Mahvoldum Tüm Emeklerim Gitti DİKKATLİ OKUYUN.!!!

M
  • Kullanıcı mexnet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
M

mexnet

Guest
:(Arkadaşlarım merhaba, kanalım vardı bitane topluluk kuralları yüzünden para kazanmam devre dışı bırakılmıştı.Bende +google iptal tekrar yaptım.Para kazanma geriye geldi buraya kadar çok iyi, geçen gün maillerime baktığımda;

''Sayın ARTI,

EKSİ hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

''

Bu mail tüm kanallarımı hepsine gelmiş ve tümünün para kazanma özelliği devre dışı kaldı.Artık başka bir kanal ihtardan topluluk kuralları v.s. kapandığı zaman, adsense hesabınıza bağlı tüm kanalları ya kapatıyorlar yada para kazanma özelliği devre dışı kalıyor.

Artık daha çok dikkatli olunması lazım.Artık herkezin 100 lerce kanalı olamıyacağı belli.Her kanalada adsense hesabı yapamıyacağımız için SPAM olayı tarihe karışıyor.O yüzden herkez başının çaresine baksın....D

Geçmiş olsun. veee Sen Yenisin Galiba.

Bana sorarsan saçma bir kural değil youtube baktılar türkiyeden 1 videodan 1000 lerce var.Sonunda çareyi buldular işte...Olan bize oldu

Geçmiş olsun.. Bu sorunu senin haricinde yaşayan varmı Forumda

Ben de yakında adsense i brakıcam sadece partner çalışıcam, 1 adsenseye 50 kanal doldursak bile illa biri patlıyor sonra bütün emek boşa gidiyor ama partnerde kanal giderse diğerlerini etkilemez.

Bu konu üzerine çok tartıştık,yazdık,çizdik.Her ne kadar serkan abi bunu hayata geçiremezler deneme atışı yapıyolar dese de adamlar bunu resmen hayata geçirdi.
Artık Az kanal az video çok adsense çalışmak durumundayız.
Bunu beceremiyorsanız partnere geçin.

Forumda yeniyim, youtube dan türkiyeden para kazananlardan ilklerdeyim. neden
sordun =

hocam espiri yapmak istemiştim.dikkatli okuyun diyince yeni bişey sandım.zaten forumun nerdeyse yarısının bu şekilde para kazanmaları kapandı.herkes çıkar yol aramakta.yani bu bahsettiğiniz durum 1 aydan fazladır var.o bakımdan söyledim.

yapacak birşey yok.
mail geldimi kanalı sileceksin.
+ Telif yiyen kanalını sileceksin.
+ Topluluk yiyen kanalını sileceksin.

Basit şekilde korunacaksın.

ilk değil ve sonda olmayacağı belli oldu artık.Deli gibi spam yapmadan ben bile yakalandıysam herkez yakalanıcak belli artık

2 gün öncede benim kanalım gitmişti.
8 kadar dünya engeli 15-25 kadar eşleşen ve çoğu videonun kazancı kısmı kapalıydı.
bu en çok dizi işleri ile uğraşan arkadaşların canını yakacak.

bir kaç adsense bir kaç kanal işi çözer...tek adsense çalışmak kısa zamanda duvara çarptırıyor adamı..

youtube işi yokuşa sürüyo dikkatli olmakta fayda var

slm dün itibariyle bana da aynı durum oldu 12 adet kanalım vardı 1 tanesi yüzünden hepsinin para kazanması kapatılmış. Maalesef bu işe yeni başlamıştım küçük bir meblağ vardı içinde adsensenin ancak onuda alamayacağım herhal :D
insanın şevkinin kırılma noktası bu olsa gerek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri