abicim bu nedir ya rezaletin dibine vurmuş maç özeti paylaşacak dye
https://www.youtube.com/watch?v=lg_Hr01zgbM
https://www.youtube.com/watch?v=lg_Hr01zgbM
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu forumdansa gercekten aferin daha neler görecez bir maç keyfimiz kalmıştı onunda i..ettilerazuhahha ses ver kardeşim :d kesin burdasın geçenki ffmpeg codu degilmi bu![]()
bu forumdansa gercekten aferin daha neler görecez bir maç keyfimiz kalmıştı onunda i..ettiler
hocam eskisi gibi malesef takım heyecan yaratmadığı için özetlerini bile seyretmek istemiyorumligtvnin sitesinden izleyin hocam3-4 reklam izletiyorlar tabi mac izleyene kadar
ooo nerdesin avatarı [ fener atana kadar ]bunu yükleyenin yerine utandım arkadaş bu nasıl bir yoklukmuş![]()
ooo nerdesin avatarı [ fener atana kadar ]![]()
şuanki avatarından şunumu anlıyoruzartık beşiktaş atana kadar hocam
![]()
içeriğimi ifşa etmişler konu kilit üye ban lütfenşaka şaka video'yu görünce ekrana çay püskürdüm... düşünsenize bu adam bu şekilde film attığını
![]()
hocam ben 140'' Led tv ekranı cevirmek için apartmandan arkadaşları çağırdımBence görüntü kalitesi gayet iyi telefonda izledim telefonu yavaşça çeviri hissetmiyorsunuz arkadaşın emeğine sağlık sayessinde apple Yen'i bir görüntü sistemi bile geliştirebilir bu video için bence
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.