Maç özetlerinde para kazanmanın aktif edilebilmesi için ne yapmak gerekir arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maç özetlerinde para kazanmanın aktif edilebilmesi için ne yapmak gerekir arkadaşlar? Yardımcı olursanız sevinirim...
Hocam maç özeti videosunu pc ye indirip yep yeni cillop gibi bir video çıkaracaksın ortaya (camtasia kullan) ve yt atacaksın anında yanar.Yeni sıfır km bir kanalda denersen yanmamasına imkan yok,tecrübeyle sabittir
soru : neden yeni bir kanal ?
cevap : yeni kanal = temiz sicil (sadece kanal açısından)
ha sen dersen ki zaten benim kanalımın sicili temiz,o zaman başka
umarım faydam olmuştur![]()
videoyu alıyorum yayıncı kuruluş logolarının üzerini kapatıyorum, yayınla ilgili her yazının üzerine logo veya yazı ekliyorum. Başına yazı ekliyorum maçla ilgili.. Ama yine de aktif olmuyor![]()
Çünkü o videonun orijinalinin her karesi (sahnesi) içerik sahibi tarafından Youtube'nin ''İçerik Tanıma Sistemi''ne tanıtılıyor da ondan akitf olmuyor. Videonun başından kıçından, ortasından kesseniz de, başına ve sonuna başka video ekleseniz de sistem orijinal kısmı yine tanıyacaktır.
Kaçmaz yani boşuna uğraşmayın bunlarla.. ilk yüklemenizde veya sistemin ilk taramasında gözden kaçsa da sonraki taramalarda yine yakalanacak ve başınızı ağrıtacaktır.
Kısacası Youtube'nin İçerik Tanıma sistemini kandırmanın hiç bir yolu yok.. Ancak zaman zaman gözden kaçmalar olur, o da sonra yine yakalanır.. NET
Çünkü o videonun orijinalinin her karesi (sahnesi) içerik sahibi tarafından Youtube'nin ''İçerik Tanıma Sistemi''ne tanıtılıyor da ondan akitf olmuyor. Videonun başından kıçından, ortasından kesseniz de, başına ve sonuna başka video ekleseniz de sistem orijinal kısmı yine tanıyacaktır.
Kaçmaz yani boşuna uğraşmayın bunlarla.. ilk yüklemenizde veya sistemin ilk taramasında gözden kaçsa da sonraki taramalarda yine yakalanacak ve başınızı ağrıtacaktır.
Kısacası Youtube'nin İçerik Tanıma sistemini kandırmanın hiç bir yolu yok.. Ancak zaman zaman gözden kaçmalar olur, o da sonra yine yakalanır.. NET
Hocam yani maç özetlerinden iş çıkmaz diyorsun yani öylemi. Fakat aktif edenler ve telif almayanlar sence nasıl bir yol izliyorlar yada izlenmeli?
İyide üstadım bir sürü video da para kazanma aktif oluyor. Anlamıyorum ki bir türlü.. Yapanlar yapıyor ama nasıl![]()
Siz o aktif olanların 3.taraf uyarısı almadığından ve para kazandıklarından eminmisiniz peki ? Siz başkalarının videosunda reklamların çıkmasına aldanmayın, Youtube bazı içerik sahiplerinin isteklerine göre kopya videoların izlenmesine engel koymuyor, reklamı da kaldırmıyor ama ''içerik uyarısı'' gönderip kazançların içerik sahibine gitmesini sağlıyor. Bu uygulama bazı içerik sahiplerinin daha çok işine geliyor, çünkü daha çok kanaldan daha çok izlenim sağlayarak daha fazla para kazanıyor.
Bu günlerde bu uygulamayı kullanmaya başlayan Türk TV ve müzik şirketleri de çoğaldı. En basit örnek Kanal D... videolarında içerik uyarısı çıkıyor ama reklamlar aktif.. Videolarınızın kazancı Kanal D hesabına gidiyor, anladınız mı şimdi ? Öyle başkalarının videosundaki reklamlara bakıp ta kendinizi üzmeyin. Bunun daha bir çok sebebi var da, şimdi yazmayalım bunu![]()
Hocam, içerik uyarısı kısmından haberim var haklısın bu konuda. Resmen içerik sahibine çalışılmış oluyor.
Yeri gelmişken sorayım benim bi video önce para kazanma aktifti, sonra 3.taraf verdi ben ellemedim aynen bıraktım sonra tekrar para kazanma aktif olmuş, bu durumda senin bahsettiğin olay mı olmuş oluyor yani?
Aynen sevgili kardeşim.. boşuna bu videolarla uğraşıp kanalınızı riske sokmayın ve emeklerinizle başkasına hizmet etmeyin, yazık..
Bu işi yapıcaksan bi video edit programın olcak karartma vs. yada partner kanalın olcak.Ben maç özetleriylede uraşıyorum.Tek yaptıgım videoyu üstten ve alttan birazcık kesmek.Logolar gidiyo.Sonra hafif karartma veya izleyenin göz zevkini bozmayacak değişik bi efect.Böyle attıgım 10 videodan 7 si,hadi bi aksilik oldu 6 sı aktif oluyo.Geri kalan 3-4 videoda eşleşen alıyo abone kassın diye bırakıyorum öyle.
Bol kazançlar.
Çok saolasın üstadım, senin gibi üstadlardan öğreneceğimiz çok bilgi var, alakan için tekrar teşekkür ederim.
Peki o etrafını kesme, karatma ve efekt verme için hangi prohramı kullanıyorsunuz.
Bu işi yapıcaksan bi video edit programın olcak karartma vs. yada partner kanalın olcak.Ben maç özetleriylede uraşıyorum.Tek yaptıgım videoyu üstten ve alttan birazcık kesmek.Logolar gidiyo.Sonra hafif karartma veya izleyenin göz zevkini bozmayacak değişik bi efect.Böyle attıgım 10 videodan 7 si,hadi bi aksilik oldu 6 sı aktif oluyo.Geri kalan 3-4 videoda eşleşen alıyo abone kassın diye bırakıyorum öyle.
Bol kazançlar.
[MENTION=2744]Dante[/MENTION] hocam ışık yakmada problem yaşamıyorum ancak kanalda 6 gol videosu var toplamda 12k izlenme var fakat tıklanma sıfır.Geç yansır demeyin çünkü gol videoları 1 haftalık. tık olmaması anormal değil mi ?
Anormal bence.Ben tık sorunu hiç yaşamadım.Yeterki videolar aktif olsun.İlk defa böyle bişey duyuyorumSen atmaya devam et bikaçtane daha.
insanlar pür dikkat golleri seyrediyor demek ki
reklam çıkınca direk kapatıyorlar diye düşünmüştüm.Sizin içerik yabancımı yoksa türkçe mi ? benimki türkçe
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.