Maaşlı İş arayanlar Home Ofis Çalışma

basit diyenler dalgamı geçiyo adam bot yok demiş ip değişeceksin 1k tane hesaba girip çıkacaksın 3 gün yapın bakalım 4üncü gün sıkıntıdan monitöre kafa atarsınız :D

Uyelik yeni, is zor, verilen ucret yapilacak ise gore az. Calisma sartlari agir ve garantisi yok. Yani 29. gunun sonunda "ben senin yaptigin isi begenmedim", "bir baska kisi bot kullandigi icin sizin isiniz de sayilmadi" gibi mazeretler uydurulmasinin onune gececek herhangi bir sozlesme ya da buna benzer bir guvence olmadan, bu ise girecek arkadaslarin dikkatli olmasini oneririm.

26 gün çalışma karşılıklı güven işi denemk isteyenler inanmak isteyenler 1 ay deneyebilir. bot konusuna gelirsek bu konuda önlem zaten vardır. İşin ayrıntılarında anlatılacaktır.

iş yükü ve ücret yarı yarıya düşürülebilirse daha verimli olacaktır hem işveren hemde işçi açısından günde 1000 hesaba girmek + ip değiştirmek kafayı yedirtir adama :D

Bu iş için çinli bir firma ile anlaşıldı anlaşma bu şekilde yapıldı. O yüzden anlaşma şartları değişmemektedir.

1 kişi fabrikada çalışsa beden gücü kullanacak zamanını kullanacak sabah 8 akşam 5 çalışacak. Aldığı maaş asgari ücret + sigorta.

Evde bu şartlarda çalışma bahsettiğime göre daha iyi olsa gerek...

tabi orası öylede işe girecek kişi iyi düşünsün sabır işi bu iş sayfalarcaa basit iş oh çok güzel iş denmişte öyle değil

Fabrikada en azından sabah kahvaltısı öğlen yemeği var. :D

Evde ayağını uzat laptopu kucağına al meyve suyunu yanına al yada kahveni çalış :) Bu da fabrikada yok ama :)

---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

tabi orası öylede işe girecek kişi iyi düşünsün sabır işi bu iş sayfalarcaa basit iş oh çok güzel iş denmişte öyle değil

Kesinlikle baştan herkese onu belirtiyorum bu iş ciddi iş bugun yaptım yarın yapmadım yok.

Evde ayağını uzat laptopu kucağına al meyve suyunu yanına al yada kahveni çalış :) Bu da fabrikada yok ama :)

---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------

Kesinlikle baştan herkese onu belirtiyorum bu iş ciddi iş bugun yaptım yarın yapmadım yok.

Hocam günlük mü 1000 hesap aylık mı 1000 hesap? Birde pm ile dönerseniz bana sevinirim ayrıntılar ile ilgili talibim işe.

[MENTION=15481]kutukak[/MENTION] hocam siz aynı pc den günde 1000 hesaba daha önce girdiniz mi hiç? Böyle bişey asla mümkün değil bence. En basit bi kaç hesapta doğrulama istese çalışan bunu yapamıcak ve o günü tamamlayamadığından adamın bütün emeği çöp olucak.

İşe giricekler bence 123145235232 kere düşünmeli

@kutukak hocam siz aynı pc den günde 1000 hesaba daha önce girdiniz mi hiç? Böyle bişey asla mümkün değil bence. En basit bi kaç hesapta doğrulama istese çalışan bunu yapamıcak ve o günü tamamlayamadığından adamın bütün emeği çöp olucak.

İşe giricekler bence 123145235232 kere düşünmeli

Bırak beğen yapmayı ben 1000 tane hesap açtım.

Bu çinlilerin korelilerin verdiği işler hep böyle oluyor. Adamlar bilgisayar başından kalkmamak için altlarını bezliyorlar. Çoğu site sahibi sitesine editör almak istese genellikle koreli yazar arıyorlar çünkü adamlar robot :D

İş kolay bir iş değil iyice düşünülmeli arkadaşlar.

Bu iş için çinli bir firma ile anlaşıldı anlaşma bu şekilde yapıldı. O yüzden anlaşma şartları değişmemektedir.

burası çinmi ? oradaki koşulları biliyormsunuz ?
adamların gözleri yorgunluktdan kapanmasın diye "mandal" ile tuturuyorlar..

bu olmadı ya çin neresi türkiye neresi biz kölemiyiz ! bu işe göre az para bile en az 1500 TL olması lazımki tatmin edici olsun nedir 950 tl bu devirde ya ..
ha mecbur kalan bu işi de yapar !

Bence 1000 hesap adamı çıldırtır.

Fiyatı ve hesabı 4'e böl daha çok kişiye iş ver hem daha basit olur hem de daha çok kişi para kazanır ve de kimse kimseyi yarı yolda bırakmaz.

Tabii sistemin bu durumu karşılarsa :)

unuttuğun bişey, beyin yorgunluğu vücut yorgunlugundan daha beterdir, fabrikada calışırsın yorulursun 2 3 saat dinlenirsin geçer, beynini dinlendirmek bazen haftalar günler alır..

Bu işi yapabilecek bir arkadaşım var aranan kan bulundu bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri