M.Nation Kapanan Kanalın Ödemesini Yapar mı?

masterthone

Yasaklanmış
kanallarda hiç telif vs yoktu. bugün bi girdim 5 kanalım bu google ürününe erişilemiyor yazıyor. içlerinde 500 dolar para vardı. bu parayı alabilir miyim :( ne yapmam lazım kanalları tamamen silsemmi?

kanallarda hiç telif vs yoktu. bugün bi girdim 5 kanalım bu google ürününe erişilemiyor yazıyor. içlerinde 500 dolar para vardı. bu parayı alabilir miyim :( ne yapmam lazım kanalları tamamen silsemmi?

Geçmiş olsun .. yokmuş say o parayı .. 3 aydır kapanan bi kanalın parası halen blokeli ..

bu arada spamdan kapanmıştır kanalların ..

kanallarını youtubede arat.Eğer duruyorsa alabilirsin fakat kanallar uçmuşsa ödemende sıkıntı olur

malesef network yetkililerinin bile içerde baya paraları kaldı benimde 1000 dolar kaldı.birdaha kanal sokmam buraya

Hep aynı başlıkları görüyorum şöyle bi diğer netwotk partnerleri bölümünü gez bakalım varmı parasını alabilen ben pek rastlamadım geçmiş olsun

umudunu kaybetme ama o paraya da çok bel baglama.Awesomeness içinde herkes aynı şeyi soyluyordu ancak bir sabah uyandıgımda telefona baktıgımda 500 dolar gonderdiğini gormuştum

açık kanalın ödemesini yapmayan network için iyimser soru

benımde 700 800 dolar kaldı ıcerde unut yanı

Ben sırf burda konuşulanlardan dolayı günlük kazancı gittikçe artan kanalın videolarını gizledim 900 dolara gelince 4 haneli olmasın diye o derece güven veren network:D

Ben sırf burda konuşulanlardan dolayı günlük kazancı gittikçe artan kanalın videolarını gizledim 900 dolara gelince 4 haneli olmasın diye o derece güven veren network:D

hocam inan şans bazen 2k yı alıyoruz sorunsuz bazen 40 dolara bloke koyuyorlar.. bence gizlemeyin hiç, alıcağınız varsa alırsınız, az almayın bari :D

hocam inan şans bazen 2k yı alıyoruz sorunsuz bazen 40 dolara bloke koyuyorlar.. bence gizlemeyin hiç, alıcağınız varsa alırsınız, az almayın bari :D

Üstad zaten mındar oldu 15 gündür kapalı bari işi garantiye alayım öderseler açarım ondan sonra ya herro ya merro:D

bence ay sonuna kadar açık kalsın kesinleşme zamanına bir iki gün kala komple sil

bence ay sonuna kadar açık kalsın kesinleşme zamanına bir iki gün kala komple sil

1 topluluk var hocam kanalda ay sonuna kadar sıkıntı olabilir bahane vermeyelim adamlara,zaten bu parayı alsam işim olmaz artık mn ile bunlardan gelecek para hiç gelmesin fazla bişey değil ama 900 doları alsam zaten şükrederim kurtardığıma

1 topluluk var hocam kanalda ay sonuna kadar sıkıntı olabilir bahane vermeyelim adamlara,zaten bu parayı alsam işim olmaz artık mn ile bunlardan gelecek para hiç gelmesin fazla bişey değil ama 900 doları alsam zaten şükrederim kurtardığıma

bu MN de Açık olan kanallaradamı para ödemesi yapmıyor birde ödeme günleri kesinleşme günleri nedir? her ay yatırıyorlarmı

ben ilk defa ödeme alıcam gönderirseler ama alamayan kazançlarına bloke konulan çok var

peki bu bloke konulan arkadaşlar kanalları kapandımı bu yüzdenmi bloke koydular yoksa hala kanalları acık olupta parasına bloke konulan var mı benimde bir tane kanalım var bu partnerde ilk ayını bitirdi şuanlık günde 12-15 $ arası değişiyor kazançlarıda öderler mi acaba

blokelerin çoğu açık kanallara konuyor,kapanan kanalın zaten pek şansı yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri