D
daralll
Guest
mail yönlendirmesi eskiden önemliydi.youtube para kazanmaları kapattıgı zaman.şu aralar direk kanalı kapatıyor zaten.kanalları dışardan kontrol edin yeter.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merhaba arkadaşlar yeni birşey farkettim açıklıyorum hemen ;
1 adet kontrol mailim var ve her kanalı bu maile yönlendirme yapıyorum, 10 tane vps aldım farklı yerlerden küçük vpsler 10 15 tllik neyse ilk gün 10 tanesinde kanal açtım hepsi birbirinden bagımsız hepsi farklı partnerlerde life ve quiz karışık. az önce bir kanalım kapandı çizgi kanalım sonra teker teker kanal takip programında kanallar kapandıgını izledim bunun tek nedeni mail yönlendirmedir arkadaşlar youtube artık bunada bakıyor yönlendirilmiş maillerin hepsi özgün olsa bile kapıyorlar dikkatli olun. birbirinden alakasız tüm kanallar böyle kapanmıştır başka açıklaması yok
ya he he salla gunde belkı 10kanal bağlıyorum aynı ıpden 50kanala gir çık yapıyorum benım neden aylardır 1kanalım kapanmıyor?
Beyler merhaba son 10gundur maıl yonlendırme yapamıyorum nedense yonlendırmek ıstedıgım mail otomatık kapanıyor tel ıstıyor halbukı 5aydı sıkıntısız yapardım noldu anlamadım işlerım aksadımaıl yonlendırme yaparak gelen telıflerı gormem lazım ve maıl yonlendırırken kanal kaanıp tel onay ıstıyor kafam karıstı
bunu çözucek varsa eger bana mesajla ulaşssın 100tl vericem yeterki yanı su maıl yonlendırmeyı çözsun
Şimdi dısarı çıkıyorum gece gırıp mesajlara bakarım
dogru bi tespit olabilir hocam 1 kez bütün mailleri yönlendirmiştim sizin gibi bütün kanallarım gitmişti topluluk diye...
sonradan hiç mail yönlendirme yapmadım hepsinede aynı ip den pc den giriyorum ondan sonra bir daha toplu kapanma gibi birşey olmadı telif geldiginde vsvs. sadece telif gelen kanal gidiyor.
Selam,
[MENTION=12014]Karınca[/MENTION] tarafını son kez uyardığımı bilmeni isterim. Bu fevri, maço, laçka konuşmalarına artık son vermelisin. Tekrarında gereken yapılacaktır.
Gereksiz mesajlar silinmiştir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.