Maaşlı İş arayanlar Home Ofis Çalışma

günde 1000 facebook hesbına insan zaten giremez, ayrıyetten bota engel varda tek ip ye yokmu zannediyorsunuz? siz hiç denediniz mi bunu ben 40 faceebok adresine giriş yaptım 1 hafta boyunca hepsi bloke oldu ve kapatıldı...

500 olsa girerdim ama 1000 baya zor.dakikada 1 hesap bile yapsan ip reset süresini falan da katıp ortalama saatte 60 yapıyor. 16,6 saat yapar.Elin hızlı bile olsa rutin hiç ara vermeden 13-14 saat çalışma yapar.Sabah 8 de başlasan arada yemek/tuvalet molasıda versen gece 1 civarı biter yarın 8 de tekrar başlayacaksın çok ağır bir iş.Dediğim gibi 500 hesap olsa 8-9 saatte bitecek 500-600 tl verirsin bana uyar böyle

Ücret konusu güven verse veya parça parça 100tl 100tl yollansa ofiste elemanlara yaptırırım.

günde 1000 hesap açıcaksın. beğeniceksin. tahminimce belli bir zamandan sonra beyin otomatik herşeyi yapabilir. 8 saat her dakika aynı şeyi yaptığını düşünsene :D fizik kurallarına aykırı. beyin alıştıkdan sonra otomatik yaparsa bot olarak algılıyomu acaba

1 saat 60 dakika
Ortalama 1 dakikada bir sayfaya girsen 1 saatte 60 sayfa yapıyor
60 x10 600 sayfa eder Buda ortalama 10 saat eder.
15 hesapta bir modem resetlenecek buda belirli bir zaman demek.
Manuel kullanım ile 1000 sayfaya girip işlemi yapman bu zaman zarfında imkansız gibi
geliyor bana bilmiyorum. Arkadaşlar yanlış mı düşünüyorum.
Yemek wc ihtiyacı arada bir hava alayım sigara içenler balkonda bir sigara içeyim derse
Yada evin ihtiyacı için dışarı çıksa o günün görevi bitmez gibi geliyor.

Bu azmi gösterip bu işi yapabilen bir insan youtube girerse ytyi kurutur :D

konuda anlamadığım bir nokta var. şimdi 1000 facebook hesabı ile ne beğenilecek ne onu anlamadım.

Birde bu şekilde bulmanız zor bulsanız dahi 2 3 güne iptal olur bırakır işi diye düşünüyorum. iş dağılımı yaparsanız olabilir. ücreti bölersiniz 4e 4 kişi 250 şer tane hasaba girip nereye beğenecekse beğenir. birde sigorta yapacağız felan diyorsunuz. siz kimsiniz ? kurumsal bir firmamısınız ? hangi sektördesiniz ? yani kendinizi öncelikle bir tanıtın.

Günde 10 saat çalışma azmi olan insan youtube'den devam etsin. 2.ay 5 haneyi zorlar.Zor iş , elbette aksaklıklar çıkar.

Basit bir iş gözükse de, zor iş. Günde 1000 hesaba girmek ilk başlarda basit görünebilir fakat ilerleyen zamanlarda kabir azabı yaşatabilir. Bu benim görüşüm tabi. Ben tavuk döner tezgahında çalışırım en azından kafam rahat olur döner kes, ekmeğe sos bas falan. [MENTION=13872]Psi[/MENTION] :)

konuda anlamadığım bir nokta var. şimdi 1000 facebook hesabı ile ne beğenilecek ne onu anlamadım.

Birde bu şekilde bulmanız zor bulsanız dahi 2 3 güne iptal olur bırakır işi diye düşünüyorum. iş dağılımı yaparsanız olabilir. ücreti bölersiniz 4e 4 kişi 250 şer tane hasaba girip nereye beğenecekse beğenir. birde sigorta yapacağız felan diyorsunuz. siz kimsiniz ? kurumsal bir firmamısınız ? hangi sektördesiniz ? yani kendinizi öncelikle bir tanıtın.

İşi zaten ciddi düşünenler benimle irtibata geçiyor. İşi almak isteyen gelir başvurur benimle konuşur. Burdan şu şudur bu budur demenin anlamı yok.

---------- Spam Engelliyici 16:33 ---------- Önceki Mesaj 16:28 ----------

Başvurlar sona ermiştir. İlgilenen arkadaşlara teşekür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri