen YT Ailesine de teşekkür ediyorum.. Komşumuzun kızı inşallah tez zamanda iyleşecek ve bebeklikten beridir çektiği bu acılar son bulacak.

Sevgili YT ailesi. Komşumun kızı yoğun bakımda. Ve henüz 11 yaşında. Kalbi hasta ve % 20 ile çalışıyor. Aile perişan. Dün tüm televizyon ve gazetelerde haberi çıktı. Belki görmüşsünüzdür. Lütfen aşağıdaki haberi facebook ve twitter sayfalarınızda paylaşın. Bir umuttur..

Allah şifasını versin temennimiz budur. Bizler de en azından bu bilgiyi paylaşabiliriz..

Deha İdil'e acil organ bağışı bekleniyor | NTV[/QUOTE]

:) Sevgili YT Ailesi aşağıdaki mesajda durumunu belirttiğim kızımız için Kalp bulundu. :):) .. Ve geçen hafta perşembe kalp nakli oldu. Hem ona kalbini veren Ferhat oğlumuza, hem bu yavrunun anne ve babasına böyle bir kutlu kararlarından ve davranlışlarından dolayı tüm yaratılmışların huzurunda teşekkür ediyorum...:) Buradan dularını ve niyetlerini esirgemeyen YT Ailesine de teşekkür ediyorum.. Komşumuzun kızı inşallah tez zamanda iyleşecek ve bebeklikten beridir çektiği bu acılar son bulacak.

Deha İdil'e acil organ bağışı bekleniyor | NTV
Çok güzel bir haber hocam. Allah sağlıklı ömürler verir inşallah. İnsan çocuk sahibi olunca böyle haberleri daha derinden hissediyor. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Organ bağışı gerçekten çok önemli bir konu. Üzerine daha çok gidilmesi gerek. Bir başkasına hayat verebilmek gerçekten çok güzel. Birde başkasının size ya da sevdiklerinize hayat verdiğini düşünün. İnsanlara bunları anlatmak lazım.

Çok güzel bir haber hocam. Allah sağlıklı ömürler verir inşallah. İnsan çocuk sahibi olunca böyle haberleri daha derinden hissediyor. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Organ bağışı gerçekten çok önemli bir konu. Üzerine daha çok gidilmesi gerek. Bir başkasına hayat verebilmek gerçekten çok güzel. Birde başkasının size ya da sevdiklerinize hayat verdiğini düşünün. İnsanlara bunları anlatmak lazım.

İnsan sevdiğini kaybettiği anda mantıklı düşünemiyor ki hocam.

organ bağışında bulundunuz mu?
ben bulundum. siz öldükten sonra organlarınız kurtçuklara yem olmasın, bu günahsız kardeşimize olduğu gibi diğer insanlara umut olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri