Lynx Media Network

mail devre dısı kaldıgında vs. nasıl giriş yapılacak? yani her kanal için ayrı hesap mı,yoksa quiz gibi dashboarduma bagladıgım herhangi bir kanala girsem de diğer kanallarımı da görebilecek miyim

her kanal icin ayri hesap hocam. mailin devre disi kalmasi demek zaten kanalin kapanmis olmasi demek. nasil ki kanal kapaninca youtube giremiyorsunuz, burda da gmail komple giderse dashboarda giremezsiniz malesef. kanalin guvenligi acisindan en saglikli dashboard a giris yontemi bu hocam.

her kanal icin ayri hesap hocam. mailin devre disi kalmasi demek zaten kanalin kapanmis olmasi demek. nasil ki kanal kapaninca youtube giremiyorsunuz, burda da gmail komple giderse dashboarda giremezsiniz malesef. kanalin guvenligi acisindan en saglikli dashboard a giris yontemi bu hocam.

hocam peki kapanan kanalın odemesini nasıl alacagız dashboard uçarsa?

You are almost there! This is your official notification that you’ve been accepted into the Exodus network. We’re thrilled you decided to join us! hocam bu gelen maildeki linke girdim bilgileri doldurdum soruları cevapladım.25 inde gelmişti. ancak hala panele davetiye düşmemiş.

You are almost there! This is your official notification that you’ve been accepted into the Exodus network. We’re thrilled you decided to join us! hocam bu gelen maildeki linke girdim bilgileri doldurdum soruları cevapladım.25 inde gelmişti. ancak hala panele davetiye düşmemiş.

Aynı durum benimde bir kanalım için geçerli.Hala davetiye gelmiş değil.

Aynı durum benimde bir kanalım için geçerli.Hala davetiye gelmiş değil.

hocam malesef. yenı alımları durdurduk yogunluk bıtene kadar. vakıt ve kazanc kaybetmemenız ıcın ıstersenız baska yerlere basvurabılırsınız hocam. ınanın boyle olmasını hıc ıstemezdık ama hem yogunluk var hem de partnerın davet yollayan bırımınde sorunlar var. o yuzden bır surelıgıne alım da yapmıyoruz. sıradakı kanalların gırmesını beklıyoruz sadece. tekrardan kusura bakmayan yasanan aksaklıklar ıcın. olasi bir gereksiz uzamada, 3. alternatif partnerimizi foruma acariz.

hocam malesef. yenı alımları durdurduk yogunluk bıtene kadar. vakıt ve kazanc kaybetmemenız ıcın ıstersenız baska yerlere basvurabılırsınız hocam. ınanın boyle olmasını hıc ıstemezdık ama hem yogunluk var hem de partnerın davet yollayan bırımınde sorunlar var. o yuzden bır surelıgıne alım da yapmıyoruz. sıradakı kanalların gırmesını beklıyoruz sadece. tekrardan kusura bakmayan yasanan aksaklıklar ıcın. olasi bir gereksiz uzamada, 3. alternatif partnerimizi foruma acariz.

Kabul edildiniz diye mail geldi ve sözleşme imzaladık.Buna rağmen mi alım yapılmayacak?

Kabul edildiniz diye mail geldi ve sözleşme imzaladık.Buna rağmen mi alım yapılmayacak?

sozlesme imzalamis olmaniz network un kabul ettigi anlamina geliyor. Ama son asama davetleri yollama kisminin da tamamlanmasi gerekiyor kanalin tam anlamiyla network e baglanmasi icin. tam olarak da son asamada sikintilar var su an. cunku adamlarin var olan bir sistemi vardi spam kanal almak icin onu degistirdik, oyle olunca da teknik sebeplerden olusan gecikmeler yasaniyor.

sozlesme imzalamis olmaniz network un kabul ettigi anlamina geliyor. Ama son asama davetleri yollama kisminin da tamamlanmasi gerekiyor kanalin tam anlamiyla network e baglanmasi icin. tam olarak da son asamada sikintilar var su an. cunku adamlarin var olan bir sistemi vardi spam kanal almak icin onu degistirdik, oyle olunca da teknik sebeplerden olusan gecikmeler yasaniyor.

sonuc olarak sözleşme imzaladıgımız kanallara davetiye gelecek mi gelmeyecek mi?

alımlarda ilerleme var mı hocam ? [MENTION=16818]ultraslan3556[/MENTION]

Malesef hocam,

Network spam kanal almaya devam ettikce ve de bu surec hizli bir bicimde zirveye ulasinca, YouTube dan uyari emaili almislar. Adamlar daha once spamla ugrasmadiklari icin de hemen cekingen davranip yeni kanal alimini biraktilar. Var olan hali hazirda bagli kanallarin odemesinin yapilacagini soylediler ama malesef artik hicbir kanala davet gonderilmeyecekmis. Boyle olmasini hic istemezdik ama malesef ki su anlik durum bundan ibaret. Yeni bir partnerle konusmalarimiz suruyor, kapalilarin odenmesi konusu netlesince onu acmayi dusunuyoruz, ama su anlik kanal alimi malesef yok.

Saygilarimla

1 MART GUNCELLEME:
Bize guvenip kanallarini baglayanlar odemelerini aldi bugun. artik kanal alimi yapmiyoruz. Bu sikintili donemde bize guvenip kazanc saglayan herkese cok tesekkur ederim. ilerleyen donemde yeni networklerle birlikte calismak umuduyla.
dRbUZpF.png

W3013Z7.png

Ödeme alındı, teşekkürler [MENTION=16818]ultraslan3556[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri