Mail Yönlendirme Yapınca Telefon Onayı isteniyor?

simdi denedim aynısı benimde basıma geldi yt bu yönlendirmelerle ilgili basımızı agrıtmasın sonra :(

hemen söyleyeyim. yönlendirme ekranı geliyor oradan yönlendirme yapılacak maile kod gidiyor o esnada sakın sayfayı yenilemeyin ;) yani ne olursa olsun mailin gelmesini bekleyin sayfayı yenileyim vs derseniz veya kod girmeyim derseniz yapıştırıyor tel onayını.

hiç kimsemi maıl yonlendırme yapmıyor arkadaş

---------- Spam Engelliyici 19:13 ---------- Önceki Mesaj 19:12 ----------

hemen söyleyeyim. yönlendirme ekranı geliyor oradan yönlendirme yapılacak maile kod gidiyor o esnada sakın sayfayı yenilemeyin ;) yani ne olursa olsun mailin gelmesini bekleyin sayfayı yenileyim vs derseniz veya kod girmeyim derseniz yapıştırıyor tel onayını.

Hocam ben bı ara bekledım 1saat gelmedı yenıledım oyle geldı ama dıgerleırnde nedeense bekle bekle gelmıyor

hiç kimsemi maıl yonlendırme yapmıyor arkadaş

---------- Spam Engelliyici 19:13 ---------- Önceki Mesaj 19:12 ----------

Hocam ben bı ara bekledım 1saat gelmedı yenıledım oyle geldı ama dıgerleırnde nedeense bekle bekle gelmıyor

yönlendirdiğin hesap yahoomu?

ben direk gmaile yönlendiriyom hocam sıkıntı olur mu

mesele neye yönlendirdiğiniz değil yönlenirken tel onayına takılmayın sıkıntı olmaz elbette.
ama ben kendi açımdan söyleyim yahoo yönlendiriyordum birkaç kere başıma geldi mail gitmiyor bazen geç gidiyor ve o esnada sayfayı kapatıyom mecbur ve tel onayına takılıyor. artık yönlendirme yapmıyorum kanal takip programı zaten uyarıyor gerek görmüyorum :)
Tele takılmak istemiyorsanız maile gelen kod kısmında sayfayı yenilemeyin mail sanırsam yahoo gelmemezlik yapıyor alternatif bir mail deneyin. gmail olabilir hotmail olabilir. veya başka başka.

mesele neye yönlendirdiğiniz değil yönlenirken tel onayına takılmayın sıkıntı olmaz elbette.
ama ben kendi açımdan söyleyim yahoo yönlendiriyordum birkaç kere başıma geldi mail gitmiyor bazen geç gidiyor ve o esnada sayfayı kapatıyom mecbur ve tel onayına takılıyor. artık yönlendirme yapmıyorum kanal takip programı zaten uyarıyor gerek görmüyorum :)
Tele takılmak istemiyorsanız maile gelen kod kısmında sayfayı yenilemeyin mail sanırsam yahoo gelmemezlik yapıyor alternatif bir mail deneyin. gmail olabilir hotmail olabilir. veya başka başka.

hocam kanal takipdede eslesenlere uyarı gelmiyo diye biliyomm

aynen sorun bendede var konuyu takipteyim arkadaşlar çözüm bulanlar paylaşırsa seviniriz.

Bende bio kanal takip aldım da eklentiyle nasıl bakıyorsunuz hocam?

şu şekilde
N5jaAL.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri