Lütfen katılın :) Öneri ve Tartışma Konusu

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Bu konuyu açma sebebim bir kaç yeni fikrim var ve tecrübeli arkadaşlar ile paylaşmak.

Son zamanlarda gördüğüm bazı websiteleri var. Bunlar facebook,twitter,instagram vb. büyük sitelerden ref kasıyorlar. Düşündüm ve böyle bir site açmaya karar verdim . Demo->(Tıkla) Sizce nasıl olur?

Kullanıcı sosyal ağlardan arkadaşlarını davet eder ve 100 point kredisi olunca istediği hesabı alır? Kısa süreç içerisinde büyüyeceğini düşünüyorum. Siteye adsense + popup reklam + 3-5 banner reklam alırsam nasıl olur? Sizce tutar mı? Sizce günlük ne kadar getirisi olur?

1 Kişi 100 point kasacak olursa
100 kişi 10.000 point ister.
10.000 kişi 1000.000 point kasar. :cool:

NOT: Bu tarz bir scriptim bulunmakta, geliştirip siteyi açabilirim. Ek olarak bir facebook açıp bu linki tüm minecraft, metin2 ve wolfteam gruplarına bot ile yayarsam 1 haftada site tutar. Böyle bir site geçen sene açmıştım fakat aşırı mysQL kullanımı ve cpu tüketimi var.

Bana sunucu karşılayacak bir sponsora ihtiyacım var. Sağlayabilecek biri varsa lütfen pm atsın :)

Son düzenleme:
sağlam alt yapısı olursa sağlam yerlere gelebilecek bi düşünce

Arkadaşım hiç mi yorulmuyorsun her gün her gün başka şeylerle uğraşmaktan ben bıktım resmen konularını okudukça yoruluyorum bu çocuk ne yapıyor böyle diyorum. Allah sonunu hayır etsin ne diyeyim.

Bu tutar mı, şu tutar mı diyerek bir şey elde edemezsin deneyip göreceksin hepsini.

Ek olarak bu kadar farklı şeylere parça parça ilgi duyacağına tüm bu boş zaman ilgilerini youtube kanalları açmaya yöneltseydin şimdiye oturmuş yüzlerce kanalın olurdu yazık ediyorsun kendine.

Çok güzel düşünülmüş bir proje tutar bence. :)

Arkadaşım hiç mi yorulmuyorsun her gün her gün başka şeylerle uğraşmaktan ben bıktım resmen konularını okudukça yoruluyorum bu çocuk ne yapıyor böyle diyorum. Allah sonunu hayır etsin ne diyeyim.

Bu tutar mı, şu tutar mı diyerek bir şey elde edemezsin deneyip göreceksin hepsini.

Ek olarak bu kadar farklı şeylere parça parça ilgi duyacağına tüm bu boş zaman ilgilerini youtube kanalları açmaya yöneltseydin şimdiye oturmuş yüzlerce kanalın olurdu yazık ediyorsun kendine.

Sontorun ile tanışdıktan sonra böyle oldum ne yapayım :(

Sontorun ile tanışdıktan sonra böyle oldum ne yapayım :(

Gerçekten kardeşim hergün degişik konular açıyosun . Tamam yaşına veriliyo ancak biraz daha akıllıca şeyler yaz. Senin açtıgın konuları görünce direk cıkıyorum. Bişeyler yapmak istiyosun tamam bunu anlayabiliyorum ama forumuda çöpe çevirmenin bi anlamı yok. Başarmak istiyosan deneyeceksin.

Aynen katılıyorum...

Ayrıca böyle bir projem var tutar mı tutmaz mı diye paylaşımda bulunmak hiçte doğru değil bence... Buradan tutmaz tutmaz deyipte aynı projeyi uygulamaya koyan olursa hiç ama hiç pişman olma...

Önce projeyi kafanda bitirmelisin bence... Tutacağını düşünüyor olsan hiç sormazsın zaten... :)

BOL KAZANÇLAR...

Aynen katılıyorum...

Ayrıca böyle bir projem var tutar mı tutmaz mı diye paylaşımda bulunmak hiçte doğru değil bence... Buradan tutmaz tutmaz deyipte aynı projeyi uygulamaya koyan olursa hiç ama hiç pişman olma...

Önce projeyi kafanda bitirmelisin bence... Tutacağını düşünüyor olsan hiç sormazsın zaten... :)

BOL KAZANÇLAR...

Gerçekten kardeşim hergün degişik konular açıyosun . Tamam yaşına veriliyo ancak biraz daha akıllıca şeyler yaz. Senin açtıgın konuları görünce direk cıkıyorum. Bişeyler yapmak istiyosun tamam bunu anlayabiliyorum ama forumuda çöpe çevirmenin bi anlamı yok. Başarmak istiyosan deneyeceksin.

Hocam belki daha önce deneyen olmuştur şimdi 110 tlye sunucu alıp denemek var. Bir de domain dersek 130 tl. + Reklamcı tutarsam haftalık 20 tl versem 150 tl

Tek seferde 150 tl para gitmesi biraz zorunuza gitmez mi idda oynamış gibi hissettirir :(

hocam son 5 ayda 150den fazla konu açtın biraz sakin. daha başlığa girmeden senin açtığını anlıyorum artık.

Hocam belki daha önce deneyen olmuştur şimdi 110 tlye sunucu alıp denemek var. Bir de domain dersek 130 tl. + Reklamcı tutarsam haftalık 20 tl versem 150 tl

Tek seferde 150 tl para gitmesi biraz zorunuza gitmez mi idda oynamış gibi hissettirir :(

Eğer giden 150 TL ye dert yanacaksan ve daha önemlisi yapacağın bu proje 150 TL geri dönüş sağlamayacaksa hiç bulaşma zaten...

Sakın yanlış anlama düşüncelerine saygısızlık ekmek maksadında değilim asla... Sadece daha dikkatli olmanı tavsiye ediyorum...

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
sontorundan sonra gereksiz konu açma görevini sen devr aldın sanırım

Babam ne oldu sana böyle analytics konusunda arkadaşa sert çıktın burada yine bu arkadaşa çok sert çıkışıyorsun.Sen şeker gibi bir adamdın yorumların hep yapıcıydı ne oldu sana böyle ramazan sebebiyle mi oluyor bunlar

Arkadaşlar aranızda sert konuşmayın ama bana sert yorum yapabilirsiniz :D lütfen aranızda kavga etmeyin

Adamı kötü bi yönü için eleştiriyorum yine yazdıgımı begeniyo. Garip Çok garip...

Arkadaşlar aranızda sert konuşmayın ama bana sert yorum yapabilirsiniz :D lütfen aranızda kavga etmeyin

Temiz yürekli birisiniz belli, ama birden çok proje oluşturmak yerine tek bir şeye odaklanıp onda başarılı olmanız daha iyi olacaktır.

Temiz yürekli birisiniz belli, ama birden çok proje oluşturmak yerine tek bir şeye odaklanıp onda başarılı olmanız daha iyi olacaktır.

10'a yakın domainim oldu site açıyorum biri olumsuz bir yorum söylüyor sonra hevesim kaçıyor ama bundan sonra böyle olmayacak:D

10'a yakın domainim oldu site açıyorum biri olumsuz bir yorum söylüyor sonra hevesim kaçıyor ama bundan sonra böyle olmayacak:D

Olumsuz yorumlara önem vermemeniz gerekiyor.Tüm dünya projenize sırt çevirsede siz inanmalısnız, inanmadığınız sürece zaten başarılı olamazsınız :o
Bknz:inanmak başarmanın yarısıdır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri