Makale Siteleri Ne Kazandırır?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
Tabi tabi zaten o 500 limiti aslında web siteleri içindi, youtube'da adsense aktif olunca ona da 500 kanal denildi. Hala emin değilim o 500 url limiti 500 kanal olarakta geçerli mi diye :)

Ama tabi ilk olarak en iyi sitenden adsense başvurusu yapman lazım. Onay süreci yaklaşık 1 hafta sürer. Kabul edilirsen adsense hesabın aktif olur ve kodları başka sitelerine de ekleyebilirsin. Asıl mesela bir sitenden adsense'e kabul edilmen.

E ozaman ben YT kanal mantığı ile 20-30 güzel site yaparım günlük 500 TL yaparım rahat :)

Siteden de kazanç mümkün o zaman ve daha kalıcı. yatırımlara başlıyim mi

bende oyun haberleri ile ilgili blog açmayı düşünüyorum veririm parasını tutarım 2 3 yazar her gün konu eklesinler

Blog yazarak adsense kazancı elde etmeye çalışmak hamallıktan başka bir şey değil özellikle de tr içerikte...

Ama ille blog yazacağım diyorsan, popüler ve rekabeti düşük ürünler bul, satış ortaklığı yap.

Sana bir örnek vereyim:

Bir ara hemoroid tedavisi üzerine bir ürününe satış ortağı oldum
Ve hemoroid üzerine blog kurup 12 - 13 sayfalık bir blog hazırladım ve 2 sayfada tanıtım yazısı.

Yönlendiriğim ziyaretçilerden satış olursa, satış başına 27 tl alıyordum
Aylık bu blogtan ortalama 600 tl kazandığım oluyordu.
Neyi satacağını ve nasıl satacağını bilirsen her türlü kazanırsın...

YT den çok şükür sermayem var, herşeyi yatırım ile yapacağım parayı çalıştıracağım yani makale falan 1 cümle yazmam :D satın alırım

İOS uygulama da düşünüyorum da kazançları nasıl oluyor, kazanç potansiyelini bilip girmek lazım

Potansiyel şöyle Android uygulamalarda genelde AdMob(Mobil Reklamcılık) yani Adsense üzerinden kazanırsınız. Ancak iOS ta genelde kayıt olurken kredi kartı tanımlı oluyor herkes yani kart tanımlamadan kayıt olmayı kimse pek bilmez. O yüzden hani uygulama da karşısına 1$ falan çıkınca pek umursamayıp satın alıyorlar. Ancak basit olmayacak devamı gelebilecek güzel bir uygulama gerekli.

Kazanç konusuna gelirsek Skype yolu ile bir çok kişi ile görüştüm 2-3 tane basit simülatör oyunları ile bile aylık 14-18k alan kişiler var. Yani web değilde daha yeni şeylere uygulamalara kesinlikle yönel hocam. Hani 20k verdin yaptırdın misal YT ile destekleyeceğin için pek sorun olmaz senin için. Ama misal şu an elimde 20k var başka bir işim yok reklam vs yapamam deyip bu işe girilmez çünkü ne olacağı belli olmaz.

Hayırlı geceler arkadaşlar,

Tamamen özgün makalelerden oluşan Wordpress siteler açsam, 6 ay sonra tahmini minimum kazancı ne civarda oluyor aylık?

YT'ye ek getiri olarak özgün yazılardan oluşan siteler açmak mantıklı mı ?

Teşekkürler
Yabancılardan özgün Anahtar teslim Micro Niche Adsense siteleri satın alabilirsin;
blackhatworld da konuyu ve yorumları bir incele istersen ; $5000+/mo with Google Friendly Micro Niche Adsense Websites - Micro Niche Upgraded!!!

E ozaman ben YT kanal mantığı ile 20-30 güzel site yaparım günlük 500 TL yaparım rahat :)

Siteden de kazanç mümkün o zaman ve daha kalıcı. yatırımlara başlıyim mi

Reklam bütçesi ayırabileceksen düşüncen doğru yoksa bir sitenin o bahsettiğim hitlere kavuşması yıllar sürebilir.

Ziyaretçiyi doyuracak kaliteli ve bol içerikli bir site, aylık 2.000 tl adwords reklam bütçesi == kalıcı gelir.

SEO'da sadece offpage kısmına yönel. Hiç backlink alma.

aynı düşündüğünüz işe ben başlıyorum.
domain tema editör ayarladım.dilerseniz skype tan bilgi alışverişi yaparız

Reklam bütçesi ayırabileceksen düşüncen doğru yoksa bir sitenin o bahsettiğim hitlere kavuşması yıllar sürebilir.

Ziyaretçiyi doyuracak kaliteli ve bol içerikli bir site, aylık 2.000 tl adwords reklam bütçesi == kalıcı gelir.

SEO'da sadece offpage kısmına yönel. Hiç backlink alma.

Uzun vadeli yatırım düşünüyorum zaten YT'nin yanında.

Peki her siteme hosting almamak için RESELLER mı deniliyordu, sunucu gibi birşey alıp bütün sitelerimi içinde barındırabilirim dimi ?

Bu gecenin sitecilerinin görüşlerini de merak ediyorum

Son düzenleme:
Hocam bütceniz varsa r10`da sağlam siteler satıyorlar onlardan birini alabilirsiniz.Sorduğunuz soru gelirsek sitenin 3,4 ay sonra ne kadar kazandıracağını kimse bilemez günlük hit ve tıklanmalara bağlıdır bu durum.Aynı youtube gibi mesela biri burda özgün kanal açsam 3,4 ay sonra ne kadar kazanırım dese kimse cevap veremez işte bu durumda böyle neyin ne olacağı belli olmaz.Ama website işi daha zor diyebilirim.Google en ufak yanlışında affetmiyor.

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] sute kurarim bol bol sitem var sitenin altin kurali iceriktir bence ama ozgun cok yakin arkadasim var siteyi hic reklam yapmadan ilk aylar 20 - 60$ kazanani tek olayi ozgun yazi olcak benim yemek sitemde bile 1 ayda sadece 20 tane ozgun yemekle gunde 20 - 100 hit aliyor hicbir seo vs. Calisma olmamasina ragmen dusun bide yemek kategorisi onume gelen yemek sitesi aciyor ama icini tamamen bot ile cekiyolar oda bi ise yaramiyor

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] sute kurarim bol bol sitem var sitenin altin kurali iceriktir bence ama ozgun cok yakin arkadasim var siteyi hic reklam yapmadan ilk aylar 20 - 60$ kazanani tek olayi ozgun yazi olcak benim yemek sitemde bile 1 ayda sadece 20 tane ozgun yemekle gunde 20 - 100 hit aliyor hicbir seo vs. Calisma olmamasina ragmen dusun bide yemek kategorisi onume gelen yemek sitesi aciyor ama icini tamamen bot ile cekiyolar oda bi ise yaramiyor

Benimde 1 bloğum vardı 300 özgün yazı yazdım içine 6 ayda, koptu gitti günde 3-5k tekil ziyaretçi alıyordum.

Ben zaten siteleri full özgün yapıcam, makale satın alcam tamam ekliyim konuşuruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri