makale yazabilecek arkadaşlara ihtiyacım var 4 kişi lazım

abduko

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.abduko.com
arkadaşlar daha önce şöyle bir konu açmıştım http://www.ytpara.com/konu-disi/974...r-lutfen-dusuncelerinizi-paylasirmisiniz.html

ve burda görüyorumki bir çok arkadaş emek harcamadan kısa yoldan zengin olma çabasında :) ben bu işi hobi olarak yapıyorum ve abduko.com sitem için 4 kişi arıyorum benimle birlikte 5 kişi bu arkadaşların yapacakları sadece yazı yazmak yani kendi başından geçen olayı yada internette gördüğü bişey hakkında bir olay hakkında sınırlama yok akılınıza ne gelirse yazıyı düzenlemenize bile gerek yok yazın ben güzel düzenleyip yayınlarım

amacım şu şimdi 4 kişi hergün yazı yazacak günde 2 yazı yazmak zorunda olacak sadece 2 ne 3 nede daha fazla yazıları konuşma diliylede yapabilir hiç sorun değil yeterki yazılar size ait olsun şöyle bir hesabım var 4 kişi günde 2 yazı yazsa 4*2=6 ayda 30x6=180 yazı yapar ve çok güzel siteye hit gelir eminim bundan ve siteye yakın zamanda adsense hesabı alacağım kazanılan tüm para aramızda paylaşılacak.

emin olun bir çok para kazanma işiyle uğraşanlar elleri boş dönüyor ve harcadıkları zamanın karşılığını alamıyorlar böyle bir düşüncem var katılmak isterseniz lütfen bana özel mesaj yolu ile ulaşın eğer günde 2 yazı yazmayacak olan varsa lütfen beni meşgul etmesinler ciddi düşünceli insanlar mesaj atsın 2 gün üst üste yazı yazmadı diyelim o kişi geçerli bir sebep yoksa ekipten çıkarılacaktır yada bunun gibi katı kurallar koyulacak ben varım diyorsanız buyrun mesajlarınızı bekliyorum.

not: site blogger tabalı olduğu için server (host) parası verilmeyecektir.

ayrıca sitenin hiti çok iyi durumda şu an ben çalıştığım için çok yazı yazamıyorum o yüzden bir ekip kuruyorum

http://www.alexa.com/siteinfo/abduko.com

Son düzenleme:
demekki tek başıma devam edeceğim peki :)

---------- Spam Engelliyici 21:41 ---------- Önceki Mesaj 21:25 ----------

arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayın bakın güvenilir 4 kişi lazım bana bu arkadaşlar günde 2 makale yazacak her biri ve site iyi gelir getirecek bundan eminim para kazanmak istiyorsanız bunu bir gözden geçirin derim pişman olmayacaksınız. emekleriniz boşa gitmeyecek söz veriyorum size.

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------

2 arkadaş benimle iletişime geçti yarın detaylı konuşacağım onlarla başka katılmak isteyen varsa bana ulaşabilirler.

güncelleyelim bende kendi kişisel sitem ile uğraşacağımdan yardımcı olamayacam kusura bakma hocam bikaçda proje var kafamda

dostum blogger işi risk,madem özgün olucan kur guzel bır hosta siteni

merhabalar. Abduko kardeşim konunu okudum. Matematiksel işlemde hata yapmışsın. 4x2=8 8x30=240 yapar ayda 240 makale senede 3000 civarı yapar oda güzel bi hit getirir ama bahsettiğin gibi bi dünya yok , makale başına ücret alınarak yazılıyor , veya aylık olarak veriyorsun öyle yazıyolar. Hatta parayı nakit alanlar var r10 da bunları bulabilirsin. öyle kazanayım adsense getiri yapsın aramızda paylaşırız demeyle olmuyo işler. Bende eskiden reklam verceğim websitelerine mesaj atıyordum. Eğer izlenirse şu kadar veriyim diyodum hiçbiri cevap vermiyodu. Şimdi parayı veriyosun. önüne ne koyarlarsa onunla mutlu olmaya çalışıyosun çünkü başka yolu yok :) Diğer türlü boş.

ayrıca günde 8 makale senin en fazla 1 saatini hadi 2 saatini alsın hadi çok işin olsun uykundan böl yine yap yani. İşçi tutmana , ortak aramana gerek yok bence kardeşim.

Üşenmesem kendi siteme içerik gireceğim :D Onu da 3-4 satır yazıp yayınlıyorum.
Sabırlı insanlar bulmanız lazım

size nasıl güvenicez ki, zamanla site iyi ziyaretçi almaya başladığında her ay kazancı düzenli bizimla paylaşacağını nerden bilebilirz?

notere gideriz tescilleriz :) yeterli olurmu ?

dostum blogger işi risk,madem özgün olucan kur guzel bır hosta siteni

blogger risk değil asla hiç bir şekilde kapanmayacağına garanti veriyorum.

merhabalar. Abduko kardeşim konunu okudum. Matematiksel işlemde hata yapmışsın. 4x2=8 8x30=240 yapar ayda 240 makale senede 3000 civarı yapar oda güzel bi hit getirir ama bahsettiğin gibi bi dünya yok , makale başına ücret alınarak yazılıyor , veya aylık olarak veriyorsun öyle yazıyolar. Hatta parayı nakit alanlar var r10 da bunları bulabilirsin. öyle kazanayım adsense getiri yapsın aramızda paylaşırız demeyle olmuyo işler. Bende eskiden reklam verceğim websitelerine mesaj atıyordum. Eğer izlenirse şu kadar veriyim diyodum hiçbiri cevap vermiyodu. Şimdi parayı veriyosun. önüne ne koyarlarsa onunla mutlu olmaya çalışıyosun çünkü başka yolu yok :) Diğer türlü boş.

ayrıca günde 8 makale senin en fazla 1 saatini hadi 2 saatini alsın hadi çok işin olsun uykundan böl yine yap yani. İşçi tutmana , ortak aramana gerek yok bence kardeşim.

haklısın sanırım tek başıma ilerleyeceğim güzel yazın için teşekkürler.

Üşenmesem kendi siteme içerik gireceğim :D Onu da 3-4 satır yazıp yayınlıyorum.
Sabırlı insanlar bulmanız lazım

haklısın o insanı bir bulsam ama inanç kalmamış kimsede gördüğüm kadarıyla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri