Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
slm arkadas mail açmayıpta dısardan aldıgınız mail satıcıların kimlerden memnunsunuz.
Hocam mail lazımsa usa onaylı onaysız maillerim sağlamdırbayadır satış ypıyrm forumda.Quiz,onaylı,onaysız satışı yptım.Bkabilirsin memnun kalanlara istatistiğimden
![]()
birakta diğerleri seni övsün![]()
fiverr den bi satıcıdan alıyorum 5 dolara 20 tane +15 onaylı ve resim ekli
slm arkadas mail açmayıpta dısardan aldıgınız mail satıcıların kimlerden memnunsunuz.
kapanıomu durum ne dostum
bide linki atıverirsen sevinirim
Teşekkürler hocam inşallah her daim devam ederiz sizinle çalışmayaPars Yazılımdan alıyorum Şu ana kadar 500mail alındı kapanma durumu en az olan arkadaş tavsiye ederim ama herkezdende dene deneme mailleri iste ve kendin test et kiminki en az kapanıyorsa ondan alın herkez kendi aldıgı yere iyi der ama en kalitelisi kendinin test etmesi
ben de [MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] dan alıyorum bir haftada 100e yakın onaysız mail aldım maillerden de gayet memnunum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.