Lütfen suriye deki ve diğer müslüman kardeşlerimiz için dua edelim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafiler için yaşasın cehennem
Lanet olsun esed'e
Lanett olsun Sisi'ye
Lanet olsun Zulüme sevinenlere
Lanet olsun Zülme Göz yumanlara
Lanet olsun İslam Dinini Ortadan Kaldrımak İsteyenlere
Lanet Olsun Paraya Tapana...
Lanet Olsun Kafirlere Destek Veren NEkadar İnsan varsa Dunyada NErede olsursa Olsun Allah belasını versin..
Kafirler İçin Yaşasın Cehennem...
Kafirler İstemesede Allah Nurunu tamamliyacak..
Zafer elbet İslamın Olacak..
Kaybeden Kafirler Olacak
Kaybeden Zülme Göz yumanlar Olacak
Kaybedenler Müslüman Kardeşilerine Dua etmeyim Umursamayıp Beni ilgilendirmez Diyenler olacak..
Kaybedenler Duasını Eksik edenler olacak....
Rabbim Ayaklarımızı İslam Dininde Sabit Kılsın..
Ey iman edenler! Yahudileri ve Hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez." (Mâide Sûresi, 5:51)

Hala suçlu Esad diyenlerin haline acıyorum, medyanın her gösterdiğine inanmak kadar kötü birşey yok.

"İnanmak düşünmekten kolaydır, bu yüzden düşünenden çok inan var." sözüne tekrar katılıyorum.

Reyhanlı patlaması olduğunda iktidar ve medya bas bas bağırıp "bunu esad yaptırdı" demişti ama sonradan kimin yaptırdığı ortaya çıktı.

FSA Terrorists Threaten Alawites and Government Supporters with Genocide Using Chemical Weapons - YouTube

Bu videodan sonra söyleyecek birşey yoktur herhalde, Rusya tüm kanıtlar ile BM'e başvuracakmış.Siz hala Esad'ı suçlamaya devam edin, öso vs. insanları kesip kalplerini yemeye devam etsin.

Hem de Türkiye'nin desteği ile.

Hala suçlu Esad diyenlerin haline acıyorum, medyanın her gösterdiğine inanmak kadar kötü birşey yok.

"İnanmak düşünmekten kolaydır, bu yüzden düşünenden çok inan var." sözüne tekrar katılıyorum.

Reyhanlı patlaması olduğunda iktidar ve medya bas bas bağırıp "bunu esad yaptırdı" demişti ama sonradan kimin yaptırdığı ortaya çıktı.

FSA Terrorists Threaten Alawites and Government Supporters with Genocide Using Chemical Weapons - YouTube

Bu videodan sonra söyleyecek birşey yoktur herhalde, Rusya tüm kanıtlar ile BM'e başvuracakmış.Siz hala Esad'ı suçlamaya devam edin, öso vs. insanları kesip kalplerini yemeye devam etsin.

hops +1:)

böyle zeki insanları seviyorum ya sorgulama yetenegi olmayan önüne ne koyulursa onu yiyenlerdende bir o kadar nefret ediyorum..

yukarıdaki yorumların hepsi medya haberidir . sorsalar suriyedeki mısırdaki olayların sebebini bilmezler tutturmuşlar bi sisi -esad diye gidiyorlar bakalım.

bide rabia moda oldu bu aralar .

insan düşünceleriyle hareket etmelidir duygularıyla degil.

su mazlum duygularınızdan arının artık.

Bu videoda anlatılmak istenen ne anlamadım?

Simdi bunada bilerek cekilmis sahte video diyenler cikacaktir mutlaka :) Basbakan bile iki yuzluyken,bugun soyledigini yarin inkar ederken halktan daha iyisini beklememek gerek heralde.Simdi rteyi savunmaya falan calisacak olanlar varsa bosa zahmet etmesin hic.Cevap vermeye tenezzul dahi etmem.

Ulan Gezi parkında ölen kardeşlerimize niye üzülmediniz, rahmet dilemediniz !!!!!!!!!!!! Mısır'dakiler de Suriye'dekilerde kendileri kaşındı. Banane Suriye'den Mısır'dan ben Allah gerçek Müslümanların yardımcısı olsun der geçerim. Ben kendi ülkeme bakarım . Gündem Suriye Mısır oldu artık. La Mursi demokrat mı da bana bunca kişi meydanlarda darbe karşısında. bana demokrasiden bahsediyor bu tayyo ve yardakçıları yok demokrası darbe aldı demokrasi lafını ağza alacak en son kişilersiniz şeriatı destekleyenler. Şeriatçının önde gideni Mursi aynı tayyo zaten zihniyet olarak hiçbir fark yok. Esad seçimle gelmedi mi ? Esad devrilsin Mursi kalsın oh be güzel vallaha. Demokrat adam her yerde demokrattır laflarında dansöz gibi kıvırtmaz işine geldiği gibi ! Bıktım bu videolardan, haberlerden. Mursi sapık zihniyetli herifin teki. Faşist zihniyeti savunmaya devam edene zaten ben adam demem.

Capulcuydu onlar.2 agac icin ortaligi ayaga kaldirdilar ya hani.Aslinda hersey sadece 2 tane agac icindi,ozgurlukle,dusuncelerini dile getirmeye calismalariyla alakasi yoktu.Olen insanlarda zaten terorist gruplarina uyeydiler ya hep!?! Hatta hic biri polis tarafindan falan vurulmadi.Boyle hepsi gokten indi mermilerin.

Ulan Gezi parkında ölen kardeşlerimize niye üzülmediniz, rahmet dilemediniz !!!!!!!!!!!! Mısır'dakiler de Suriye'dekilerde kendileri kaşındı. Banane Suriye'den Mısır'dan ben Allah gerçek Müslümanların yardımcısı olsun der geçerim. Ben kendi ülkeme bakarım . Gündem Suriye Mısır oldu artık. La Mursi demokrat mı da bana bunca kişi meydanlarda darbe karşısında. bana demokrasiden bahsediyor bu tayyo ve yardakçıları yok demokrası darbe aldı demokrasi lafını ağza alacak en son kişilersiniz şeriatı destekleyenler. Şeriatçının önde gideni Mursi aynı tayyo zaten zihniyet olarak hiçbir fark yok. Esad seçimle gelmedi mi ? Esad devrilsin Mursi kalsın oh be güzel vallaha. Demokrat adam her yerde demokrattır laflarında dansöz gibi kıvırtmaz işine geldiği gibi ! Bıktım bu videolardan, haberlerden. Mursi sapık zihniyetli herifin teki.

bak smdi ortaya bi yalan atıcam inanıcaklar.:)

Mısır'da gösteriler sırasında kafasına fişek yiyen Ali El Tombuli kafatasının yarısına yakını alınmış olarak evine döndü.

Bu durum karşısında çok hislenen başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan göz yaşlarına boğuldu..

Suriye'deki gösterilerde ölen:

Aabudullah El Cömerti,

Ethem Sari el sülüki

Memmet Ül Ayvalitas

Mustaffa Bin Sari

İrfan El Tunna

Ali İsmail El Korkmaz isimli Suriye vatandaşlarını rahmetle yad ederken o da göz yaşlarını tutamadı..

kahrolsun sisi kahrolsun esed.:)

T.C yazdığımız zaman vatanı T.C ile mi kurtaracaksınız diye dalga geçenler 4 parmakla Mısır'ı kurtaracak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri