✍ ➽ ♬ Makale Seslendirme Yazılımı | Entegre 7 Farklı Dil , 59 Farklı Ses | Yeni İş Kapıları !

sınırsız program fiyatı ne olur ömürlük istiyorum yazılımı bugun değilde 1 sene sonra lazım olabilir vs. bilgisayarımda hep dursun istiyorum mumkünmü ? mümkünse fiyat alabilirmiyim ayrıca incelemem adına demo mumkunse demoda rica ediyorum slmlar.

demo isteyen arkadaşlar direkt skype eklerse daha hızlı iletişim kurabiliriz skype live:ssyazilim :)

Serhat beye çok teşekkür ederim benim kötü bilgisayara kurmak için 1 saat uğraştı daha deneyemedim ama videoda ve bana attığı ses dosyalarında ses gayet güzel kendisine hayırlı satışlar dilerim.

güzel program elinize sağlık , süresiz lisansı var mı hocam ?

Yeni Sürüm Yayınlandı ! V.1.0.2
Yeni sürüm ile birlikte ;
- Oluştuduğunuz sesleri extra bir araca gerek duymadan birleştirebilirsiniz
- Dinle butonuna tıkladığınızda bekleme yerine işlem animasyonu getirildi.
- Mp3 dosyaları Wav formatından çıkartılarak 32kbit orijinal mp3 formatına getirildi. Bu sayede oluşan ses dosyalarının kapladığı alan azaltıldı.
- Üst menü daralmalara karşı responsive olarak geliştirildi.

3391291510.jpg

Nasıl indiririm ?

Login ekranınızı açın. Sayfaya sağ tıklayıp sayfanızı yenile dedikten sonra karşınıza "Buradan indirin" şeklinde bağlantı butonu çıkacaktır. Tıklayıp yeni sürümü indirebilirsiniz. Program ekle kaldırdan "Makale Seslendirme Yazılımı v1.0.1" eski versiyonu kaldırabilirsiniz.

1583364810.jpg

Yazılım aktiftir demo talepleri için skype ekleyebilirsiniz.
live:ssyazilim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri