Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende de durum aynı, format attım yeniden ccleaner ve diğer programları kurdum ilk iki denemede açtı sonra hep telefon onayı.. İp değişiyor bu aradaFormat attiktan sonraki ilk denemende bile acamadiysasan durum baya karisik . İp degismiyormu acaba .whatismylp den kontrol edebilirsn
Format attiktan sonraki ilk denemende bile acamadiysasan durum baya karisik . İp degismiyormu acaba .whatismylp den kontrol edebilirsn
Bende de durum aynı, format attım yeniden ccleaner ve diğer programları kurdum ilk iki denemede açtı sonra hep telefon onayı.. İp değişiyor bu arada
1: önce google clean ve ccleaner pro kur ve bunları yönetici olarak çalıştır herzaman. sağ tıklayıp özelliklerden kalıcı olarak yapabilirsin googlecleanda active radar bölümü var sağ altta yeşil bir yazı ona bas o herzaman kırmızı olmalı
2: modeme reset at ve modem le bilgisayar bağlantısını kes kendisi otomatik bağlanmasın asla.
3: modeme reset attıktan sonra googlecleanı aç 3 kutuya tıkla ve tarat . ccleanerde temizleme ayarları kısmında internet explorer firefox ve chrome ile ilgili bütün kutulara tik koy hatta ne var ne yok hepsine tik koy sadece boş diski silmekle ilgili bir seçenek var en altlarda ona tik koyma yoksa çok uzun sürer
4:son olarak bu işlemler bittiğinden kablosuz modemlerden kendi internetine bağlan. bu işlemler sırasında sakın bağlanma herşey bitsin öyle bağlan
tamamdır
windowsun ürün kimliğini yada bilgisayarın ıd numarasını okuyor olabilirlermi acaba
benim aklıma gelenler şunlar;windowsun ürün kimliğini yada bilgisayarın ıd numarasını okuyor olabilirlermi acaba
Kanallar arası geçiş yaparken bir sıkıntı var zaten demek ki pc tertemiz fakat hiç indeks almamış kanallar bile spamdan kapanıyor.. çözüm bulmak lazım ..herkes mail açmada bukadar sıkıntı yaşıyorsa bu kanallar arasıdna geçiş yapmayada aynı şekilde yansımaktadır ozaman adsenselerin neden kapandığı ortada
Kanallar arası geçiş yaparken bir sıkıntı var zaten demek ki pc tertemiz fakat hiç indeks almamış kanallar bile spamdan kapanıyor.. çözüm bulmak lazım ..
Hocam ben mailleri satın alıyorum onaylı şekilde amacım gmail açmak değil ama bu soruna çözüm bulmamız lazım hem satan hem alan arkadaşlar için 5 6 milyonluk baya kanal uçtu bu hafta sanırım telefon onayından kaynaklı da bir sorun senin dediğine göre +15 onay yaparken veya açarken tel onayı yapılan numaralar ..hocam tel onayına düşünce topluluk yemiyor kanal ayakta kalıyor ama oda spam yiyor. eskiden bir ara para kazanımı gidince o şekil çalışalım demiştik.ringring ile yapılan hiç bir kanalımız ayakta kalmadı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.