✍ ➽ ♬ Makale Seslendirme Yazılımı | Entegre 7 Farklı Dil , 59 Farklı Ses | Yeni İş Kapıları !

Yeni sürüm setup yayınlanarak fiyat bilgileri revize edilmiştir. Cloud hesabını açıp hala deneme yapamayan arkadaşlar özelden veya skype'dan ulaşıp destek isteyebilirler. :)

Başarılı hayırlı şatışlar ilerki projemde düşüne bilirim programınızı.

Uğraşılmış güzel bir program olmuş.

Program için de ek edit programına ihtiyaç duymadan resimleri bir araya getirme, geçişler ve yazılar eklenirse ileri de daha işlevsel olabilir.

Başarılar

Lütfen, bende deneme kodunu alayım. Böylesi bir proğram arayışı içerisindeydim. İngilizce kıtlığı yaşıyorum. Türkçe anlatım ile ve daha sonrasında ki destek olma ihtimaliniz olursa, çok faydalı olacaktır kendi uğraşlarım için.

guzele benziyor elinize sağlık mesajımm dursun

PM alabilir miyim bende

deneme için pm lütfen

Kaldysa deneme.bende istiyorum.
Birde buna ekstra google cloud vb sistemleri bizmi entegre edicez textt to speak vs icin

Merhabalar hocam,
Demo varsa bende alabilir miyim? Teşekkürler..

hocam pm alabilir miyim?
pasif üyeyim mesaj kapalıysa mail: [email protected]

Bana da deneme kodu gönderir misiniz?

Bravo, harika bir program

demo alabilir miyim ?

Demo alabilir miyim?

Hocam bende denemek istiyorum. Teşekkürler

Hocam bana da gönderirseniz sevinirim iyi çalışmalar dilerim

Mümkünse ben de denemek istiyorum. Teşekkür ederim.

Merhaba rica etsem demo alabilirmiyim tşk ederim.

Arkadaşlar bizzat kendim denedim ve program oldukça kullanışlı ve mükemmel dir. Lisans satışı yapıldığında ilk alacak olan kişilerdenim.
Başarılarınızın devamını diliyorum.

Yeni sürüm setup yayınlanarak fiyat bilgileri revize edilmiştir. Cloud hesabını açıp hala deneme yapamayan arkadaşlar özelden veya skype'dan ulaşıp destek isteyebilirler. :)

cloud u onaylamasını beklıorum saka gıbı ya:)
olmadı bska denıycem telefon dan dolayı yoksa sanal kart varda

cloud u onaylamasını beklıorum saka gıbı ya:)
olmadı bska denıycem telefon dan dolayı yoksa sanal kart varda

sizinki talihsizlik olmuş :) normalde google ilk defa üye olanların üyeliğini direk kabul eder. bazende kimlik onayı ister. vpn veya sanal kart kullanmamaya dikkat edin. daha önce cloudda kullanmadığınız hesapla üye olmayı ya da ailenizden birine rica edip mobiliyle üye olmayı deneyebilirsiniz.

google cloud olmasa bende alıcamda o işlere kart kalmadı

Ailenizden çevrenizden birine rica edip 300 dolar kredili ücretsiz cloud hesabı açabilirsiniz ücretsiz sürümde herhangi bir ücretlendirme söz konusu değildir ya da cloud hesabınızı yükseltip ücretli olarak ta kullanabilirsiniz. Ücretli sürümde çok komik ücretleri var 10.000 karakter seslendirme maliyeti 0.16 dolar. Alternatifler bunlar :)

Yazılım satışı devam ediyor. Aktif kullanıcı sayısı 11 :) sizleri de bekliyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri