makyaj güzellik gibi kanalların gelirleri ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Özgün kanal zor iş bende bi kac tane yarı özgün kanal var editler büdütler yapıyorum deli abone falan geliyor ama izlenenler spam gibi olmuyor

Bence geçip kameranın karşısına makyaj yapma işi bitti. Farklı atmosfer, ambiyans katılmadan izlenim alacagını sanmıyorum, heleki az ingilizce ile yapılınca emin ol, direk kapatırlar.

Tutması için ilginç birşeyler katmanız gerekir, örneğin Bayan Obama'nın makyajı nasıl yapılır, Afrodit makyajı gibi ilginç hale getirilebilir. Tabi iş bununla sınırlı değil.

Video sıradan bir videonun dışına çıkmalı arkadaşın birisi sen arkadasına makyaj yap demiş bu olabilir. Sıradanlığın dışına çık bence.

Bence geçip kameranın karşısına makyaj yapma işi bitti. Farklı atmosfer, ambiyans katılmadan izlenim alacagını sanmıyorum, heleki az ingilizce ile yapılınca emin ol, direk kapatırlar.

Tutması için ilginç birşeyler katmanız gerekir, örneğin Bayan Obama'nın makyajı nasıl yapılır, Afrodit makyajı gibi ilginç hale getirilebilir. Tabi iş bununla sınırlı değil.

Video sıradan bir videonun dışına çıkmalı arkadaşın birisi sen arkadasına makyaj yap demiş bu olabilir. Sıradanlığın dışına çık bence.

Az ing değil hocam ana dil seviyesinde alm ve ing ek olarak japonca ispanyolcada var ama sadece ing iş görür sanırım. Makyaj konusunda ilginçlik yaratabilir bildiği farklı olarak o kadar çokk şey var ki gittiği yerlerde millet aaa ne güzel olmuş makyajın nereye yaptırdın diyolarmış :D

Az ing değil hocam ana dil seviyesinde alm ve ing ek olarak japonca ispanyolcada var ama sadece ing iş görür sanırım. Makyaj konusunda ilginçlik yaratabilir bildiği farklı olarak o kadar çokk şey var ki gittiği yerlerde millet aaa ne güzel olmuş makyajın nereye yaptırdın diyolarmış :D

Nerden buldun her dili bileni :D

Bence seviyorsan kızı bu riske girmezsin :) Kişisel bişey ama bide işin kıskançlık boyutu olmalı tabi :) Bana ters :) Ha sorduğuna gelirsek bana kalırsa çokta bir geliri olmuyordur aboneleri falan çok fazla ama bakarsan izlenimleri çok az ancak avantajınız ne olur kadın ağırlıklı bir izleyici kitleniz olacak buda tbm oranınız hayli fazla olacak anlamında yine ortalama ilk 3-4 ay cok bişey beklememek şartıyla sonrasında asgari ücreti rahatça aşar gibi :)

hocam bence makyaj dışında daha özgün bi fikir üret uzun-kısa hiçbir vadede getirisi olcağını düşünmüyorum. 2 sevgili birbirine şaka yapan bi çift vardı sağda solda denk gelmiştim. aynısı demiyorum ama beraber yapabilceğiniz şeyler olsa daha hoş olur gibi.

aga kızlar sürekli kamera karşısında makyaj yapıyor baydı artık bu iş bence sen geç karşısına sakal traşı ol daha değişik olabilir. Bugun sizlere top sakal yapıcam de bakalım reaksiyonu ne olacak. :D

Bence seviyorsan kızı bu riske girmezsin :) Kişisel bişey ama bide işin kıskançlık boyutu olmalı tabi :) Bana ters :) Ha sorduğuna gelirsek bana kalırsa çokta bir geliri olmuyordur aboneleri falan çok fazla ama bakarsan izlenimleri çok az ancak avantajınız ne olur kadın ağırlıklı bir izleyici kitleniz olacak buda tbm oranınız hayli fazla olacak anlamında yine ortalama ilk 3-4 ay cok bişey beklememek şartıyla sonrasında asgari ücreti rahatça aşar gibi :)
Sen bndeki kıskançlığı bi bilsen aklın şaşar :D ya bayanlara hitap ettiği için bişey demiyom yoksa keserimm valla keserimmmm :D
hocam bence makyaj dışında daha özgün bi fikir üret uzun-kısa hiçbir vadede getirisi olcağını düşünmüyorum. 2 sevgili birbirine şaka yapan bi çift vardı sağda solda denk gelmiştim. aynısı demiyorum ama beraber yapabilceğiniz şeyler olsa daha hoş olur gibi.
Düşünmek lazım fikrinizide
aga kızlar sürekli kamera karşısında makyaj yapıyor baydı artık bu iş bence sen geç karşısına sakal traşı ol daha değişik olabilir. Bugun sizlere top sakal yapıcam de bakalım reaksiyonu ne olacak. :D

Haaah güldürme beni ya :D

ingilizce olsa tamamda Türkçe kanalları görüyorum karı her yerde reklam vermiş hatta adblock kullandığım halde görünüyor ama izlenmesi 30 k yı geçmiyor videoların.

İngilizce kanallarınsa 10 milyondan aşaya abonesi yok :D

ingilizce olsa tamamda Türkçe kanalları görüyorum karı her yerde reklam vermiş hatta adblock kullandığım halde görünüyor ama izlenmesi 30 k yı geçmiyor videoların.

İngilizce kanallarınsa 10 milyondan aşaya abonesi yok :D

İngilizce olacak full herşey

makyaj kanalalrı için marka olmanız lazım yada reklama para basacaksınız

kalite olmadığı sürece istediği kadar özgün olsun yaramaz

sunum kalitesi, çekim kalitesi, içerik kalitesi vs vs....

ayrıca sosyal medyayı ciddi kullanıp destek almak lazım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri