Baska maile yonlendir
Mobilden yazildi.
Mobilden yazildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hemen söyleyeyim. yönlendirme ekranı geliyor oradan yönlendirme yapılacak maile kod gidiyor o esnada sakın sayfayı yenilemeyinyani ne olursa olsun mailin gelmesini bekleyin sayfayı yenileyim vs derseniz veya kod girmeyim derseniz yapıştırıyor tel onayını.
hiç kimsemi maıl yonlendırme yapmıyor arkadaş
---------- Spam Engelliyici 19:13 ---------- Önceki Mesaj 19:12 ----------
Hocam ben bı ara bekledım 1saat gelmedı yenıledım oyle geldı ama dıgerleırnde nedeense bekle bekle gelmıyor
yönlendirdiğin hesap yahoomu?
ben direk gmaile yönlendiriyom hocam sıkıntı olur mu
mesele neye yönlendirdiğiniz değil yönlenirken tel onayına takılmayın sıkıntı olmaz elbette.
ama ben kendi açımdan söyleyim yahoo yönlendiriyordum birkaç kere başıma geldi mail gitmiyor bazen geç gidiyor ve o esnada sayfayı kapatıyom mecbur ve tel onayına takılıyor. artık yönlendirme yapmıyorum kanal takip programı zaten uyarıyor gerek görmüyorum
Tele takılmak istemiyorsanız maile gelen kod kısmında sayfayı yenilemeyin mail sanırsam yahoo gelmemezlik yapıyor alternatif bir mail deneyin. gmail olabilir hotmail olabilir. veya başka başka.
hocam kanal takipdede eslesenlere uyarı gelmiyo diye biliyomm
yönlendirdiğin hesap yahoomu?
evet o sorun var ama eşleşenin kanala zararı yok![]()
Arkadaşlar çözümü bulan yok mu?
ben mail yönlendirmeyi bıraktım bu yüzden![]()
Ne yapıyorsunuz hocam eşleşenlere falan nasıl bakıyorsunuz?
bio kanal takipten bakıyorum kanallara
zaten kanal patlama yaptıysa videoya girip chrome vidlq eklentisiyle eşleşen olup olmadığına bakıyorum
Bende bio kanal takip aldım da eklentiyle nasıl bakıyorsunuz hocam?
şu şekilde
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.