Sevgili YT Ailesi aşağıdaki mesajda durumunu belirttiğim kızımız için Kalp bulundu. 
.. Ve geçen hafta perşembe kalp nakli oldu. Hem ona kalbini veren Ferhat oğlumuza, hem bu yavrunun anne ve babasına böyle bir kutlu kararlarından ve davranlışlarından dolayı tüm yaratılmışların huzurunda teşekkür ediyorum...
Buradan dularını ve niyetlerini esirgemeyen YT Ailesine de teşekkür ediyorum.. Komşumuzun kızı inşallah tez zamanda iyleşecek ve bebeklikten beridir çektiği bu acılar son bulacak.
Sevgili YT ailesi. Komşumun kızı yoğun bakımda. Ve henüz 11 yaşında. Kalbi hasta ve % 20 ile çalışıyor. Aile perişan. Dün tüm televizyon ve gazetelerde haberi çıktı. Belki görmüşsünüzdür. Lütfen aşağıdaki haberi facebook ve twitter sayfalarınızda paylaşın. Bir umuttur..
Allah şifasını versin temennimiz budur. Bizler de en azından bu bilgiyi paylaşabiliriz..
Şimdiden sizlere çok teşekkür ediyorum..
Deha İdil'e acil organ bağışı bekleniyor...
Deha İdil'e acil organ bağışı bekleniyor | NTV
Sevgili YT ailesi. Komşumun kızı yoğun bakımda. Ve henüz 11 yaşında. Kalbi hasta ve % 20 ile çalışıyor. Aile perişan. Dün tüm televizyon ve gazetelerde haberi çıktı. Belki görmüşsünüzdür. Lütfen aşağıdaki haberi facebook ve twitter sayfalarınızda paylaşın. Bir umuttur..
Allah şifasını versin temennimiz budur. Bizler de en azından bu bilgiyi paylaşabiliriz..
Şimdiden sizlere çok teşekkür ediyorum..
Deha İdil'e acil organ bağışı bekleniyor...
Deha İdil'e acil organ bağışı bekleniyor | NTV
Son düzenleme: