Mail Yönlendirme

mail yönlendirmesi eskiden önemliydi.youtube para kazanmaları kapattıgı zaman.şu aralar direk kanalı kapatıyor zaten.kanalları dışardan kontrol edin yeter.

merhaba arkadaşlar yeni birşey farkettim açıklıyorum hemen ;

1 adet kontrol mailim var ve her kanalı bu maile yönlendirme yapıyorum, 10 tane vps aldım farklı yerlerden küçük vpsler 10 15 tllik neyse ilk gün 10 tanesinde kanal açtım hepsi birbirinden bagımsız hepsi farklı partnerlerde life ve quiz karışık. az önce bir kanalım kapandı çizgi kanalım sonra teker teker kanal takip programında kanallar kapandıgını izledim bunun tek nedeni mail yönlendirmedir arkadaşlar youtube artık bunada bakıyor yönlendirilmiş maillerin hepsi özgün olsa bile kapıyorlar dikkatli olun. birbirinden alakasız tüm kanallar böyle kapanmıştır başka açıklaması yok

ya he he salla gunde belkı 10kanal bağlıyorum aynı ıpden 50kanala gir çık yapıyorum benım neden aylardır 1kanalım kapanmıyor?

4 aydır bende yönlendirme yapıyorum,bi sorun yaşamadım ama ben mail için gmail normaldede kullanmıyorum zaten.daha öncede konusu geçti bunun,özellikle [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bunun kapanmaya neden olma ihtimalinin yüksek oldugunu söylüyor....bende iyice şüphe etmeye başladım,tek gmail dan kontrol etmede sorun oldugunu düşünüyorum artık ama gmail haricindede aynı şey geçerli mi ben artık onu merak ediyorum :D

birşey farkettim bazen kanala telif,dünya engeli gelince mail gelmiyor.Bundan kesin eminim

Kurtarma maillerime yönlendirmede yaparım,o mailleri thunderdan izlerim.Kanal çoğalınca gruplar halinde 3.maile yönlendirecem. Gerçi mail gelmiyor kapanmada telifde bazı kanallara. Pekde gerek yok belki. Kanalla işim bitince kontrole pek gerek yok. Kaliteli spam çalışanlar uğraşsın.

mail yönlendirme var ama onlarca kanaldan 1 tane mail gelmemiş kapandı diye

ya he he salla gunde belkı 10kanal bağlıyorum aynı ıpden 50kanala gir çık yapıyorum benım neden aylardır 1kanalım kapanmıyor?

agzını toplarmısın hocam ya hehe nedir allah askına ? ben bunu yaşadım tek ortak noktaları yönlendirme mailiydi önlem almak sana kalmış sana illa böyle yap demiyorum yapmak sana kalmış dedigim gibi. videoyapın yöneticiside aynı şeyi demiş az önce okudum yapıp yapmamak senin kararın buraya gelip cocuk gibi ya he he diyip forumda popi olcagını falan sanma. bu forum artık o hale geldi herkez post atıp egosunu tatmın etmeye çalısıyo

Beyler merhaba son 10gundur maıl yonlendırme yapamıyorum nedense yonlendırmek ıstedıgım mail otomatık kapanıyor tel ıstıyor halbukı 5aydı sıkıntısız yapardım noldu anlamadım işlerım aksadı :( maıl yonlendırme yaparak gelen telıflerı gormem lazım ve maıl yonlendırırken kanal kaanıp tel onay ıstıyor kafam karıstı

bunu çözucek varsa eger bana mesajla ulaşssın 100tl vericem yeterki yanı su maıl yonlendırmeyı çözsun

Şimdi dısarı çıkıyorum gece gırıp mesajlara bakarım

Beyler merhaba son 10gundur maıl yonlendırme yapamıyorum nedense yonlendırmek ıstedıgım mail otomatık kapanıyor tel ıstıyor halbukı 5aydı sıkıntısız yapardım noldu anlamadım işlerım aksadı :( maıl yonlendırme yaparak gelen telıflerı gormem lazım ve maıl yonlendırırken kanal kaanıp tel onay ıstıyor kafam karıstı

bunu çözucek varsa eger bana mesajla ulaşssın 100tl vericem yeterki yanı su maıl yonlendırmeyı çözsun

Şimdi dısarı çıkıyorum gece gırıp mesajlara bakarım

------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------

Edit : Sence sallıyorsun hocam yoktur öyle bir şey...

Merak ediyorum da neden mail takip programları kullanmıyorsunuz? Yakalanmasın kanallar diye mi?
Bi mail takip programı kurun tüm kanalların maillerini takip edin.

Benımde emın olduğum kendı adıma ne zaman tek maile yonlendırme yapsam kanal logosu ünleme düşüyor Yönlendirme yapmadığım yeni 4 kanaldan sadace biri kapandı oda flagdan dolayı sanırım boyle mesaj gelmişti
Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı. Diğer 3 hesabımda sorun yok Kafama kurcalayan daha once başımdan gectığı için biliyorum Bu işe yenı başladığım zamanda bir tane mahkemesı devam eden video yuklemısım bilmeden avukattan mail geldi eğer verılen sure ıcersınde vıdeoyu kaldırmassam hakkımda 1 ila 3 yıl hapıs ıstemı ile dava açılacaktır diye Resmi bir yazı olduğu belli idi O belirtilen videoyu sıldım Yönlendirme maili olmasa idi başıma cıddı bela alacaktım Uyarı geldiğinde mesaj geldığınde haberımız olması bız ler için çok onemlı

dogru bi tespit olabilir hocam 1 kez bütün mailleri yönlendirmiştim sizin gibi bütün kanallarım gitmişti topluluk diye...

sonradan hiç mail yönlendirme yapmadım hepsinede aynı ip den pc den giriyorum ondan sonra bir daha toplu kapanma gibi birşey olmadı telif geldiginde vsvs. sadece telif gelen kanal gidiyor.

dogru bi tespit olabilir hocam 1 kez bütün mailleri yönlendirmiştim sizin gibi bütün kanallarım gitmişti topluluk diye...

sonradan hiç mail yönlendirme yapmadım hepsinede aynı ip den pc den giriyorum ondan sonra bir daha toplu kapanma gibi birşey olmadı telif geldiginde vsvs. sadece telif gelen kanal gidiyor.

Eğer adsense çalışıyorsanız dünya engeli geldiğinde bunu görüp işlem yapmanız gerekir. 1 dünya engelinde bile toplu olarak para kazanma kapanıyor. Dikkatli olmanızda yarar vardır.

Selam,
[MENTION=12014]Karınca[/MENTION] tarafını son kez uyardığımı bilmeni isterim. Bu fevri, maço, laçka konuşmalarına artık son vermelisin. Tekrarında gereken yapılacaktır.

Gereksiz mesajlar silinmiştir.

Selam,
[MENTION=12014]Karınca[/MENTION] tarafını son kez uyardığımı bilmeni isterim. Bu fevri, maço, laçka konuşmalarına artık son vermelisin. Tekrarında gereken yapılacaktır.

Gereksiz mesajlar silinmiştir.

Ben en basta ne yazmısım bu adamlar gelıp alakasız yazıyor yıne ben suçlu ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri